- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.201
Canim galiba ilaç doğumu tetikledi şimdi acilden geldim sancim fazla cikiyor nst de her an doğum oabikirmis ama bebek çok küçük kuveze olan hastane bul dediler
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahMerhabalarr
Ancak yazabiliyorum oglusumla bogusmaktan. Size kisaca yaziyim istedim. Benim persembe sabaha karsi nisanim geldi gecesine de normal dogum yaptim ama herkesin bu kadar hizli olmuyor sanirim. Persembe gunu tum gun karnim cok sertti ama ben hic anlamadim. O hafta da hafif hafif regl agrisi gibi agrim oldu ve ayaklarim normalden daha sisti. Kafa karistirmak istemem herkeste ayni belirtiler olmayabilir tabi.
Normal doguma gelince ben sabah 4ten aksam 11e kadar sadece 1 cm aciklikla bekledim. 11.30dav4cm oldu ve epidural yapildi 00.04te de oglusumu dogurdum. Cok kolaydi diyemem ama bu benim acikligimin artmamasindan dolayi suni sanci verilmesinden de kaynaklandi. Normal sancilar gaz sancisi gibi geliyor biraz ara veriyor ki bu sirada nefes alip gevsiyorsunuz ama suni sancida durmadan sancilari karsilamak sizi biraz yoruyor. Sonuc olarak normal dogum icin pisman miyim hayir degilim. Dogum anini sonrasini yasamak tarif edilemez. Ama kimseye kolaydi ya da zorfu diyemem sezeryanin da normalin de arti ve eksileri var.
Şimdi tek sorunum 6-7 dikişim var onlar da olmasa sütüm geldi herşey güzel gidiyor. Allah hepinize bebeişlerinizi sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. 9 ay boyunca onlar için hazırladığınız şeyleri kullanmak onu izlemek koklamak paha biçilemez.
Ya topiğin adı değişmesin, doğuranlarda gitmesin kalın burda beraberce büyütelim yavrularımızı, ben çok sevdim bu topiktekileriDoğurmayan kızlar 3 gün daha sabredersek temmuz annesi olcz ona göre bekleyin azıcık.gerçi bizle hiç ilgisi yok herşey bu miniklerin elinde ama konuşun halledin şu işi yoksa topiğin adının değişmesi gerekecek
Kız en belirsiz de bizimkiler ya bi gelck gibi yapıp biz kandırdılar.acaba temmuz mu haziran annesi mi olcz çok merak edyrm. Tabi ki gitmeyelim sonuna kadar burdayz inş.sonrada bebek sohbetleri yapcz aman gazııydı mamasıydı sütydü daha çok konuşk konu varYa topiğin adı değişmesin, doğuranlarda gitmesin kalın burda beraberce büyütelim yavrularımızı, ben çok sevdim bu topiktekileri
Canım hakkınızda hayırlısı olsun...Kızlar kusura bakmayın giremedim çok fena sinirlerim bozuldu ağlamaktan içim çıktı sabahtan beri. aize yazarken tekrar ağlarım diye yazmak istemedim ama şimdi biraz daha iyiyim.
bebeğimin doğunca ameliyat olma ve yoğun bakım ihtiyacı olma ihtimali var. ama yenidoğan yoğun bakımda yer yokmuş.
ya yarın olacak doğum yada hastane değiştircem son dakika. hastane değiştirecek olmak beni çok fena gerdi. hayırlısı buymuş diyorum, demeye çalışıyorum. yazdıkca iyice canım sıkılıyor kusura bakmayın görüşürüz.
Sen becerememissindirşaka bi tarafa ya az mı beklettin acaba canım belki ondandir bene 5 dk beklettinm bide spatulayla kalio sende lifle bi dahakine tecrübe oldu
Ertelendi doğumu canım, yenidoğan da küvez yokmuşmatsiyahoje ten haber var mı kızlar?
cnm sana birkaç sorum olucak cvplarsan sevinirim....senin operasyon sadece spinal miydi? yoksa katater var mııydı?kombine mi yani???ameliyat sorasında bulantı ya da fenalık hissi geldi mi?bi de bebek çıktıktan sonra dikim işi ne kadar sürüyor??yok canım ya az da bekletmedim ama canım tezdi işte :) dediğin gibi aslında spatuladan sonra lifle ovsam kalanlar da giderdi de sabredemedim. Zaten lazer epilasyona başlayacağım
ben de onu dicektim araştırma hast git dicektim zeynep kamil zaten bu konuda uzman ama kendi doktoruna güveniyosan daha doğrusunu biliyordur tabi. allah yardımcın olsun stres yapma dinlen bol su iç canımİstanbuldayım canım araştırmalarda birine git dedi zeynep kamil Haydarpaşa yada Göztepe ama kendi doktorm bir yere gitme evine git dinlen dedi eve geldim yatıyorum. Hakkımızda hayirlisi
Canım pansumanını güzelce yap, yan yat dikkat et 1 haftada iyileşir. Kılı tüyü düşünme boşver, dikişler iyi bakılmazsa dikkat edilmezse kapanmıyor tekrar açılıyorHepinize iyi akşamlar bi kaç gündür kafama takılıyor alttan dikiş olursa kaç günde iyileşiyor acaba, orayı jiletle temizlersek dikişler alınana kadar tekrar çıkar tahminim, peki dikiş varken nasıl halledicez ordaki tüyleri.. Beni bi aydınlatırsanız sevinirim
Dikişleri gidip aldırmamız gerek değil miCanım pansumanını güzelce yap, yan yat dikkat et 1 haftada iyileşir. Kılı tüyü düşünme boşver, dikişler iyi bakılmazsa dikkat edilmezse kapanmıyor tekrar açılıyor
Bugün 36+0 canim bebek 2600 ama 37 hafta altin riskiymis . Doğumu tetiklemesin diye açılmaması bakmadiHaydaaaa kaçıncı haftadasın şuan ? Bebek kaç kilo? Açılman var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?