- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.761
Yetmiyor ki canım bir sagmada ancak 25 cc çıkıyor doymuyor ki mama da 60 cc içiyor bir kere de
S.a Güzel Anneler,
Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan.matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?
@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.
@batideniz , @HejaR12 , @idilduam , @gvn1907 , @kayacan, @jindam, @misam , @primavera77 , @Daisymom , @insanbuL ,Super_anne1411 , @tulaykavas , @asososos sizler nasılsınız kızlar?
@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?
Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.
Bizim bi @DraconianX veJellyfish_ ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
Bende lansinoh var cnmKizlar ya elektrikli sagma pompasi kullanan var mı bana onerebilrceginiz bir marka var mı acil bir tane almam lazim da
Evet doğum sonrası dertlerine geçiş yaptık
Göğüs uçları yara oldu benim ne yapmalıyımemzirmek işkence oldu..
Zıkkım lansinoh bi işe yaramadı zeytin yağı sürdüm garmastan aldım dün yeni kullanmaya başladım geçer mi ya
Bana seslenmişsin işte geldim burdayım :))
Uzuuuun bir aradan sonra herkese selam kızlar :) Tek tek isim yazamam sanırım, doğum yapan tümmm anneleri kutlarımAllah yavrularımıza sağlıklı uzun güzel ömürer versin inşallah.
Ben de 13 Temmuz'da Deniz kızımı kucağıma aldımÖnceleri derdim anne olan insanlar başlardı anlatmaya dünyanın en güzel şeyi vay efendim şimdiye kadar neden yapmamısım cocuk falan diye abartıyorlar diye düşünürdüm ama gerçekten öyleymiş Günler yoğun, geceler gündüzler bir geçiyor bizde de. Burayı da olabildiğince takip etmeye calısıyorum Melda'nın seslendiğini görünce bir ses vereyim dedim :)
Henüz doğum yapamamış hamileler tez zamanda kolaylıkla bebelerinizi kucağınıza almanız dileğiyle
Bir seneye kadar bir sey yapma yuruyus yap diyon bir ay oldu hala sizlamalar var dikislerimde peki bu kilo nasil gidecek eski giysilerime giremiyorumAman sakın, 4 ay karın kaslarınla ilgili hiçbir hareket yapma, 3 kg dan fazla kaldırma, yükseklere uzanma, hoplama zıplama. Ben yaşadım ve inan iyi birşey değil. 20. Günden itibaren kendimi iyi hissediyorum diye herşeyi yaparım ben dedim, kızımı kucakladım vs. Sonra ağrıdan duramayacak hale geldim. İç dikislerimde sıkıntı oldu.
Hatta 6 ay yürüyüş dışında birşey yapma. Eğer sporcu değilsen tabii :))
MaşaAllah ne güzel :) Teşekkür ederiz teyzesi amiiiin...
MaşaAllah temmuz annesi olmuşsun gerçekten. Sen yokken ne badireler atlattık biz kızımla. 6.5 aylık doğdu yavrum, gebelik zehirlenmesinden dolayı nisan annesi oldum ben. yengeç mi ikizler mi olur derken koç bi kızım oldu. Çok üzüldük, çok sıkıntı çektik ama Elhamdülillah şimdi iyi yavrum. 1 ayı geçti taburcu olduk hastaneden.
Sık sık emzir canım
ben lansinoh aldım teklisi çok emmenunum valla ama benim daha göğüs yarası falan olmadı rahatım o yöndenKizlar ya elektrikli sagma pompasi kullanan var mı bana onerebilrceginiz bir marka var mı acil bir tane almam lazim da
Canımmm ne kadar kaldı gününü dolmasına 5 gün muAz kaldi kizlar :) anne olmaya hazirim, gunler yaklastikca dogum korkusu gelmeye basladi bana. Cok heycanliyim, normal dogum olacak insallah.
Burda mısın cnsımCanımmm ne kadar kaldı gününü dolmasına 5 gün mu
Bizim ki de kakasını yapamıyodu teyzesi yaptı da rahatladı ne çok sorunları var maşallah minicikler amabi büyüselerdi hayırlısıyla. Bi tarif aldım netten iyi olursa buraya yazcm gaz için bugün baya rahat bebeğim inş onun etkisidr de.devamlı gaz çıkarıyo. Uyanmadan uyuyo dün hiç yatmamıştı
Burdayım kuzummm uykusuz vallahiBurda mısın cnsım
Uykusuz mu geceler
Bizim de şafak 5 ❤ bakalım daha ne kadar beklicezAkşam 6 dan sonra vakit çabuk geçiyor
Komşularla sokak muhabbeti sohbeti
Yürüyüşler derken Bi bakmışım 00.30 olmuş
Doğru yataağa
Sonrası nasipse uyku vs
Şafak görünen 4
Sabah ola hayrola
Ay bizimki sabah 9-13 arası krize giriyo acaba gece boyu Emzirp gaz çıkartmurm ondan mı.artık her emzirmeden sonra gaz çıkarcm.sadece o 4 saat zehir bizeAman masallah diyelim :)
Kızzz miniğimizi ben de merak etmeye başladım. Yerini seviyo tosuncuk.eylül sorup duruyo kardeşim nerde takip edyrm bak burdaym.Bizim de şafak 5 ❤ bakalım daha ne kadar beklicez
6dan beri uyumuyoAy bizimki sabah 9-13 arası krize giriyo acaba gece boyu Emzirp gaz çıkartmurm ondan mı.artık her emzirmeden sonra gaz çıkarcm.sadece o 4 saat zehir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?