- 25 Mayıs 2013
- 14.044
- 20.796
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.881
Burnuna kendi Sütünü sık dedi annem ve ablam. Ben de denemedim ama onlar hep öyle yapmışÖksürük çok nadiren oluyor onunda kusmuğu boğazına kaçtı falan sanıyoruz. Burnu hep tıkanık, bilmiyorum işte. Kafamda deli sorular
Hiç kimseyi dinlemek bi dr a git.aynı şekilde Benimkide de beli bakmış dediler gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı.gerçi ilaçlık bi du ru m yok ama böbrek ultrasonu falan istedi. Anlıcağın biz beli baktı gazı var derken çocuğun başka sorunları çıktı.hala da çözümlenmiş değil ama röntgeni çekildi beli batmamış en azından onu bilyrm artıkCanim benim oğlumda aynı saat 5 5.5 gibi kalkar uyumaz gündüz surekli sallanarak uyur akşamları düzenimiz vardı oda artık yok büyüdüklerinde rahatlayacaz Allah'ın izniyle 2 3 gun iyi gitti cok heveslendim düzelmeye başladı dedim tekrar aynı suan bugün esime artık doktor araştıralım
bu çocuğun baska problemi varda bizmi bilmiyoruz neden bu kadar agliyor diye ağlayarak yakındım ... Bide her kafadan bir ses yok beli batmış bu çocuğun yok kolu agriyor cok kucağa almışsın beli batmış tuh tuh diye esiminde kafasına girdiler bugün merasimle kucağıma alıyorum çocuğu
Ben de pes edyrm ya. Zaten sol da doğru dürüst süt yok böyle yapınca iyice gidecek. Biraz büyüyünce yetmyck sütüm.nie böyle yapıyolar bilmyrm ki.Benimki de 2 gundur daha cok solu alinca savasiyo benle en sonunda ben pes ediyorum.
Anladım. Bu bi sorun değil demek ki.keyfine göre bebeklerin.napalım bizimki de yatmasınn.peki memeyi alırken ve aldıktan sonra çığlık atmadı ağlaması konusunda bi fikrini var mı. Çok üzülyrmCanım, benim ilk kızım böyleydi. 2. Dakikada ağlardı hep. Gittikçe bu süre arttı ama hala hoşlanmaz yüzüstü yatmaktan :))) yoruluyor olabilir. Bir sıkıntısı olduğuna inanmıyorum ben :)))
Oğlum da hep yüzüstü yattı, hala da öyle yatar :))
Ben uzun kollu zıbınkardan aldım lcw den çok tatlılar.ayakkabı ve mont konusunu ben de merak edyrmKizlar bahar için ne tur kiayfetler aliyorsnuz su hani boydan boya citcitli uzun kollu zibinlar kullabisli mi aliyomusunuz ayrica kis için mont alacakmisiniz yoksa hani e bebekte var boydan boya polar tulum tarzi şeyler mi alacaksiniz ayakkabiyi ne zaman alacaksiniz
Yürümesini emeklemesini hızlandırıyomuş daha iyi gelişiyomuş güçleniyomuş uzuvları.baya araştırdım da. Ama olmuyo yatmıyo bi türlü.benBenimki de öyle canım hemen ağlıyor gelişimi için neden çok iyi omuzumda uyuyor bazen dediğin gibi yapıyorum
Konuşmayı hiç denemedim dur bi denym mantıklı çünkü ben konuşunca normal de hemen sakinlşiyo hatta dr u sen bunla çok mu konuşuysun dediyüzüstü yatırdığında sırtını sıvazlamayı denedin mi bide yanına yatıp konuşuyorum daha uzun süre duruyor. benim kız da çpk sevmiypr ama günde iki kere yaptırıyorum çok faydası var mutlaka yatır
Nasıl bir aparat bu?Rahat canım... İlk taktığında acaba diyosun ama bir kaç takmadan sonra uzmanlaşıyosun artık bebeğin en rahat pozisyonunu buluyosun
@ozguleysa aynı dert bende de var, süt bitecek diye çok korkuyorum, ciddi bir konu tek göğüs kalmak var işin ucunda. Bir araştıralım çoğaltmanın bir yolu varmıBen de pes edyrm ya. Zaten sol da doğru dürüst süt yok böyle yapınca iyice gidecek. Biraz büyüyünce yetmyck sütüm.nie böyle yapıyolar bilmyrm ki.
Genelde bu duzende canim.cok nadir bozuluyo.bir sikintisi olunca,gunduz uykusunu iyi almadiysa ya da gece uykusu icin gec kalinca sapitmalar oluyo :) elimden geldigi kadar duzenine uyuyorum.aksam rutinimizide uyguluyoruz.disardaysak o saate kadar evde oluyoruz.ama gecikeceksek tam uyku vakti cikiyoruz ki yolda uykuya gecmis olsun.eve gelir gelmezde yerine yatiriyorum devam ediyo
Nasıl bir aparat bu?
ozguleysa aynı dert bende de var, süt bitecek diye çok korkuyorum, ciddi bir konu tek göğüs kalmak var işin ucunda. Bir araştıralım çoğaltmanın bir yolu varmı
Canim cok zor biliyorum Allah tum annelere sabir versin. Benimki de 2 ya da 4te uyaniyodu ve uyutamiyodum bazen ertesi aksama kadar uyumuyodu. Gazini daha rahat cikariyo arrik eskisine gore o yuxden uykusu da duzene girmeye basliyo. Insallah bozulmaz. Insallah seninki de gececek. Canim bide boyle surekli akil veriyo gibi oluyom ama denediklerim bwlki isine yayar. Ben gec3 mizildaninca emzigi veriyom hemen pis pis diyom o sekilde de uyku suresi uzuyobaya ayrıntılı yazmışsın canım teşekkür ederim. gece uykularımız bozulunca gündüz çok uyutuyorum diye olduğunu düşündüm. 3 yada 5te uyanıyor sabah.çok zorluyor beni
benim kızım da gündüz sallanarak uyuyor. sürekli uyanıyor geri uyutuyorum. karartmalı perdelerden alıcam sabah uykusunu uzatmak için. bir de doktor akşam 5ten sonra uyutmayın ki gece uykusu iyi olsun dedi onu denicem bide anason vericem gece. bakalım nolcak
Valla belli bi olcum yok goz karari koyuyom ben bi cay kadigi rexene bi cay kasigi da papatyayi bidu bardagina yap 20 30 cc arasi binerona koyuyorum ben ictigi kadarini iciyo. ben de iciyorum sabah akdam yapiyorymtarifi verir misin canım ne kadar papatya ne kadar rezene koyup demliyorsun ne kadar çocuğa veriyorsun sen de içiyor musun bide ne zaman veriyorsun
Pekibebeginde öksürük yapmadımiEvet cnm
Canım benim ilk bebeğimde de sol göğüsümde doğduklarından beri süt az oluyor, onlarda az olunca emmiyor daha da azalıyorSenam72015 ben sagiyorum geceleri aslinda sorun sutun az olmasi degil kizlar cunku benim az degil sol gogsumdeki sut.icmemelerinin nedeni bu degil yani. O taraftan icince rahat mi edemiyolar dicem ama onceden iciyodu b3nimki. Bilmiyorum nedenini
Peki kaç beden aliyosunuz ben uzun kollu ciycitli aldim ama 9-12 aylik çünkü ilkbaharda belki giyer dedim çok mu abarttim biee citcitli kucuk olursa giyemez gibi dusundum 1 buçuk aylik benim minnosalt ust pijama tarzi seyler aldim ben.cunku atletleri citcitli giydiricem.butun tulumlar alt acarken zor oluyor.sogukta alt ust daha mantikli.kis icin ben astronot tulum almistim kanzdan.onu kullanicam.bi kac ayakkabi almistim ama daha giydirmedim buyuk cunku
Aminn insallahArkadaşlar benim eltimde bebeğinin uykusuna hiç karışmadığını söyledi. Oğlu büyüdükçe akşam uykusunu öne çekmiş, önce 1de sonra 11de şimdide akşam 8de uyumaya başlamış, şimdi çocuk 6 aylık. Mümkünmü böyle bişey sizce???
Darısı başımıza ne diyelim :)
Bizde vazgectik gibi bisey riske atmaya gerek yok aslindaBeni hava değişimi Düşündürdü malum adanadan bodruma gitmek hava farkı çok fazla yol çok uzun uyku düzeni evde de fazla olmasa da en azından yatağına alıştı yatagini goturemeyecegimize göre bir de eşime söylemiyorum ama kv lerin evi var orada onların yanına gidecez yani başta kp olmak üzere hepsi kucaklarina alacak opecekler falan kv 1 haftalikken geldi 5 gün kaldı opulmesini istemedigimi bildiği halde yüzünden öptü sinir oldum eşimle tartıştık bir daha yaşamak istemiyorum böyle birşey bu yaz da bodrum deniz vs olmasa da olur bebeğim rahat ben huzurlu olurum
Mumkun tabiki canim :))Arkadaşlar benim eltimde bebeğinin uykusuna hiç karışmadığını söyledi. Oğlu büyüdükçe akşam uykusunu öne çekmiş, önce 1de sonra 11de şimdide akşam 8de uyumaya başlamış, şimdi çocuk 6 aylık. Mümkünmü böyle bişey sizce???
Darısı başımıza ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?