- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.921
Ben de duydum canım artırıyor diyorlar ben zorla tutturmaya calisiyorum ama çok zorlaniyorumAynı dert bende de var 35 günlük olduk ve iki gogsum arasında şimdiden ciddi fark varsol da süt az kızım emmek istemiyor azcık emip sinirleniyor bende elektrikli gögüs pompasi aldım artırdığı söyleniyor göğüs tamamen bosalmayinca yenilenmiyormus ya onun mantığı işte . Henüz çok kullanamadım ama ins ise yarar.
Gelde anlat canim birbirimize giriyoruz artık ne yapacagimi sasırdımPardon canım da misafir çocukdan önemli miymiş???hiiiiç takma çocuğundan daha önemli Kıymetli hiç bişey yok ve artık sen onunla çooookk daha güçlüsün bunu unutma.inşallah önemli bişeyi yoktur ihmal etme götür mutlaka Dr a
Gercekten hic arayip sormadi mi ya?bizim bile burda aklimiz cikti.bebeginin halasi arayip sormadi mi?iste maalesef herkeste vicdan olmuyo.Yinede Allah yardim etsin evladiyla sinamasin.Atlatir insallah.sende uzulme esinede kizma en azindan esin vicdanliymisDünden beri sinirden delirdimgebeliğimde tonlarca sıkıntı Yaşadım biliyorsunuz amniyosentez,hergün kaynanana görümce sıkıntısı gelmiyosunuz gitmiyorsunuz kalmıyorsunuz sıkıntıları beni sokmadıkları stres kalmadı ve en sonunda erken doğum!!!bitti mi bitmedi 62 gün Süren yoğun bakım!!!bütün bunları yaşarken görümcem olacak kadın bir kere gelmedi aramadı sormadı.dün eşim kv ye gitti(ben artık gitmiyorum şükğrler olsun) görümceme göndermiş git bi uğra diye.hamileymiş kanaması varmış düşük riski varmış.ben hiiiiiç bi sıkıntı yaşamadım ya onun kadar!!!eşimde gitmiş sinir oldum ya vallahi Kafayı yiycem.bu kv yüzünden
Yok canım o kadar olay yaşadım bir kere arayıp sormadı.62 gün boyunca yoğun bakım kapılarında bekledik 1 kere ne kv ler ne görüncelerimden hiç kimse gelmedi ne evimize ne de hastaneye.dr umuz bile farketmiş sizin aileler burada yaşamıyor sanırım hiç görmedim burda diyor.gerçi onların gelmesinden gelmemesi hayırlı yoğun Bakımdan çıktıktan sonra kv geldi bir Sürü huzursuzluk çıkardı gitti.ben eşime de kızıyorum.benim Evladım da o kadar yoğun bakımda kaldı kardeşim gelmedi ben gidemem diyememiş.hem kanaması olan kadına erkek kardeşin ziyareti çok Saçma değil mi?ne oldu kanaman durdu mu demeye mi gitti Tövbe yarabbim ya deli oluyorum hepsi o kv den kaynaklıGercekten hic arayip sormadi mi ya?bizim bile burda aklimiz cikti.bebeginin halasi arayip sormadi mi?iste maalesef herkeste vicdan olmuyo.Yinede Allah yardim etsin evladiyla sinamasin.Atlatir insallah.sende uzulme esinede kizma en azindan esin vicdanliymis
Anladım. Bu bi sorun değil demek ki.keyfine göre bebeklerin.napalım bizimki de yatmasınn.peki memeyi alırken ve aldıktan sonra çığlık atmadı ağlaması konusunda bi fikrini var mı. Çok üzülyrm
Canım benim seni en iyi ben anlarım Allah sabır versin bize ne diyeyim bakalım ne kadar dayanıcaz boyleDünden beri sinirden delirdimgebeliğimde tonlarca sıkıntı Yaşadım biliyorsunuz amniyosentez,hergün kaynanana görümce sıkıntısı gelmiyosunuz gitmiyorsunuz kalmıyorsunuz sıkıntıları beni sokmadıkları stres kalmadı ve en sonunda erken doğum!!!bitti mi bitmedi 62 gün Süren yoğun bakım!!!bütün bunları yaşarken görümcem olacak kadın bir kere gelmedi aramadı sormadı.dün eşim kv ye gitti(ben artık gitmiyorum şükğrler olsun) görümceme göndermiş git bi uğra diye.hamileymiş kanaması varmış düşük riski varmış.ben hiiiiiç bi sıkıntı yaşamadım ya onun kadar!!!eşimde gitmiş sinir oldum ya vallahi Kafayı yiycem.bu kv yüzünden
Aminnn Allah bize sabır versin huzurumuzu kaçıranları da Islah etsin ne diyeyimCanım benim seni en iyi ben anlarım Allah sabır versin bize ne diyeyim bakalım ne kadar dayanıcaz boyle
Biz 57 günlük olduk canım sizin kaç olduKaç aylık oldunuz kuzum
Aminnn Allah bize sabır versin huzurumuzu kaçıranları da Islah etsin ne diyeyim
Kesinlikle hemde nasıl can kuzumAynen valla
Ertuğrul candır
Bizim ilk olduğu için 300 aldık geçen haftaİyi geceler kızlar bişey danışmak istiyorum siz bilgili annelere ateşölçer alacağım ne marka önerirsiniz çok pahalı olmamak koşuluyla arkadaşım chicco aldı hiç memnun değil hep yanlış ölçüyo diyo ben de kararsız kaldım kullandığı ateşölçerden memnun olanlardan tavsiye alabilir miyim bir de biliyosunuz devlet ikinci çocuğa 400 üçüncüye 600 tl destek veriyo alan var mı acaba merak ettim eşim yarın bi bakacak müsait olunca
Biz 57 günlük olduk canım sizin kaç oldu
Maşallah az kalmis 40na bizdede gaz sorunu var şuan sallayarak uyutmaya çalışıyorum tam uyudu diyorum ıkınırken uykuda pat diye uyaniveriyor yavrum37günlük Canımcım
Bi de bugün uykuya dalamıyor kuşum
Hemen uyanıyor üç dakka içinde
Aynen canım umrumda değil arayıp sormamaları gelmemeleri brnim taktığım nokta hem öyle yapıp hem de benden eşimden tam tersini beklemeleri sinirden deli oldum görüncemde ne işi var eşimin neyse ya Allah Islah etsin onlarıAmiiiiin... Ayıp etmişler ama üzme canını. Olan sana ve bebeğine olur yine. Bu bızdıklar huzursuzluğu da hemen hissediveriyor malum.
Su anda hem çok uykusu var diye ağlıyor uyuyup 2 dakika sonra sicrayarak uyanıyor hen de gazdan ağlıyorMaşallah az kalmis 40na bizdede gaz sorunu var şuan sallayarak uyutmaya çalışıyorum tam uyudu diyorum ıkınırken uykuda pat diye uyaniveriyor yavrum
Inan tatlım takmamak elde değil.uzaklaştım şükür eskisi gibi gidip gelmiyorum bu sefer de eşimi rahat bırakmıyor annesi.iki gün gitmese üçüncü gün zırrr tlf neden gelmiyosun diye.böyle analar oğullarını hiç evlendirmese bari.turşu filan kurarlar olmazsaL Light Of God canım sıkma canini.byle dawranan insanları takma.sana yazık minik arya na yazık dert etme eşini de üzme kendini de üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?