- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.781
Oyy benim prensesim kardeşini merak mı edermişş ❤ eylül bi seslense belki gelir çağırınca annesini dinlemiyo bu oğlan :) bu arada helal be güzelim sana da bırakmadın bizi yalnız bekliyorsun halaKızzz miniğimizi ben de merak etmeye başladım. Yerini seviyo tosuncuk.eylül sorup duruyo kardeşim nerde takip edyrm bak burdaym.
Canım yazmana çok sevindim , @Aryadeniz38 ve seni hep merak ettik . Çok şükür artık iyisiniz ve daha iyi olacaksınız Allah'ın izni ile :) bizim topiğin bebişleri genel olarak aceleci çıktı zaten bir çoğumuz haziran annesi olduk :) ben de 22 haziran'da 36 haftalıkken deniz oğlumu kucağıma aldım, şükür iyiyiz. Gaz sancıları ve sürekli meme istemesi dışında bir sorunumuz yok , öpüyoruz sizleri kocaman :*S.a Güzel Anneler,
Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan.matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?
@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.
@batideniz , @HejaR12 , @idilduam , @gvn1907 , @kayacan, @jindam, @misam , @primavera77 , D Daisymom , @insanbuL ,Super_anne1411 , @tulaykavas , asososos sizler nasılsınız kızlar?
@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?
Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.
Bizim bi @DraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
Kuzum benim anason çayı versen iyi gelmezmi acaba ? Hem gazı için hem uykusuzluğuna çare olur belki6dan beri uyumuyo
Nie acaba gaz sancısı mı. Bugün hemşire bi damla yazdı da almadım daha sende bi bak istersen hemen kullanmqsakta evde bulunsa iyi olur.6dan beri uyumuyo
Gazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.Kuzum benim anason çayı versen iyi gelmezmi acaba ? Hem gazı için hem uykusuzluğuna çare olur belki
Yok kuzum yok ac benimkisiNie acaba gaz sancısı mı. Bugün hemşire bi damla yazdı da almadım daha sende bi bak istersen hemen kullanmqsakta evde bulunsa iyi olur.
Ay seni bırakırmıyız teyzesi. Çatır çatır doğurduğunu görmek istyrm. Benim fıstığım en hayırlı zamanı beklydm.adı bellimiydi kızOyy benim prensesim kardeşini merak mı edermişş ❤ eylül bi seslense belki gelir çağırınca annesini dinlemiyo bu oğlan :) bu arada helal be güzelim sana da bırakmadın bizi yalnız bekliyorsun hala
Ay nie ki sütün mü tam gelmedi aslında en kolayı seninki kızYok kuzum yok ac benimkisi
Bi duş al.bişeyler ye hemen dolar göğüslerin. Çökelik yok mu kız sizde emekletici yesen öyle bş sür oluyo ki inanamazsın.benimki akıyo kız içemiyo AetıkGazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.
Dinlenmedim bende aciktim yemek yiyemedim 10saattir emziriyorum ve bu sartlarda dogal olarak sutum gelmiyo hepten kesilcek o olcak
Yerim ben sizi yerimmmm ❤ inşallah canım benim inşallah öyle doğurabilirim :) adımız adem mirza olacak inşallah teyzesi ❤ kaçarak evlendim ailemi üzdüm yaaa babamın adını vericez inşallah oğluşuma gönlünü yapalımAy seni bırakırmıyız teyzesi. Çatır çatır doğurduğunu görmek istyrm. Benim fıstığım en hayırlı zamanı beklydm.adı bellimiydi kız
Oooh maşallah sizee ❤Gunaydin herkese.benim kizimda dun gece 12 ye kadar uyumadi agladi huzursuzlandi durdu.en sonunda kakasinj yaptida rahatladi.o zamandan beride bu saate kadar araliksiz uyuyo ben sok
Dun bende kotuydum ishal ve bulanti vardi.serum taktirdik.bulantim gecti ama ishalim gecmedi agrimda var off
Bu arada biz bugun 40 gunluk olduk
Bizim de şafak 5 ❤ bakalım daha ne kadar beklicez
lansinoh ciftli benim ama tek sagim daha iyi oluyor.teklisini alabilirsinKizlar ya elektrikli sagma pompasi kullanan var mı bana onerebilrceginiz bir marka var mı acil bir tane almam lazim da
Niye teklisi daha iyi oluyor canımlansinoh ciftli benim ama tek sagim daha iyi oluyor.teklisini alabilirsin
ikisine ayni anda hakim olunmuyor:)bi de cekim gucunu ikiye bolunce daha az sut cikiyor.Niye teklisi daha iyi oluyor canım
Şimdi anladımikisine ayni anda hakim olunmuyor:)bi de cekim gucunu ikiye bolunce daha az sut cikiyor.
Canim ilk aşısını yapturdiniz mı ateşleme gain oldu muGunaydin herkese.benim kizimda dun gece 12 ye kadar uyumadi agladi huzursuzlandi durdu.en sonunda kakasinj yaptida rahatladi.o zamandan beride bu saate kadar araliksiz uyuyo ben sok
Dun bende kotuydum ishal ve bulanti vardi.serum taktirdik.bulantim gecti ama ishalim gecmedi agrimda var off
Bu arada biz bugun 40 gunluk olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?