2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet çok iyi olmuş. Gule gule kullanin. Benim eşim daha erken diyip durdugundan almadık henüz. Dedim keyfin bilir istediğin zaman al:)
Ay benim ki de erken diyo 9 aylık olunca nasıl gtcksm bakmaya o zamana listeye vercm eline istediğim gibi olmazlarsa değiştirmeye gidersen dycm o zaman belki ikincide kendi der ağırlaşmadan gidelim diye böyle olmaz ama kıskanıyo bizim kız burda alanları duydukça

Ooh maşallah bizim de evlilikten önce 6 yıl var 4 yıldır evliyiz. Allah muhabbetinizi artırsın inşallah canım aileler evler huzurla mutlulukla dolsun
Masallaaahh kuzuumm
Masallaahh tulaykavas
Darısı basımıza artık bizim evlilikte birliktelikte ayni nerdeyse 3yil :))

Ay kendimi çok yalnız hissettim neyse yinede o bnm ruh öküzüm :)❤ napim bulsun hatun doktor doğurayım

Bu akşam bende hellim ve zeytine talim yemek yapmadım atıştırıp durdum bebemde pek oynamıyor açmı bıraktım ne.
Bende kac gundur es geciyordum yemek isini bugun bulgur pilavi ile mercimek yemegi yaptim genelde esim ise giderken ona soruyorum ne iatiyorsun diye o soyleyince kolay oluyor yoksa ne yemek yapsam bugun diye dusunmekten erken yaslanicaz

Kizlar bebek arabasi isini ne yaptiniz? Ben her gun arastirmaktan biktim,birinin bi yeri iyi,oburunun baska bi yeri,kisacasi 4*4luk olan yok,bende quinny markada karar kildim,3'lu set olarak satiliyor o yuzden fiyatida daha iyi maxi cosi ile ayni firma oldugu icin onun urunleride takiliyormus arabaya oda hosuma gitti ama sanirim set olarak alacagimiz icin ayrica bir parca almaya gerek kalmayacak yinede fikirlere acigim tabiki :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-01-18-30-44-1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…