• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar son zamanlarda belirli günler aralıklarıyla 3. kez başıma gelen bir durum var sanışmak istedim. gözlerimde durup dururken birden flashlar patlamaya başlıyor, bi 5 dk felanda geçmiyor. uzun bir süre doğru düzgün göremiyorum. bilgisi olan var mı? tansiyonum yükseliyor da o mu yapıyor nedir?

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. ben yine cuma gününden beri giremedim. hala evin tadilat dolap ve yayıntı işleri ile uğraşıyorum bebeğimin dolabı beşiği alt açma ünitesi falan geldi. dünde bütün gün hastanedeydim. an itibariyle hala dökülüyorum. işe zor geldim. Kağnı arabası gibiyim :KK43: dünkü kontrolümüzde bebeğim 1800 gr olmuş 5 gün önce özeldeki doktoruma gittiğimde 1480 yani yaklaşık 1500 gr dı 5 günde 300 gr almış kulaklarıma inanamadım. halbuki işten güçten hiç kendime bakamadım ilaçlarımı içmedim. demekki arkadaşlar biz ne yaparsak yapalım bebek büyüyeceği kadar büyüyor. dün aslında 30+2 olması gerekirken baş ve karın cevresi 31+4, boyu 31+6 olmuş baş çevresi boyu farklı haftalar çıktı yani. kan sonuçlarımı alamadım hala. tekrar açlık tokluk baktılar. bizde haberler böyle sizde ne var ne yok. herkes iyidir inşallah :KK39:

Canım bundan sonra her hafta en az 200 gr almasını bekliyorum doktorum cuma günü

kızlar son zamanlarda belirli günler aralıklarıyla 3. kez başıma gelen bir durum var sanışmak istedim. gözlerimde durup dururken birden flashlar patlamaya başlıyor, bi 5 dk felanda geçmiyor. uzun bir süre doğru düzgün göremiyorum. bilgisi olan var mı? tansiyonum yükseliyor da o mu yapıyor nedir?

Canımbüyük bir ihtimal tansiyondur mutlaka doktoruna sor takibe alabilirler

1cicek3bocek 1cicek3bocek canım benim belki kendini yormussundur bense artık biraz is yapsam hemen cokuyorum.bol bol dinlen kuzum vaktiyle gelir inşallah yavrun.

Emmek kuvvet isteyen bir eylem olduğu için ve bebekler biberonda kendi geldiği için emmek zor geliyor. Ama şimdi yeni biberonlarda yeni doğan akış başlıkları var, yani aynı bebek memeden emer gibi çekmesi gerekiyor böylece emme refleksini kaybetmemiş oluyor aklınızda bulunsun
Benimki tam tersi memeden emdiği için biberon u kabul etmedi canım o sutler hep çöpe gitti maalesef yine 25 ay emdi benim kızım maşallah inşallah bu da emer.ama dediğin gbi biberon a alisinca anne memesi zor gelmesi durumlarda oluo

Günaydın canlarim bizim yarın doktor kontrolü var uzun aradan sonra bebegimin suyu fazla buda sıkıntılı durum birçok kişi 30 33 hafta arası dogum etti çevremde suyu boşaldığı için. Işin enteresan yani oglumda dogum edeceğim gün sancilarim oldu sadece dogurdum. 4 gündür düzensiz sancilarim var esim bile izne çıktı mecbur belime vuran zaman zaman kasigimda olan ağrılar karnım kocaman ve taş gibi oluyor hep yarın nst girmek isteyeceğim kesin sancilarim var kendimi bîlirim cunku. Hiçbir şey hazır değil yani yikanmadi yerlesmedi nasıl olacak bilmiyorum vaktiyle gelir tüm bebisler insallah
Canım dikkat et kendine inşallah erken gelmez bebeklerimiz. Benimde karnım taş gibi oluyo ama ben emin olamıyorum kasılmamı değil mi ayırt edemiyorum. 15 gün önce doktor da dedi kasılmaların var diye ama ben anlamıyorummmm... Yarın benimde kontrolüm var. 32 hafta çalışabilir raporu vercek mi bakalım? Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... Yavaş yavaş hazırlan bu arada istersen. Ani bi durumda en azından çantan hazır olsun...

Günaydın canlarim bizim yarın doktor kontrolü var uzun aradan sonra bebegimin suyu fazla buda sıkıntılı durum birçok kişi 30 33 hafta arası dogum etti çevremde suyu boşaldığı için. Işin enteresan yani oglumda dogum edeceğim gün sancilarim oldu sadece dogurdum. 4 gündür düzensiz sancilarim var esim bile izne çıktı mecbur belime vuran zaman zaman kasigimda olan ağrılar karnım kocaman ve taş gibi oluyor hep yarın nst girmek isteyeceğim kesin sancilarim var kendimi bîlirim cunku. Hiçbir şey hazır değil yani yikanmadi yerlesmedi nasıl olacak bilmiyorum vaktiyle gelir tüm bebisler insallah

sıkıntı yapma ya olur onlar boşver önemli olan bebek sağlıklı olsun inşallah bekler biraz daha hemen gelmez hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah..

Sen sen ol agdaya git dışarı da yaptir 2 gündür bacaklarim heryerim zonkluyor morardi birçok bolgemde:KK43:

Ya o kadar hassas ki şuan bacaklarım vs inan kuaföre gitmeye bile korkuyorum artık tüy dökücü krem vs idare edeceğim. aldım dün veet ama denemedim henüz. Zaten doğumdan sonra epilasyona gideceğim

Benimki tam tersi memeden emdiği için biberon u kabul etmedi canım o sutler hep çöpe gitti maalesef yine 25 ay emdi benim kızım maşallah inşallah bu da emer.ama dediğin gbi biberon a alisinca anne memesi zor gelmesi durumlarda oluo

İnşallah benimki de emer , bu aralar herşeyi takmaya başladım yine kafaya :anneadayı:

ayy saol canım valla nerelerdeydin o kadar sordum :))) güvenli alışveriş yapılır dimi bu siteden. bi bakayım ürünlerine

Canım sayfaları kaçıyorum bazen :) Ben hastahane odası süsleme organizasyonunu tamamen kendim organize ediyorum şuan. Henüz sipariş vermedim ama alacağım birçok şey var orda kafamda netleştirmeye çalışıyorum sadece. Alışveriş yapan tanıdıklarım var zaten onlar tavsiye etti o yüzden içim rahat. Geçen gün parti malzemeleri satan bir dükkana gittim fiyatları karşılaştırınca çok iyi fiyatları... Fikir için sayfama da bakabilirsin ig dan acemi.annelik.halleri

Günaydınlarrr...Bebişin kıyafetlerini yıkadım ev bebek kokuyor,çok mutlu etti beni ya:))hiç gitmesin bu kokuu:))Allahım herkese yaşatsın ya ne güzel duygular bunlar:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 109
Günaydınlarrr...Bebişin kıyafetlerini yıkadım ev bebek kokuyor,çok mutlu etti beni ya:))hiç gitmesin bu kokuu:))Allahım herkese yaşatsın ya ne güzel duygular bunlar:)

Canım inan ben de dolabını gün içinde kaç defa açıp açıp kokluyorum :) Hatta abartıp kendi çamaşırları da arada onun deterjanıyla yıkamaya başladık :)

Canım dikkat et kendine inşallah erken gelmez bebeklerimiz. Benimde karnım taş gibi oluyo ama ben emin olamıyorum kasılmamı değil mi ayırt edemiyorum. 15 gün önce doktor da dedi kasılmaların var diye ama ben anlamıyorummmm... Yarın benimde kontrolüm var. 32 hafta çalışabilir raporu vercek mi bakalım? Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... Yavaş yavaş hazırlan bu arada istersen. Ani bi durumda en azından çantan hazır olsun...
3 gün önce esimi aradim dusun artık abla doguruyorum galiba dedim bir belden bir kasiktan 1 saat boyunca sancim oldu bebek hareket etmesi taş gibi oldu karnım hep ama geçti ara ara oluyor. Ufak eksiklerimvar perşembe o alışverişi tamamlayıp kıyafetleri yikayacagim mecbur nolur nolmaZ tedbirli olmak gerek sende rahatsizsan cik izne sanada yazık son haftalar şöyle kolunu bacağını uzatır iyi beslenirsin hayırlısı olsun hakkimizda

Tecrubeli anneler birsey soracagim size yardimci olur musunuz? Ben 4 aydan sonra calismaya baslayacagim icin sut sagip evde oldugum donem boyunca dolaba atmayi planliyordum 6 aya kadar duruyor diye. Bugun bir arkadasim dedi ki bebege gelisi guzel veremezsin sagdigin sutleri, hangi saatte sagdiysan o saatteki ogunu olarak icebilir. Sizden bunu yapan duyan vb.. varmi?

hiç alakası yok canım, tabiki sagdığın günü saati yaz ki ihtiyacın olduğunda ilk önce sağdığından başlayabilesin vermeye. sonuçta 1 aylıkken sağdığın sütün içeriğiyle 3 aylıkken sağdığın bir olmuyor ancak anne sütü anne sütüdür ve 6 sonra bile bebişine yarar sen merak etme. iki bebeğim için de sağıp dondurucuya koydum sütlerimi, daha sonrasında da hiç sıkıntım olmadı çok şükür :))

Canımbüyük bir ihtimal tansiyondur mutlaka doktoruna sor takibe alabilirler
Canım saol tavsiyene uyup doktotumu aradım tansiyon olctur yüksekse gelmen gerek dedi olcturdum 11.6 çıktı eczane normal dedi. ( buarada benim stabil tansiyon 10.6 ama hamilelikte son zamanlarda 12.6 fln cikio) tekrar aradım doktoru gel bi kan tahlili bakalım dedi. Durup dururken panik oldum şimdi. Gidiyorum bakalım :KK17:

Back
X