- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.841
Öksürük çok nadiren oluyor onunda kusmuğu boğazına kaçtı falan sanıyoruz. Burnu hep tıkanık, bilmiyorum işte. Kafamda deli sorular
Kısa kolluda da terliyor bizimkisi canımCnm bende bunu yazacam hep unutuyorum.bebisler in fotolarına bakıyorum hep uzun kollu falan .ben yarım kol zibinla dolastirdim şuan uzun kol.ve pijamaya geçtik. Ama terliyor. Sıkılıyor
Benimki bazen yatiyo bazen istemiyo. Dizinin uzerine bi minder koy elin b3beginin yuzune gelecek sekilde yuz ustu mindere yatir bide. Benimki en rahat bu yuz ustu pozisyonunu seviyobenim kizimda yatmiyor canim
Ay masallah subhanallah Allahim korusun ne tatli minik ya yerim canim benim :)38. Gunden selam teyzeler
Ben de aynen yatırıyorum sonra gaz bağırsağına iniyo aslında sonra da sıkıştırıyo çocuğu çıkarmak lazım da uyumasını gaz çıkarmaya değişiyoruz maalesefGece emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum ben ya uyumus oluyor direk yataguna koyuyoruj mecburen. Yanlis mi yapiyirum sizce?
Benim kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo kızlar sizlerde böyle bir sorun var mı.hemen ağlıyo.gelişimi için çok iyi ama yatıramıyorum. Hep sırtüstü yatıyo bazen de sırtı dinlensin die yan ya da omzumda yatırıyorum.kundak yaptığım için pek yan da yatıramıyorum bu aralar
amman dengeni kaybetme dikkat etkızlar gaz sancısı olup agladıgında plates topuna oturup hafifce zıplıyorum susyor hatta uyuyor bazen tavsiye ederim
Gece emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum ben ya uyumus oluyor direk yataguna koyuyoruj mecburen. Yanlis mi yapiyirum sizce?
Insallah bozulmazlar.bu sekilde bebek mutlu anne mutlu :)O kadar benziyo ki bizim bebeklerin düzeni :))
Ben sifir kol zibin ustune uzul kol ince tulum giydiriyorum.ayni odada yattigimiz icin cami aciyorum oda havasiz kaliyo diger turlu.ustunude kolay kolay ortmuyo aciyo hep.birde bizim odada kalin perde oldugundan iceri sicagi gecirmiyo.sabah kalinca terlemiyo hicKızlar gece yatırırken ne giydiriyorsunuz bebislerinize odam ortalama 20 derece oluyor ben yarim kol citcitli badi pijama giydiriyorum midesi ve aşağısını örtüyorum sadece kollar açıkta sabah kalktıgımda terlemiş oluyor yanlış mi yapıyorum acaba
Bende cikarmiyorum canim cok uzun bir suredirGece emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum ben ya uyumus oluyor direk yataguna koyuyoruj mecburen. Yanlis mi yapiyirum sizce?
Genelde bu duzende canim.cok nadir bozuluyo.bir sikintisi olunca,gunduz uykusunu iyi almadiysa ya da gece uykusu icin gec kalinca sapitmalar oluyo :) elimden geldigi kadar duzenine uyuyorum.aksam rutinimizide uyguluyoruz.disardaysak o saate kadar evde oluyoruz.ama gecikeceksek tam uyku vakti cikiyoruz ki yolda uykuya gecmis olsun.eve gelir gelmezde yerine yatiriyorum devam ediyoMasallah canim hep bu duzende mi bizimde dun gece cok guzeldi emdi uyudu 2 kez. Insallah bu gece de oyle gecer
Benimki de öyle canım hemen ağlıyor gelişimi için neden çok iyi omuzumda uyuyor bazen dediğin gibi yapıyorumBenim kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo kızlar sizlerde böyle bir sorun var mı.hemen ağlıyo.gelişimi için çok iyi ama yatıramıyorum. Hep sırtüstü yatıyo bazen de sırtı dinlensin die yan ya da omzumda yatırıyorum.kundak yaptığım için pek yan da yatıramıyorum bu aralar
Doğru diyorsun bakmak var bakmak var ama öğrenince yapabilir emin ol. o bebek onun da canıBakmak istiyor ama birkaç defa o bakarken gözlemledim. Gaz sıkıntımızdan dolayı ister istemez tabi biraz huysuzuz. O da bu zamanlarda çocuğu hiç sakinleştiremiyor. Tabi ben bunları gördükten sonra ona baktırmaya hiç gönlüm razı olmuyorO sebeple bu kadar yorgunluğa katlanıyorum.
Ben bugün altı üstü uzun giydirdim serin oldu diye yarın bakacam duruma göreKızlar gece yatırırken ne giydiriyorsunuz bebislerinize odam ortalama 20 derece oluyor ben yarim kol citcitli badi pijama giydiriyorum midesi ve aşağısını örtüyorum sadece kollar açıkta sabah kalktıgımda terlemiş oluyor yanlış mi yapıyorum acaba
baya ayrıntılı yazmışsın canım teşekkür ederim. gece uykularımız bozulunca gündüz çok uyutuyorum diye olduğunu düşündüm. 3 yada 5te uyanıyor sabah.çok zorluyor beniEn az 4 saat uyuyo3unde altina inmemeye calisiyorum.soyleki ilk uykusuna 10 da yatiyo.yarim saat one geriye atabiliyo.1 1 bucuk saat uyuyo.uyaninca meme veriyorum uykusu varsa devam ediyo yoksa 1 saat kadar oyalaniyo.sonra tekrar uyuyo.bu sekilde aksam 6 bucuga kadar devam ediyo.6 bucuktan 7 bucuga kadar oynuyoruz oyalaniyoruz.8 e dogru rezenesini verip odamiza geciyoruz.bebe yagiyla masaj yapip tulumumuzu giyip uykuya basliyoruz.dun 8.25 de uyudu cok sukur.yani 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo.12 de ben emziriyorum.3 e dogru uyaniyo birde sabah 6 bucuk gibi.o saatten 9 a kadar uyu uyan modundayiz.sonra azicik oyun arkasindan banyo sonra tekrar hoop gunu tekrarliyoruz
Bazen saatlerimiz biraz kayabiliyo.dun gece biraz gec emzirdim gece 4 e dogru kalkti.ufak tfek degisiklikler oluyo.ama gunde 4 saatte uyusa yetiyo huysuzlanmiyo.fazla uyusada gece uykusunu kesinlikle etkilemiyo
Cikarmalisin bence canım en azından uğraş 1-2 dakikaGece emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum ben ya uyumus oluyor direk yataguna koyuyoruj mecburen. Yanlis mi yapiyirum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?