- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.941
Benimde aynı anlamında sol da azmış ama ilk doğduğunda baya çoktu ucu olmadığı için emmeyince azaldı. Yoksa vardı yani.şimdi de hiç yok resmem sağınca da yok yani. 10 cc bile çıkmıyo.ama şu An ssağı emerkende çok ağlıyo.nie bilmyrmCanım benim ilk bebeğimde de sol göğüsümde doğduklarından beri süt az oluyor, onlarda az olunca emmiyor daha da azalıyor
Yok cnm denedim olmadı ya sağı bile ozr veryrm konu sol olması değil emmeyi istemiyoCnm oğlumda sağ göğsümü almazdı onu sana anlattığım yöntemle 19 ay rmzirdim çift göğüs sadece stres yapma emzirme saatlerinde
6.aydan sonra işe başlıyorum ozaman sağıyorum canım, şimdilik sadece emziriyorumSurekli sagsan artmaz mi denedin mi hic
Az geldiği için ağlıyor canım, diğer göğsüme aldığımda susuyor hemen. Seninde öyledir benceBenimde aynı anlamında sol da azmış ama ilk doğduğunda baya çoktu ucu olmadığı için emmeyince azaldı. Yoksa vardı yani.şimdi de hiç yok resmem sağınca da yok yani. 10 cc bile çıkmıyo.ama şu An ssağı emerkende çok ağlıyo.nie bilmyrm
Valla mide gazı da çok eylülün bağırsak gazı da ama çıkmıyo ki denyrm devamlı gaz damlası da kullanyrzYeni bir durum mu bu? Ne zamandır böyle?
Midesinde gaz olduğu zaman ekinde yapıyor böyle. Gazını çıkarıp devam edebiliyor ama.
Bilemedim ki, gaz diye düşünüyorum
Evet olabilir bugün diğeri de az onu da almadı.çünkü yorgunum yemek yiyemyrm sütüm de olmuyoAz geldiği için ağlıyor canım, diğer göğsüme aldığımda susuyor hemen. Seninde öyledir bence
Bi kere daha bu dereceye geldi ama düzeldi. Gaz damlasını bırakınca daha rahat gibiydi uykusu falan ama bilmyrm artık ne düşüneceğimi şaşırdımYeni bir durum mu bu? Ne zamandır böyle?
Midesinde gaz olduğu zaman ekinde yapıyor böyle. Gazını çıkarıp devam edebiliyor ama.
Bilemedim ki, gaz diye düşünüyorum
Âmin canım.okulun yakın mı kaç saat kalman gerekecek okuldaKızlar 3. Ya da 4. Aydan sonra gaz olayınım bittiği doğru mu. Ona göre kendimi şartlycm dayanmaya çalışcm. Çok yoruldum. Bi de okul başlıyo bayramdan sonra allah yardım etsin bana ne dym
Canım kendine iyi bakman lazım, önce senin sağlığın geliyor. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsunEvet olabilir bugün diğeri de az onu da almadı.çünkü yorgunum yemek yiyemyrm sütüm de olmuyo
Aynen canım umrumda değil arayıp sormamaları gelmemeleri brnim taktığım nokta hem öyle yapıp hem de benden eşimden tam tersini beklemeleri sinirden deli oldum görüncemde ne işi var eşimin neyse ya Allah Islah etsin onları
Bizimkinde gazlıMaşallah az kalmis 40na bizdede gaz sorunu var şuan sallayarak uyutmaya çalışıyorum tam uyudu diyorum ıkınırken uykuda pat diye uyaniveriyor yavrum
Allah yardimcin olsun canim ne diyim.esin olan biteni gormuyo mu peki?hic sormadimi annesine niye gelmediniz diye.anlamadigim ogluna bu kadar duskun gorunuyo ama torununj yogun bakimda gormeye gelmiyo.onunki duskunlukten ziyade huzursuz edeyim mantigiYok canım o kadar olay yaşadım bir kere arayıp sormadı.62 gün boyunca yoğun bakım kapılarında bekledik 1 kere ne kv ler ne görüncelerimden hiç kimse gelmedi ne evimize ne de hastaneye.dr umuz bile farketmiş sizin aileler burada yaşamıyor sanırım hiç görmedim burda diyor.gerçi onların gelmesinden gelmemesi hayırlı yoğun Bakımdan çıktıktan sonra kv geldi bir Sürü huzursuzluk çıkardı gitti.ben eşime de kızıyorum.benim Evladım da o kadar yoğun bakımda kaldı kardeşim gelmedi ben gidemem diyememiş.hem kanaması olan kadına erkek kardeşin ziyareti çok Saçma değil mi?ne oldu kanaman durdu mu demeye mi gitti Tövbe yarabbim ya deli oluyorum hepsi o kv den kaynaklı
Aminn inşallah canım valla bazen ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini şaşıriyorumTam da bunu düşünüyordum, hep bana hep bana diyorlar.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.
Görüyo canım pekala görüyo ama bana yansıtmamaya çalışıyo sen yanlış anlıyosun demeye çalışıyo bana.Bende artık herşeyi söylüyorum.bak şunu da Yaptılar bunu da yaptılar ben mi yanlış Anlıyorum diye.oğluna düşkün olsaydı torununu ondan daha çok severdi ne düşkünlüğü canım amaç huzur kaçırmakAllah yardimcin olsun canim ne diyim.esin olan biteni gormuyo mu peki?hic sormadimi annesine niye gelmediniz diye.anlamadigim ogluna bu kadar duskun gorunuyo ama torununj yogun bakimda gormeye gelmiyo.onunki duskunlukten ziyade huzursuz edeyim mantigi
Kundakliyormusun kundak yapınca daha iyi uyuyo benimki yapmayınca hemen uyaniyo gündüzleri bazen yapıyorum benSu anda hem çok uykusu var diye ağlıyor uyuyup 2 dakika sonra sicrayarak uyanıyor hen de gazdan ağlıyor
Sorma canım hemde nasıl ici gidiyo insanin çaresizlik çok kotu bu konudaBizimkinde gazlıBu gün hiç dalamadı uyuyamadı maalesef
İnsanın içi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?