2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yok böyle ittirme gibi değil ya ben öncedende bi kanama düşük riski atlattım o yüzden birazda tedirgin oldum acaba bişey olurmu diye
bilmiyorum canım benim daha önce yaşamadığım bişey demek ki.
inşallah bişey olmaz. biraz dinlen bakalım geçmezse doktora git istersen. yanlış yönlendirmek istemiyorum seni.

Gvn benim eşimin hiç öyle bir negatif tutumu yok doktor konusunda ancak bu kendisinin de bilim ile alakadar olması dolayısıyla rasyonel bakması kaynaklı olabilir. Gerek İstanbul gerekse Paris'teki doktorlarımı kendim seçtim. Buradaki doktorum erkek.

Ya ben bile kendime inanmiyordum oğlum 3,5 kg doğunca inandiramadim kimseyi. Önemli olan bebeğin kilosu değil de işte anlatamiyorsun insanlara.

Sen boşver onları. Bak ben hiç doğurmadım ama biliyorum zayıf annelerden tosun gibi bebekler olabiliyor :) Annenin kilosu olmasa daha iyi bence. Genelde zayıfların sütleri de bol olur ve yarar benim etrafımda gözlemlediğim. Sen rahat ol

Teşekkür ederim. Bir inceleyeyim onları. Quinny yi bir arkadaşım tavsiye etmişti o memnun kalmış. Kaça ve nerden aldığını da sorabilir miyim? Veya bebişlerin cicileri topiğimizde paylaşabilirsin

MaşaAllah çok sevindim. İnş. sonraki kontrolünüz de sorunsuz geçer

Kızım şaka mı yapıyosun etiketlemeyip ne konuscam ben sizle ilgili Kelime şakası yapim dedim geri alıyorum demedim sayın bu kadar alınacağınızı tahmin etmemiştim. interiorarchitect
Ay yok alınmadım be alınmam boyle seylere :) azck tripleneyim dedim geri aliyrm suan :)) galp galp galp ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…