• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yok canim benim ne alinmasi. Hangi. Ara yaramaz oldu soyliyim. Netten bi yazi okumustum yeni dogan bebeginiz size muhtac onu surekli kucaginiza alin falan diodu. Bende her agladiginda aliyordum. Kucaga alisti iki aydir gece gunduz uyumak nedir bilmez bebegim kalmadi hocalara goturduk muska yaptirdik. Doktora goturduk heryerini kontrol ettiler ultrason la baktilar bisi yok dedilrr. Simdi inancin olsun ki iftarimi yaptigim gibi bebek arabasina koyup disariya cikiyoruz disarida uyumaya alismis eve girdimmi aglamaya baslio kim gorse bu bebegi cok sasirio bi bebek hic mi uyumaz arkadas. Hayret ediorum. Suttende acildi emmek istemedi ne yaptiysam. Yok arkadasim ne alinmasi alinmam tabikide.
Bebeğini epeyce buyut zorluğu geçsin sende psikolojik olarak hazır ol kocalara bakma bide erkek ister erkeğe göre ne var bütün gün yoklar zorluklarını biz çekiyoruz

NaçiZane fikrimi söylemek isterim arkadaşım.1.si hangi ara bu kadar yaramaz oldu bebeğin? Daha 2 aylık ateş olsa curumu kadar yer yakar. Daha çok uzun yolun var 2 ayda yaramaz denmez. Maşallah allah bağışlasın yavrunu. 2. Si arkadaşım sen çocuğunu emzirmiyor musun emziriyorsan şayet çocuğuna haksızlık edersin. Hamile kalınca belli zamandan sonra sutunu veremezsin. 3. Su bak ben oğlum 6 aylıkken hamile kaldim istemeyerek tabi oğlumu8.5 aylık sütten kesince günlerce ağladım kahroldum bebegimde 6 aylık öldü doğmadan. Bırak çocuğun 2 yaşına gelsin o da senden alacağını alsin bir anne olarak 2 tane çocuğa yetmelisin. Burda birçoğumuzun 2. Bebegi 3. Bebegi biz bu halde endişe duyarken sana hayret ettim abla arkadaş gibi dusun bizi darilma. Hakkında hayırlısı olsun
Ah kuzum ne güzel yazmissin. ben bile 18aylıkken sütten kestim diye kaç gün ağladım. Halen rüyalarımda oğlumu emziriyorum. Bu işler plan dahilinde ise dikkat edilmeli. Yoksa yazık yavrucaklara

Senin nub tahmini yaptığın günler çok zevkliydi:KK49:
eskiden buralar hep dutluktu:deli:
o zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diye:KK70:
ya şimdi... kapı önüne bırakılmış kimsesiz bir kedi gibi...:KK70: kimse beni takmıyor zaten ağustos annesiyim temmuz değilim herkes gidecek ben kalcam dımdızlak :KK70:

@idilduam canım sen elinden geleni yapıyorsun bebeğin gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyorsun zaten için rahat olsun bebeginde gayet sağlıklı ve gelişimi de önde şükür

@Aryadeniz38 M melda983 kızlar Nasılsıniz bebisler nasıl merak ediyorum sizi

interiorarchitect interiorarchitect güzel günlerde sağlıkla giysin minnos mis gibi kokuuordur şimdi

@batideniz canım inşallah bebeğinin ve senin en sağlıklı mutlu oldugunuz zamanda gerceklessin doğum dualarimizdasin.

matsiyahoje matsiyahoje inşallah Mr sonuçlarınız güzel çıkar canım. Dogumuna da az kaldı bizim 20 günümüz kaldı inşallah sağ salim kavusalim bebeklerimize
teyzoşuuu teyzoşuuu teşekkür ederiiiz :) hemde nasıl mis kokuyo gidp gelip kokluyorumm :) kokusu kalmcak doğuma kadr içime çekmekten :)

o zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diye:KK70:
ya şimdi... kapı önüne bırakılmış kimsesiz bir kedi gibi...:KK70: kimse beni takmıyor zaten ağustos annesiyim temmuz değilim herkes gidecek ben kalcam dımdızlak :KK70:
Ahahaha acıların hamisi:D koptum kiz

Kizlar sezeryan tarihimi 22 sine aldik bugun cok heyecanli ve korkuyorum. Epidurel duaunuyorum ama korkuyorumda anestezi diktoru panik yaparsan zaten uyuturuz dedi. Iyi yaptim kotumu bilmiyorum ama normal dogumda bebegime bisey olsaydi korkakligim yuzunden kendimi affetmezdim

Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum

Kizlar sezeryan tarihimi 22 sine aldik bugun cok heyecanli ve korkuyorum. Epidurel duaunuyorum ama korkuyorumda anestezi diktoru panik yaparsan zaten uyuturuz dedi. Iyi yaptim kotumu bilmiyorum ama normal dogumda bebegime bisey olsaydi korkakligim yuzunden kendimi affetmezdim
hayırlısı olsun canım 15 gün kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hiiiiç düşünme şimdiden girer çıkarsın hayırlısıyla. epidural olursa çok güzel olur bebeğibi doğar doğmaz koyarlar yanına mis gibi kokusunu içine çekersin. olmazsa da genel anestezi olursun ruhun duymaz yatar kalkarsın. rahat ol canım ya sezeryan 15 dakikalık şey zaten. biraz telkin et kendini

Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum

Canım, ben aldığımdan çok memnun kaldım. "imer premium series" hem emzirme sütyeni hem atleti yumuşacık ve terletmiyor yani yaza uygun. Yeni inci almıştım o da güzel ama çok kalınmış yazın kullanmam mümkün degil..

Bir de emzirme atletini hic sutyen giymeden de kullanabilirsin güzel yapmislar.

www.icgiyimcarsisi.com/imer-ic-giyim-1248-modal-suprem-hamile-atlet

hayırlısı olsun canım 15 gün kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hiiiiç düşünme şimdiden girer çıkarsın hayırlısıyla. epidural olursa çok güzel olur bebeğibi doğar doğmaz koyarlar yanına mis gibi kokusunu içine çekersin. olmazsa da genel anestezi olursun ruhun duymaz yatar kalkarsın. rahat ol canım ya sezeryan 15 dakikalık şey zaten. biraz telkin et kendini

Ya herkes oyle oyle yorumlar yapiyorki normali beklemeden kendi istegimle sezeryan oluyorum diye sucluluk duygusu cok hissediyorum ama elimde degil normalin o sancilarini goze alamiyorum daha simdiden yfacik sancida korkup aglamaya basliyorum bilmiyorum ya kotu hissediyorum kendimi. Benim gibi kendi istegiyle sezeryan yaptiran varmi acaba

@idilduam canım sen elinden geleni yapıyorsun bebeğin gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyorsun zaten için rahat olsun bebeginde gayet sağlıklı ve gelişimi de önde şükür

@Aryadeniz38 M melda983 kızlar Nasılsıniz bebisler nasıl merak ediyorum sizi

interiorarchitect interiorarchitect güzel günlerde sağlıkla giysin minnos mis gibi kokuuordur şimdi

@batideniz canım inşallah bebeğinin ve senin en sağlıklı mutlu oldugunuz zamanda gerceklessin doğum dualarimizdasin.

matsiyahoje matsiyahoje inşallah Mr sonuçlarınız güzel çıkar canım. Dogumuna da az kaldı bizim 20 günümüz kaldı inşallah sağ salim kavusalim bebeklerimize

Hamdolsun HejaR12 HejaR12 daha iyiyiz. Büyüyor kizim yavas yavas. Beslenirken solunum sıkıntısı devam ediyor. O yüzden tutuyorlar hala hastanede. Biraz daha zamana ihtiyacımız var sanıyorum. Dua edin bizim için bu mubarek günlerde.

Canim benim Dr um ayaklarını yukarı kaldırıp dinlediğinde geçmeyen şişlik varsa,enseden başlayan baş ağrısı olursa, nesnelere bakarken kaymalar bulanikliklar hissedersen hiç bekleme gel dedi. Yani aklında bulunsun diye söylüyorum .
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Ya herkes oyle oyle yorumlar yapiyorki normali beklemeden kendi istegimle sezeryan oluyorum diye sucluluk duygusu cok hissediyorum ama elimde degil normalin o sancilarini goze alamiyorum daha simdiden yfacik sancida korkup aglamaya basliyorum bilmiyorum ya kotu hissediyorum kendimi. Benim gibi kendi istegiyle sezeryan yaptiran varmi acaba

Canım surda kalmis kaç gün bunları artik düşünme boşver sonuçta sen keyfi bir hareket yapmadığını biliyorsun. Ayrıca sezeryanin nesi keyfi Allah askina ona keyfi diyenleri de anlamıyorum, bence normal doğumdan bile daha zor birsey ve benim acimdan sezeryan olmaya karar vermek emin ol çok daha zor olurdu... inşallah hepimiz sağ salim yavrumuza kavusuruz en önemlisi bu zaten gerisini hic düşünme. :KK200: hepimizin nasibinde neyse o olacak en nihayetinde...

bir tane nbb aldım ekru 15tl bir tane de english home pembe dantel detaylı çok şık o da 14.99 :-) ikisi de rahat ve %100 pamuk

Back
X