2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah

Ya topiğin adı değişmesin, doğuranlarda gitmesin kalın burda beraberce büyütelim yavrularımızı, ben çok sevdim bu topiktekileri

Ya topiğin adı değişmesin, doğuranlarda gitmesin kalın burda beraberce büyütelim yavrularımızı, ben çok sevdim bu topiktekileri
Kız en belirsiz de bizimkiler ya bi gelck gibi yapıp biz kandırdılar.acaba temmuz mu haziran annesi mi olcz çok merak edyrm. Tabi ki gitmeyelim sonuna kadar burdayz inş.sonrada bebek sohbetleri yapcz aman gazııydı mamasıydı sütydü daha çok konuşk konu var

Canım hakkınızda hayırlısı olsun...

Sen becerememissindir şaka bi tarafa ya az mı beklettin acaba canım belki ondandir bene 5 dk beklettinm bide spatulayla kalio sende lifle bi dahakine tecrübe oldu

yok canım ya az da bekletmedim ama canım tezdi işte :) dediğin gibi aslında spatuladan sonra lifle ovsam kalanlar da giderdi de sabredemedim. Zaten lazer epilasyona başlayacağım

Kızlar yaşadıklarımı yazıyorum ki yaşayacaklara da örnek olsun; konumuz hepimizde az da olsa oluşacak göğüs yaraları :)
Sütüm ilk 3 gün gelmedi bir damla bile, mecbur mamaya yöneldik. 3.günün sonunda duşla birlikte gelmeye başladı ama bizim minik meme ucum olmadığı için hiç tutamadı, neyseki imdadıma silikon göğüs ucu yetişti... Benim gibi tecrübesiz ve bebeği tutarken dahi korkan bir anneyseniz o silikon ucu bile bebeğe verip tutturmak zor iş ama zoru başarmak bizim işimiz Her beslenme saatindeki 2-4 saat arası değişiyor 10-15 dakika sütüm gelse de gelmese de memede tutmaya çalıştım bunun için uyanmaya yeni başladığı zamanları seçtim ki eğer sütünüz az ve memeye alıştırmaya çalışıyorsanız bebeğin çok acıkması iyi birşey değil; aslında düz mantık ne kadar acıkırsa o kadar yapışır diye düşündüm başta ama öyle olmadı ne kadar acıkırsa o kadar çıldırdı ağladı süt gelmeyince ama yeni yeni ayılırken tutmaya çalıştı oyalandı vs...
Mecbur sağma işlemleri sonrası göğüslerimde hafifte olsa yaralar oluşmaya başladı; ilk günden beri denediğim ayva çekirdeği formülü çok etkili olmadı, onu sürdükten sonra biraz zeytinyağı ile ovdum ve meşhur lansinoh kremimi de sürdüm ama maalesef yaraları engelleyemedim. Şuan 2 gündür eczaneden GARMASTAN pomad aldım inanılmaz memnunum yumuşattı ve geçiyor gibi en azından emzirirken eskisi gibi acımıyor artık.

Göğüs pedi çok kullanışlı birşey değil meme hava almadığı için yaraları tetikliyor, bunun yerine avent göğüs kalkanının deliklisini tercih edin derim meme uçları hava aldığı için hem çabuk iyileşiyor hem de canınız yanmıyor...Mümkünse evde göğüsler fora gezin, çok şükür evde bir tek annem ve eşim var o yüzden sadece emzirme sütyeni ile geziyorum çoğu zaman da uçları açık şekilde ancak böyle en hafif şekilde atlatabiliyorum. Umarım sizler de benim gibi rahat atlatırsınız bu lohusa sürecini eve gelen giden olsa inanın emzirmekte , göğüs yaraları ile uğraşmakta ayrı problem olur...

Reflu olan Hanimlar hazimsizlik , lokmalrin takilma hissi oluyor bende dunden beri korkmaya basladim sanki yemek borumda bisiler varmis gibi acaba rahim buyumesinden mideme baski oluyor da ondan mi diye dusundum ? Balli bi sicak su ictim o bile rahat gitmedi

Hepinize iyi akşamlar bi kaç gündür kafama takılıyor alttan dikiş olursa kaç günde iyileşiyor acaba, orayı jiletle temizlersek dikişler alınana kadar tekrar çıkar tahminim, peki dikiş varken nasıl halledicez ordaki tüyleri.. Beni bi aydınlatırsanız sevinirim

yok canım ya az da bekletmedim ama canım tezdi işte :) dediğin gibi aslında spatuladan sonra lifle ovsam kalanlar da giderdi de sabredemedim. Zaten lazer epilasyona başlayacağım
cnm sana birkaç sorum olucak cvplarsan sevinirim....senin operasyon sadece spinal miydi? yoksa katater var mııydı?kombine mi yani???ameliyat sorasında bulantı ya da fenalık hissi geldi mi?bi de bebek çıktıktan sonra dikim işi ne kadar sürüyor??

İstanbuldayım canım araştırmalarda birine git dedi zeynep kamil Haydarpaşa yada Göztepe ama kendi doktorm bir yere gitme evine git dinlen dedi eve geldim yatıyorum. Hakkımızda hayirlisi
ben de onu dicektim araştırma hast git dicektim zeynep kamil zaten bu konuda uzman ama kendi doktoruna güveniyosan daha doğrusunu biliyordur tabi. allah yardımcın olsun stres yapma dinlen bol su iç canım

Canım pansumanını güzelce yap, yan yat dikkat et 1 haftada iyileşir. Kılı tüyü düşünme boşver, dikişler iyi bakılmazsa dikkat edilmezse kapanmıyor tekrar açılıyor

Bi de bi şey sorucam doktor aç gel dedi bana yrn sabah için peki su da mı içmeyeceğim? Suyla alakası olabilir mi acaba?

Kizlar bir sorum olacak. Bircoğunuz sezeryan olacagindan bahsediyo, bu sizin kendi isteginizmi yoksa doktorunuzun tavsiyesimi. Ben yurtdisinda kaliyorum ve burda kessinlikle bebegin ciddi durumu olmadan acil tehlikeli bi durumu olmadan sezeryana asla almiyorlar. En dogal ve en saglikli yoldan normal dogumdur burda oncelikle..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…