2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Bana seslenmişsin işte geldim burdayım :))

Uzuuuun bir aradan sonra herkese selam kızlar :) Tek tek isim yazamam sanırım, doğum yapan tümmm anneleri kutlarım Allah yavrularımıza sağlıklı uzun güzel ömürer versin inşallah.
Ben de 13 Temmuz'da Deniz kızımı kucağıma aldım Önceleri derdim anne olan insanlar başlardı anlatmaya dünyanın en güzel şeyi vay efendim şimdiye kadar neden yapmamısım cocuk falan diye abartıyorlar diye düşünürdüm ama gerçekten öyleymiş Günler yoğun, geceler gündüzler bir geçiyor bizde de. Burayı da olabildiğince takip etmeye calısıyorum Melda'nın seslendiğini görünce bir ses vereyim dedim :)
Henüz doğum yapamamış hamileler tez zamanda kolaylıkla bebelerinizi kucağınıza almanız dileğiyle

Kızlar daha önce yazmıştım bebeğimde gaz problemi var sabahlara kadar uyuyamıyorum diye.. Bi arkadaşımın tavsiyesiyle zinco diye bir damla aldım hem gaz hem de uyku problemi için iyi geldi.. Gazdan dolayı yine kıvranıyor arada ama en azından uyuyor güzelce.. Bunu kullanmadan önceki gün sadece 4 saat uyumuştu, kendisi de biz de perişan olmuştuk.. Ama bugün hiç kakasını yapmadı bu damla yüzünden mi başka bir sebebe mi bağlı bilemiyorum kafama takıldı..

İnternette görmüştüm banyoda sıcak suyla masaj yaptıktan sonra, çıkınca da beyaz lahana yapraklarıyla soğuk kompres yapıyorlardı göğüs yaralarını hafifletmek için.

M melda983 canım bende 27 haziranda oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun.1 aylık olmamıza az kaldı bol bol emiyoruz.senin fıstığa da maşallah rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah

MaşaAllah ne güzel :) Teşekkür ederiz teyzesi amiiiin...

MaşaAllah temmuz annesi olmuşsun gerçekten. Sen yokken ne badireler atlattık biz kızımla. 6.5 aylık doğdu yavrum, gebelik zehirlenmesinden dolayı nisan annesi oldum ben. yengeç mi ikizler mi olur derken koç bi kızım oldu. Çok üzüldük, çok sıkıntı çektik ama Elhamdülillah şimdi iyi yavrum. 1 ayı geçti taburcu olduk hastaneden.

Bir seneye kadar bir sey yapma yuruyus yap diyon bir ay oldu hala sizlamalar var dikislerimde peki bu kilo nasil gidecek eski giysilerime giremiyorum

Eminim çok zor günler geçirdiniz ve eminim yaşamayan bilemez. ama şükür şimdi iyiymişsiniz Allah yavrunu sana seni ona bağışlasın canım. Bundan sonraki her gününüz bir öncekinden on kat güzel olsun, mutluluğunuz artarak sürsün inşallah.

Aman masallah diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…