• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya ben instada beğendim bir tane özel yapım yarı yarıya fiyat farkı varmış. Kafam karıştı şimdi ne yapsam acaba. Becerebildiysem fotosunu ekledim. İçeriğindede;

İsme Ozel uyku setimizin fiyati 300₺ dir. İcerisinde;
1 Adet yorgan,
1 Adet nevresim,
1 Adet bas korumasi,
2 Adet yan korumasi,
1 Adet ici dolgulu altin yastigi,
1Adet yastik kilifi ve ic yastigi
1 Adet carsafi vardir.
Urunlerimiz %100 pamuklu kumastir.
-Bu fiyat tek harfli uyku setlerinde gecerlidir; İki harf istenildiginde setimiz 350₺ dir.
Aslında çok güzelmiş te gerçekten iki katından fazla fiyatı yine sen bilirsin tabi ama bence bellonadaki modellere bi bak bence eşine de sor ben bellonadakileri de beğendim çok tatlılar

kızlar iyi akşamlar...bebeğinin hareketinden acı hissseden var mı??karnım çok acıyorr.oğlumda hiç böyle değildi ya...daha kaççhafta var.nasıl olucak bölee...nasıl geriliyorr,acıyorr,anlatamamm:KK43:

kızlar iyi akşamlar...bebeğinin hareketinden acı hissseden var mı??karnım çok acıyorr.oğlumda hiç böyle değildi ya...daha kaççhafta var.nasıl olucak bölee...nasıl geriliyorr,acıyorr,anlatamamm:KK43:
Benim de acılarım var. özellikle sırtın dönük tekmelediğinde çok oluyo bi gitsem sorcm dr ada gidemedim.

bende de var o acıma hissi, normal olduğunu biliyorum ancak gerilip acıması konusunda dr.a danışmalısın bence. yani ben hiç bu kadar rahatsız edecek kadar yaşamadım.

gerilme şöylee..tümsekleşiyor..kayık gibi tümsekleşerek yer değğştiriyor o arada oluyor..

bende de var o :)) kafası yukarıdayken çok daha fazla oluyordu, bugün dr.daydım, kafası inmiş aşağıya :) ilk defa bir bebeğimin kafası aşağıda :)) eğer kafasını yukarıya bastırıyorsa ciddi acıyordu ama uzun sürmüyordu. şimdi kasıklarımda daha fazla hissediyorum hareket :)))

Günaydın hamişler :anneadayı:

Bu sabah kaç defa uyandım uyudum bilmiyorum
Hafta sonu işte iş yok güç yok uyusana
Yok olmaz tersim ya illa erken kalakacam

Neyse hazır kalmışken acep bugün yavrumun eşyalarını mı yıkayıp ütülesem :anneadayı::halay:

Sorular planlar bekleyişler
Herkese hayırlı sabahlar
Günaydının :halay::halay::halay:

Günaydın hamişler :anneadayı:

Bu sabah kaç defa uyandım uyudum bilmiyorum
Hafta sonu işte iş yok güç yok uyusana
Yok olmaz tersim ya illa erken kalakacam

Neyse hazır kalmışken acep bugün yavrumun eşyalarını mı yıkayıp ütülesem :anneadayı::halay:

Sorular planlar bekleyişler
Herkese hayırlı sabahlar
Günaydının :halay::halay::halay:

bende zorla kalktım canım işe gelmek için allahtan son günüm :halay::KK76:

Canım valla çocuk kiloluda doğsa ilk zamandalar yenidoğan diye tavsiye etmişler ben ben prima yenidoğan 108 adetli aldım sanırım 45-48 tl civarındaydı indirimden almıştım. Günde 8 defa vs değiştiriyorsun dediler en fazla o bizi 15 gün falan götürür sanırım ondan sonrada kilosuna göre bakacağım artık, artık kampanyalar her zaman var zaten internette vs ilk etap için ben 108'li aldım ama istersen sen daha az al

yenidoğan zaten 2-5 kg arası galiba. 5 i de geçerse zaten yapacak bişey yok :KK46:bende yenidoğan alacağım ne kadar almalı bilemedim. sağol canım.

Göbeğini görmesem yutturucan bana kiz :halay: benim son ayda buyuyor hep doguda da füze gibi öne gitti son ay ama bebegim iri bir bebek değil kuzum doktorun demesi 3500 3700 arası dogar bu sekil almaya devam ederse dedi

Canım kocaman maşallah hem sana hemde bebeğine :nazar: göbeğinde bir top koymuşlar sanki benimde gobus aldı başını gidiyor:anneadayı:

Canım 2 5 kiloyu küçük bebekler kullanio genelde benim kızım 3500 doğdu 3 6 kilo kullandım ztn 1 ayda 1 kilo alicak en az benimki daha çok almıştı ilk ayda da sonrada 3 6 kilo oluo sıkıntı yapma ben yine 3 paket 3 6 kg aldım yine onu kullanicam

Canım ben oglumda yenidoğan kullanmistim küçük doğmuştu 2890
Bunda kaç dogar hiç bilmiyorum dr iyi diyor sadece 32.haftada 2100gr di var mı bir tahminin :)

gerilme şöylee..tümsekleşiyor..kayık gibi tümsekleşerek yer değğştiriyor o arada oluyor..

Bende çok yaşıyorum bu durumu bebeğim ters benim bu arada:anne:

bende de var o :)) kafası yukarıdayken çok daha fazla oluyordu, bugün dr.daydım, kafası inmiş aşağıya :) ilk defa bir bebeğimin kafası aşağıda :)) eğer kafasını yukarıya bastırıyorsa ciddi acıyordu ama uzun sürmüyordu. şimdi kasıklarımda daha fazla hissediyorum hareket :)))

Aynen bu dediklerini yaşıyorum ve hala ters bebeğim :bicak:belki bir daha ki kontrole döner :dondurma:

HejaR12 HejaR12 maşallah oglusa canım bence 3 ü geçer kilosu daha 32 2100 ise 8 hafta var demek ve bence 3 ü kesin geçer maşallah bakalım benimki 32 de kaç olucak çarşamba gidicem tam 32+0 da.bu ay beslenmeme tahin helvası ananas ekledim bebeğe kilo yaparmis die görcez coknmeraktayim

Back
X