• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
oylemi diosun canım.. Bnde bugun uyelik oluşturdum çokda guzel ve uygun urunleri var. Sevindim senin de memnun olmana
Sadece şöyle bi sıkıntı var bazı ürünlerde ayeıntı yazmıyo. Mesela uni baby şampuan aldım ıslak mendil hediyeliydi kaç ml olduğu yazmıyodu 750 dir dedim doğru çıktı sevindim. Ama mesela ağız mendili aldım 6 tanesi 2 yada 3 lira falandı ölçüleri yazmıyordu riske girdim aldım küçücük çıktılar. Onun haricinde zaten ürülner güzel kaliteli. site güvenilir.kargo bedva ve hızlı. Civilin kendi dükkanında taksite vade farkı yapıyolar sitede yapmıyolar.

Canim bazen ayaktayken oluyo bazen catlak yagimi surerken oluyo.bebek hareketiyle ilgisi yok bendekinin ya cunku iki turlude oluyo
Bendeki bebek sert hareket edince oluyo. Salı doktora gidicem unutmazsam sorayım bakalım. Yeni başladı ama canımı sıkıyo bu iş

Deme canım ya. Ama doğum sancısı belli aralıklarla oluyomuş bende iki günde bir kere falan oluyo doğumla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum :KK43:

ya bence de bu yaşadığımızın dofum sancısıyla bi alakası olamaz yani saçma olur :D bebek hareketiylr ilgili kesin

Sadece şöyle bi sıkıntı var bazı ürünlerde ayeıntı yazmıyo. Mesela uni baby şampuan aldım ıslak mendil hediyeliydi kaç ml olduğu yazmıyodu 750 dir dedim doğru çıktı sevindim. Ama mesela ağız mendili aldım 6 tanesi 2 yada 3 lira falandı ölçüleri yazmıyordu riske girdim aldım küçücük çıktılar. Onun haricinde zaten ürülner güzel kaliteli. site güvenilir.kargo bedva ve hızlı. Civilin kendi dükkanında taksite vade farkı yapıyolar sitede yapmıyolar.
evet bnde kıyafetlerde cm bilgisine dikkat ediyorum, mesela şuanki ihtiyacım 68 cm kıyafetler ama o yazmıyo.. Taksit konusu benm için sıkıntı değil çunku zaten ben elden odemeli yapıyorum alışverişimi..
siteyi zaten ilk sizden duydum goz attım gerçkten çok guzel urunler, kaliteli de gorunuyolar

Bendeki bebek sert hareket edince oluyo. Salı doktora gidicem unutmazsam sorayım bakalım. Yeni başladı ama canımı sıkıyo bu iş

Canım bebek bir yere toplanıyor gibi mi oluyor? Ben en son nst deyken 3 kere oldu o dediğin ama doktor sonuçlarda hiç sancı görmedi. Ben 3 defa kasılma hissettim deyince önemli birşey değil dedi

eastnbull eastnbull kızlar bu tuzlama çok eski bir gelenek ama nasıl yapıldığı çok önemli. Benim annemler banyo suyuna az miktarda kaya tuzu atarak yapıyorlar;bir nevi ritüel yani yapmadık dememek için, annem hepimize yapmış, yeğenlerime de yaptık. Ama kimi yerlerde çocukları tuzla falan ovuyorlarmış tuz direkt teninden emildiği için bebeğin cildinde yanma , en önemlisi de susuz kalma ( dehidratasyon ) olma ihtimali olması. Bu yüzden aman dikkat :110:
Ben yapamam zaten canım ya sözkonusu bebek olunca daha bir hassas oluyor insan

evet bnde kıyafetlerde cm bilgisine dikkat ediyorum, mesela şuanki ihtiyacım 68 cm kıyafetler ama o yazmıyo.. Taksit konusu benm için sıkıntı değil çunku zaten ben elden odemeli yapıyorum alışverişimi..
siteyi zaten ilk sizden duydum goz attım gerçkten çok guzel urunler, kaliteli de gorunuyolar
Cüvilimden ben de alışveriş yaptım memnun kaldım yalnız kıyafet bedenler bence baya küçük, çünkü 3-6 ay yelek ve patikli alt almıştım yeni doğan bedeni gibi geldi resmen :) yelekler filan bir karış :) normal hastane çıkışlarında olan patkli altlarla ölçtüm sadece 1 2 cm filn uzundu :) ona göre büyük alın bence :)

Canım bebek bir yere toplanıyor gibi mi oluyor? Ben en son nst deyken 3 kere oldu o dediğin ama doktor iniyo.çlarda hiç sancı görmedi. Ben 3 defa kasılma hissettim deyince önemli birşey değil dedi
Biyere toplanır gibi oluyor ama ben sancı gibi değil de gerçekten bebek bi tarafa geçmiş gibi düşünüyorum dışardan da belli oluyo bi tarad şişiyo bi taraf iniyo.
Ama geçen gün sanki iki taraftan sıkıyolarmış gibi oldu. Kasılma o mu acaba?

eastnbull eastnbull kızlar bu tuzlama çok eski bir gelenek ama nasıl yapıldığı çok önemli. Benim annemler banyo suyuna az miktarda kaya tuzu atarak yapıyorlar;bir nevi ritüel yani yapmadık dememek için, annem hepimize yapmış, yeğenlerime de yaptık. Ama kimi yerlerde çocukları tuzla falan ovuyorlarmış tuz direkt teninden emildiği için bebeğin cildinde yanma , en önemlisi de susuz kalma ( dehidratasyon ) olma ihtimali olması. Bu yüzden aman dikkat :110:
Evet banyo suyu na tuz koymak yeterli bi Rituel benim annemi Tuzla ovmuslar öluomusbebekken tehlikeli Şeyler fazlasi

Biyere toplanır gibi oluyor ama ben sancı gibi değil de gerçekten bebek bi tarafa geçmiş gibi düşünüyorum dışardan da belli oluyo bi tarad şişiyo bi taraf iniyo.

Doktor nst de sancı görmedi yazacaktım ama galiba otomatik düzeltmenin gazabına uğradım :) bir tarafta toplanınca dediğin gibi benim de karnım yamuk oluyor, hatta mesela sağa toplandı diyelim, sola dönüp yatınca o yükseklik aşağı düşüyor :) kasılma dediğimde bütün karnım taş gibi oluyor sanki birkaç saniye karnımı birşey sıkıştırıyor sonra geçiyor ama dediğim gibi nst ye bağlıyken 3 defa oldu ve doktor sonuçlarda onu görmedi. Demek ki önemli birşey değil. Sadece düzenli aralıklarla ve sürekli devam eden durmayan bir kasılma olursa bence o zaman önemli birşey olabilir.

gunaydinnn

mutlu pazarlar kizlar.bugun e bebek e gidicez.son birkac eksik var.humana cay, 1 kutu mama falan alicam.bizim tup bebek watsup grubumuz var.doguran cok arkadasimiz var.onlarin tecrubeleriyle bende eksiklerimi tamamliyorum.
sut sagma makinasini siddetle oneriyorlar.normal dogum icin bisi diyemem ama hepimiz sezeryan oldugumuz icin makina hem sut uretimini hizlandiriyormus hem de gogusun bosalmasina yardimciymis.mama isine gelince sut yetmeme ihtimalina karsi alacagim.bi de bebislerin kilo kaybi olabiliyot o zaman mama oneriliyor hemen.yani buna direnmeyecegim bende.verilmesi gerekiosa mama da vericem

Cüvilimden ben de alışveriş yaptım memnun kaldım yalnız kıyafet bedenler bence baya küçük, çünkü 3-6 ay yelek ve patikli alt almıştım yeni doğan bedeni gibi geldi resmen :) yelekler filan bir karış :) normal hastane çıkışlarında olan patkli altlarla ölçtüm sadece 1 2 cm filn uzundu :) ona göre büyük alın bence :)
aa oyle mi.. Bnde ozellikle buyuk istiordum ya. Bu durumda hepsini 6 aydan buyuk seçiyim.

Kızlar 8 aylık hallerinizle epilasyon yapaniniz var mı :işsiz::işsiz::işsiz:

Özel bölge yapamıyorum Can'ım çok acıyor
Krem vs şeylerle idare ediyorum
Sevgili yol arkadaslarim umarım minnaklarinizla beraber iyisinizdir kendi el emeğim kapı susum isminide aynalı harflerle yapicam fikir olur diye paylaşmak istedim.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık

Benim de geceleri ozellikle oluyor toplanip sertlesiyor 2-3 sn sonra geciyor hatta bu gece 4_5 kere falan oldu.

Süt sağma makinasını elektirkli mi manuel mi alacaksınız kızlar?
Canım ben elektrikli aldım, manuel hem vakit alıyormuş ve elektrikli gibi kuvvetli yapamadığım için çok yoruyor ye yorumlarda okudum. Bir de ikilileri gereksiz diye okumuştum sende bir araştır istersen

Back
X