• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benimde bebek çok baskı yapıyordu, rahim duvarı incelmiş biraz da belim de ağrı var deyince doktorum aletle alttan bakmam lazım dedi tehlikeye atmayalım dedi çatı muayne sini de doğumu tetiklediği için 37. Hafta da yaparız dedi normal doğum yapmak isteyenler için gerekliymiş bi de tabi bebeğin kilosu da önemli bi faktör
Benim kontrolum persembe gunu. 37.hafta oluyo beni bi surpriz de bekliyo olabilir yani :deli:

Sağol canım , biraz daha bekleyim bakalım... Pazartesiye kadar sıkıntı yaşamam umarım...
İnşAllah :) biz sunca ay neler yaşadık aman bu sanciyi da cekeriz bebeklerimiz iyi olsun hop hop oynasın gerinsin karnımizda :) :) sağlıcakla gelsinler sancı falan bi şey yapamaz bize Allah in izniyle :sampiyon:

Evet yapisinin kalin oldugunu okudum ben de. Ozellikle erkek bebeklerde sperm sayisini azaltiyomus bu hazir bezler petrol yan urunu oldugu icin. Benim de oglum olacak insallah. Calisiyorum da. Dedigin gibi ugrastiran bisey ama yine de denicem. Peki arkadaşın hangi markayi kullaniyor ve memnun mu ?
Bu konuyu konusali bayağı bir oldu canim oğlum yeni dogmustu. Hatırlamıyorum o yüzden markasını.

Masallah bebisine gelisimi cok guzel gercekten daha kontrole cok var benim merak ediyorum kac kg vs diye

Canim hayirli olsun tez zaman da toparlar insallah bebisin bende kizimda erken dogum yaptim kuvezli gunlerinibuadettik hatta esimle bu gece kucucuktu vs diye ama simdi kocamn canavar gibi bi kiz oldu gorsen demezsin 35 haftalik dogmus die sabirli ol moralini yuksek tut onunuzde cok guzel gunler olacak sakin bugunlerini kendini uzerek gecirme sonra bnm gibi keske dersin cunku gercekten cbk toparlaniolar

Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah rabbim bi kolaylik verir kendini yormadan yapabildigin jadar yap gozunde buyumustur simdi isler allahin izniyle ustesinden gelirsin sen annelik fedakarlik zaten badtanbasa

Kiyamam allah kolaylik versin canim cok sukir bizler guclu annelerizzz
Başka çarem olsaydı bu kadar güçlü olmak için uğraşıp yorulmasaydım ama yok:(

Ne bileyim beni artik cozmussundur diye ayrinti vermedim :KK70:
Benim yuzumden koca da kilo aldi zaten dogumdan sonra birlikte rejim yapicaz artik :KK70: gecen doktordayken tartilcam bi baktim benden once o cikmis tartiya :KK70:
Ekmek başı çektiği için diğerlerine kiyamayacagin aklima gelmedi :D
Haha bence o is zor. Doğum kilosu babada da kalıyor :D göbeğinin ustune oğlunu oturtup resimler ćekinecek artık :D

Ekmek başı çektiği için diğerlerine kiyamayacagin aklima gelmedi :KK70:
Haha bence o is zor. Doğum kilosu babada da kalıyor :KK70: göbeğinin ustune oğlunu oturtup resimler ćekinecek artık :KK70:
:D deme öyle demee duruma iyi niyetli yaklasmaya calisiyorum :D
Oyle resimleri olsun sonra rejime baslatayim sevdim bu pozu :D

Benimde bebek çok baskı yapıyordu, rahim duvarı incelmiş biraz da belim de ağrı var deyince doktorum aletle alttan bakmam lazım dedi tehlikeye atmayalım dedi çatı muayne sini de doğumu tetiklediği için 37. Hafta da yaparız dedi normal doğum yapmak isteyenler için gerekliymiş bi de tabi bebeğin kilosu da önemli bi faktör
Benim ki hiç bişey demeden 35 te yaptı.ben de bilmediğim için hiç bişey demedim

Bunlari ben kendim yaptim canim @kayacans

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-10-16-34-06-1.webp
    Screenshot_2016-06-10-16-34-06-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2016-06-10-16-34-06-1.webp
    Screenshot_2016-06-10-16-34-06-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 75
Back
X