- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.221
Kendı doktorum da doğum. Yapmak istiyorum canım ya zeynep kamil de doğum yapmak istemiyorum amin sagolben de onu dicektim araştırma hast git dicektim zeynep kamil zaten bu konuda uzman ama kendi doktoruna güveniyosan daha doğrusunu biliyordur tabi. allah yardımcın olsun stres yapma dinlen bol su iç canım
Evet erken dogumduErken doğum mu peki nie oldun.
Anladım cnm ben 3 gün önce gittim yapmadılar da aynı haftadaki başka arkadaşa yapmışlar neye göre yapıyolar anlamadımEvet erken dogumdu
Ayy aynen bende yaa carsamba kontrol var bakalim acilma sanci falan cikacak miiBende aynen Bayram'da olursa hastanede kimseyi bulamayacağımı sanıyorum,asistanlar durur,uzmanlar gider mi diyepsikolojik işte. Bir de bayram uzun malum bayram sonuna kalamam.Doktorumun randevuları full bu hafta bayram öncesi iyice korku bastı.aldırsam diye düşünmüyor değilim o yüzden.
İyiyoz sukur büyümeye calisioz yogun geciyoramin canım beniimm inşallahhhh nasılsınız bebişinle?
Evet canım sukur kavuştum yavruyaKız ben hiçbişey anlamadım. Doğurdun mu sen
Sağol canim tesekkurlerAyyy çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür versin İnşallah
Sağol canim tesekkurler@misam @ozdenelifmucize22
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun bebislerinizi. Saglikli hayirli omurleri olsun insallah :)
Çok teşekkur ederim
Sağol canim cok tesekkur ediyorumTebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına
Cok tesekkur ediyorum canimBir aceleci minik daha :) maşallah allah anali babali büyütsün canım darısı bizlere
Sağol canim tesekkurlermucize22 doğum yapmissin gozun aydin canim. Hep gunleriniz olsun evladinla insallah. Detaylari merak ediyorum
benim sezaryen olacak aama bu kendi tercihim degil ilki mecburi sezaryen oldugundan buda oyle olacak bana kalsa tabi ki normal dogum derdimKizlar bir sorum olacak. Bircoğunuz sezeryan olacagindan bahsediyo, bu sizin kendi isteginizmi yoksa doktorunuzun tavsiyesimi. Ben yurtdisinda kaliyorum ve burda kessinlikle bebegin ciddi durumu olmadan acil tehlikeli bi durumu olmadan sezeryana asla almiyorlar. En dogal ve en saglikli yoldan normal dogumdur burda oncelikle..!
Sağol canim sezeryan oldu plesanta dan vardı ama 37 de oldu sukurhayırlı olsun gözün aydın cnm...zaten sende erken doğum riski vardı gibi hatılıyorum.hoş erken saylmaz yaaa...epidural mi oldun? minnakın ve sana sağlık sıhhat dilerimm
Daha once belirti olmadı canim sezeryan olduBu arada bize de yazın daha önce sinde belirti oldu mu normal doğum mu oldu.ay çok meraklıyım. Tabi müsait olursanız
Çok sukur canim rabbim herkesi kurtarsinayy hayırlı olsun canımm, ne guzel kavuşmuşsun meleğine. Darısı bize inşllh
Amin canim insallahGözünaydın canım, sağlıkla büyüsün prensesin
Sağol canimAllah analı babalı büyütsün canım bir prenses daha dünyaya gözlerini açmış çok sevindim darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?