- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.321
maşallah size :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinde de var doktor sorun olmayacağını söyledi gebelerin büyük kısmında oluyormuşKordon dolanmasi problem yaratirmi cocuga xaari varmi ay diken ustundeyim
Canım çok güzel hayırla sağlıkla kullan inş. Da dışındaki o minder içten takılacaktı öylesine mi taktınızbu da bizim beşiğimiz rabbim içini doldursun inşallah sağlıkla..
Canım ben de bellonadan aldım karyola seti olarak içerindeki yorgan baskılı olarak geliyor ayrıca üzerine kılıfı yok yani yan korumaliklari var bir tane yastık ve yastık kılıfı birde alt çarşafı var içeriği boyle yani
Allahım nazarlardan korusun kuzumm maaşallah tütütüüüü
Biseycik olmaz hatun senin güzelliğin bebeğimNazar değdircn kendine kız maşşşşşallah nasıl güzelsin öyle![]()
Yok artık o kadarda değil yaff 3 çocuk dogurdum bacaklarda varis selülit herşey mevcut bacimAllahım nazarlardan korusun kuzumm maaşallah tütütüüüükız gözümü alamadım vallaa
![]()
Ben de şimdi alcm da söylym 145 lira şu An Bellona da karyola seti.iki tane kenar koruyucu var bi yorgan bi yastık ve çarşafı uyku seti gibiMerhaba, fiyat neydi? İçeriğinde ne vardı?
Ben de şimdi alcm da söylym 145 lira şu An Bellona da karyola seti.iki tane kenar koruyucu var bi yorgan bi yastık ve çarşafı uyku seti gibi
Geçmiş olsun canım böyle ritmik ağrılar tehlikeliymiş dikkat etmek lazımYa bende aynı gün kontrole gitmiştim hiç bi sıkıntı yoktu ama İşte akŞam Bi hayli ağrım oldu adet sancısı gibi ama her 10 dakikada bir girmeye başladı sonra hemen dokTorumu aradım hastaneye gittik orda muayenede bebeğin başının çok aşağıda olduğunu söylediler ama şuan iYiyim evet zaman zaman oluyo ama o gün kü gibi değil sürekli yatıyorum kalkmıyorum hiç
Maşallah kız ben 34. haftadayım bu kadar büyümedi benim göbek.
Göbeğini görmesem yutturucan bana kizMaşallah kız ben 34. haftadayım bu kadar büyümedi benim göbek.![]()
Oh hadi gözün aydıniyidir canım yarın son gıunum işyerinde inşallah evde yatma heyecanı içindeym :)
Canım 2 5 kiloyu küçük bebekler kullanio genelde benim kızım 3500 doğdu 3 6 kilo kullandım ztn 1 ayda 1 kilo alicak en az benimki daha çok almıştı ilk ayda da sonrada 3 6 kilo oluo sıkıntı yapma ben yine 3 paket 3 6 kg aldım yine onu kullanicamCanım benim ki 2 numara 3-6 ama burda kızlar yeni doğan alman lazım diyor
Senin göbek bana baya büyük geldi valla. Belki zayıfsın diye bilemiyorum. 3500-3700 arası da az değil canım maşallah iyi gidiyo doruk beyGöbeğini görmesem yutturucan bana kizbenim son ayda buyuyor hep doguda da füze gibi öne gitti son ay ama bebegim iri bir bebek değil kuzum doktorun demesi 3500 3700 arası dogar bu sekil almaya devam ederse dedi
Aslında bebeğin pozisyonu ile de alakalı canım benim bu bazen bir büzüyor kendini fuze gibi oluyor bazen yayvan oluyor hergün farklı sekil alıyor karnım yani1cicek3bocek canım masallah göbis te sende supersin
benim göbis yaygın gidio sivri seninki baya maşallah
![]()
Iyi sayılırız çok şükür canım evet almadım kilo ondan olabilir. Bakalım oyle dedi doguda 3.5 doğdu buda oyle dogar saniyorumSenin göbek bana baya büyük geldi valla. Belki zayıfsın diye bilemiyorum. 3500-3700 arası da az değil canım maşallah iyi gidiyo doruk bey