- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.641
Maşallah maşallah diyelim hepimize. Biz 11 yıllık evliyiz, 6 yılda öncesi var...Aman ne nazarı değecek, herkes eşiyle aşk yaşıyor zaten şurada kaç yıllık evliyiz ki :) Ama yine de maşallah diyelim de senin için rahat olsun canım
Ay benim ki de erken diyo 9 aylık olunca nasıl gtcksm bakmaya o zamana listeye vercm eline istediğim gibi olmazlarsa değiştirmeye gidersen dycm o zaman belki ikincide kendi der ağırlaşmadan gidelim diye böyle olmaz ama kıskanıyo bizim kız burda alanları duydukçaEvet çok iyi olmuş. Gule gule kullanin. Benim eşim daha erken diyip durdugundan almadık henüz. Dedim keyfin bilir istediğin zaman al:)
heh iyi bari kaç gündür aklımda yazayım dedim selamlarımızı ilet gelsin arada :)calliope ciğim gayet iyi canım buluşma grubunda görüşüyoruz bi sıkıntı yok merak etme. Arada uğruyor gelir yine. İletirim sordular seni derim gelir
Ooh maşallah bizim de evlilikten önce 6 yıl var 4 yıldır evliyiz. Allah muhabbetinizi artırsın inşallah canım aileler evler huzurla mutlulukla dolsunMaşallah maşallah diyelim hepimize. Biz 11 yıllık evliyiz, 6 yılda öncesi var...
yarn hemen sebze aldiriyosun hamilesin sen kendine gell !dolap tam takır kuru bakır sebze yok...ette ben yemiyorum benim canım ancak faydasız şeyler çeksinn
Maşşşşşallah ablam allah daim etsin bizim toplam 7 yıl oldu 1.5 evlilik gerisi malumMaşallah maşallah diyelim hepimize. Biz 11 yıllık evliyiz, 6 yılda öncesi var...
A.s. canım iletiyorum şimdiheh iyi bari kaç gündür aklımda yazayım dedim selamlarımızı ilet gelsin arada :)
bencedeeeee kendime gelmem lazım acilen... patlıcanlı bi yemek geldi aklıma yarın onu yapim bari... şimdi kahvaltılık falan yicem gibi görünüyo :)yarn hemen sebze aldiriyosun hamilesin sen kendine gell !
Canin ne cekiyosa bugunluk ye bari ac kalma
Masallaaahh kuzuummOoh maşallah bizim de evlilikten önce 6 yıl var 4 yıldır evliyiz. Allah muhabbetinizi artırsın inşallah canım aileler evler huzurla mutlulukla dolsun
Yarin bendede patlicanli bi yemek var :))bencedeeeee kendime gelmem lazım acilen... patlıcanlı bi yemek geldi aklıma yarın onu yapim bari... şimdi kahvaltılık falan yicem gibi görünüyo :)
bizim 3+3 6yıl bebeydim daha kandırdı beniMasallaaahh kuzuumm
Masallaahhtulaykavas
Darısı basımıza artık bizim evlilikte birliktelikte ayni nerdeyse 3yil :))
özelden yazsana aynısı mı :)Yarin bendede patlicanli bi yemek var :))
Hihihiinteriorarchitect ve 1cicek3bocek akşam gördüm yazamadım..okuyamadım da ssayfa çoktu.nolmuşş kızz benim zilli kızamaa
Ay kendimi çok yalnız hissettim neyse yinede o bnm ruh öküzüm :)❤ napim bulsun hatun doktor doğurayım1cicek3bocek
aha bu kapı, aha bu da sapı :)))
kiminle rahat edersem, kim içime sinerse kadın ya da erkek ona giderim :) kocamı da yolarım valla :))
şaka bir yana, ilk gebeliğimden itibaren, zaten gebelik öncesi dr.um olan Selahattin beye gittim. eşimin tutumu; eğer dr.na güveniyorsan asla değiştirme dedi ve özel olmasına rağmen bütçemizi ayarlayıp ona gitmeye devam ettik sonuna kadar.
Bu akşam bende hellim ve zeytine talimbencedeeeee kendime gelmem lazım acilen... patlıcanlı bi yemek geldi aklıma yarın onu yapim bari... şimdi kahvaltılık falan yicem gibi görünüyo :)
Kızlar artık topikte bir çiroz kızımız daha var@insanbuL a yoldaş geldi @pinkypink :) bakmayın bize kıskançlıktan size sarıyoruz ben hiç 45 kg olmadımda
Bende kac gundur es geciyordum yemek isini bugun bulgur pilavi ile mercimek yemegi yaptim genelde esim ise giderken ona soruyorum ne iatiyorsun diye o soyleyince kolay oluyor yoksa ne yemek yapsam bugun diye dusunmekten erken yaslanicazBu akşam bende hellim ve zeytine talimyemek yapmadım atıştırıp durdum bebemde pek oynamıyor açmı bıraktım ne.
Ay bende onlardanım o çiroz kızlardan ben de hiç 50 olmadım ya napsam kihahahaha, bende en son lisedeydim o kilodayken :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?