- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.801
Offf bu doktorların bazı şeyleri diretmesi yok mu insanı deli ediyor. Allah yardımcın olsun , eşini bişekilde ikna etmeye bakGazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.
Dinlenmedim bende aciktim yemek yiyemedim 10saattir emziriyorum ve bu sartlarda dogal olarak sutum gelmiyo hepten kesilcek o olcak
Emzirdikce sut cogaliyo gercekten. Ama kendini de ihmal etmemen lazim.Gazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.
Dinlenmedim bende aciktim yemek yiyemedim 10saattir emziriyorum ve bu sartlarda dogal olarak sutum gelmiyo hepten kesilcek o olcak
Benim eşimin adı da adem :) çok güzel ismi hayırlı olsun. Valla hep takipteyim. Ama o uygun zmanı bekliyo. allah ne zaman nasıl hayırlısıysa o zaman versinYerim ben sizi yerimmmm ❤ inşallah canım benim inşallah öyle doğurabilirim :) adımız adem mirza olacak inşallah teyzesi ❤ kaçarak evlendim ailemi üzdüm yaaa babamın adını vericez inşallah oğluşuma gönlünü yapalım
Yok canim olmadi.ilk asi sikintili degil ya.2 3 arkadasiminda bebeklerinde sikinti olmadi.ikinci asidan endiseliyim biraz o yapabilirmisCanim ilk aşısını yapturdiniz mı ateşleme gain oldu mu
Ben karnına masaj yapyrm kakasını hemen yapıyo iki oldu bugün yaptığı tavsiye ederim sanada yediğimçb bişey falan mı dokundu ki ishal çok zor ya dikkat et bir su bardağı suya hem şeker hem tuz at iç çok iyi gelir belki duymulsundyr biz okulda öğrenmiştik Allah acil şifalar versinGunaydin herkese.benim kizimda dun gece 12 ye kadar uyumadi agladi huzursuzlandi durdu.en sonunda kakasinj yaptida rahatladi.o zamandan beride bu saate kadar araliksiz uyuyo ben sok
Dun bende kotuydum ishal ve bulanti vardi.serum taktirdik.bulantim gecti ama ishalim gecmedi agrimda var off
Bu arada biz bugun 40 gunluk olduk
Sagol canim denicem.ya dun 2 kere dolu dolu kaka yapti zaten.gazi var diye dusundum.ki vardida zaten ama kakasinida yapti baya.uyurkende arada alttan cikariyo gazi essek sipasiBen karnına masaj yapyrm kakasını hemen yapıyo iki oldu bugün yaptığı tavsiye ederim sanada yediğimçb bişey falan mı dokundu ki ishal çok zor ya dikkat et bir su bardağı suya hem şeker hem tuz at iç çok iyi gelir belki duymulsundyr biz okulda öğrenmiştik Allah acil şifalar versin
40indan sonra cocugun duzeni olusur derler. Insallah hep boyle uyur bebegin :)Tekrar gunaydin kizlar saat 8.38 benim kiz hala uyuyo
Ayy insallah yaaa.soktayim valla nasil uyudu boyle.uykulu emzirdim hep bana misin demedi :)40indan sonra cocugun duzeni olusur derler. Insallah hep boyle uyur bebegin :)
Gaz icin bi ilac filan mi verdin. Bu isin sirrini bize de soyleAyy insallah yaaa.soktayim valla nasil uyudu boyle.uykulu emzirdim hep bana misin demedi :)
Uykusuz ve bebişsşz bir güne daha günaydınKimbilir
Günaydın bu arada
Pek uyuyamamış olsan da ...
Ay oğluşum hareket etse de az Mutlu olsam
Uyan be yavrum
Ay insanoğlu 37. Hafta dolmadan doğmasalar erken doğum olmasa derdik dua ederdik şimdide hayırlısı ile gelsinler diye dua eder oldukUykusuz ve bebişsşz bir güne daha günaydınuyusun annesiiii ❤
Tekrar gunaydin kizlar saat 8.38 benim kiz hala uyuyo
Teklisi zor olmaz mı canım ikisini ayrı ayrı sagmaj çiftli daha pratik gibilansinoh ciftli benim ama tek sagim daha iyi oluyor.teklisini alabilirsin
Amin canım benim amin inşallah:) sana bi gidiyoruz teyzesi dua et bizim için demeden gitmeyiz zaten takibi bırakma ❤Benim eşimin adı da adem :) çok güzel ismi hayırlı olsun. Valla hep takipteyim. Ama o uygun zmanı bekliyo. allah ne zaman nasıl hayırlısıysa o zaman versin
Belki hazırlık yapıyordur güç topluyodur annesi bugün sana,bize supriz yapar bakarsınAy maşaallah Can'ım uyusun güzelce büyüsün annesi de dinlensin işine gücüne baksın inşaallah
Tatlış tatlış
Çok pardonns yanlış alıntı yaptımBelki hazırlık yapıyordur güç topluyodur annesi bugün sana,bize supriz yapar bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?