2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Biogaia ve agulina kullandik bi ise yaramadi aci elma yagi surduk çörek otu yagi surduk ise yaramadi arabayla cikmak bazen yatiyor bazen yaramiyor tabi brbekten bebeğe fark gosterir
Bize de yaramıyor sanki kullanıyorum böyle kullanmazsam ne olur bilmiyorum gündüz hiç uyuyamadi şimdi de zorla uyudu

Bize de yaramıyor sanki kullanıyorum böyle kullanmazsam ne olur bilmiyorum gündüz hiç uyuyamadi şimdi de zorla uyudu

Biz ilk maflor damla ile nurse harveys şurup kullandık. Simdi de sab simplex kullanıyoruz. Hepsinden de memnundum

Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Cnm ben günde üç kere bi.çay kaşığına 12 damla sab simplex üzerine 2 damla Biogia dönüp veryrm bide günde üç kere 30 cc abtamil conformil 1 ver dedi dr emzirmeden önce gaz için ama mamayı vermyrm pek fazla

Nasıl yani ben öğrenciyim ya süt izni yok ki. Üni okuyorum ben 19 Eylül de başlyck okulum. Inş 4 aylıkken biter ya.

Kızlar benim bebeğimin gaz problemi vardı farklı damlalar denedim. En son nurse harveys kullanmaya başlamıştık. Son bir haftadır nerdeyse vermiyordum. Baya hafiflemişti gaz durumu. Ama bugün ne olduysa yavrum akşam bir ağlamaya başladı ben şimdiye dek böyle ağladığını görmedim. Aşı sonrası bile böyle olmadı Ne yapacağımızı şaştık. Allah tan annem burdaydı acı elma yağı ve kantaron ile masaj yaptık karnına ve ayaklarına. Ama sırt üstü yatırdığım an ağlamaktan katıldı nerdeyse. Sonra paranox s fitil vardı evde ondan verelim dedi annem. Ardından yüzüstü pozisyonda kucağımda tuttum bir süre dolandırdım. Derken yaklaşık 2 saat mücadele ettik. Sonra biraz sakinleşti. Annem olmasa direk hastaneye koşardım çok kötü oldum İnş. gece rahat uyur tekrarlamaz. Normalde yediğimden farklı bişey de yemedim. Azıcık bahçeye indim öğlen, babaannesi çoraplarını çıkardı birkaç dakika. Ayaklarını sevdi falan. O arada üşüttük mü naptık

Geçmiş olsun canım, bu mevsimde öğlen birkaç dakikada ayaklarından üşütmez hemen diyorum. Nedense çok şiddetli ağlamalarda aklıma gazdan başka neden gelmiyor

Kızım 5 yaşına girecek ve yeni doğan kardeşini kendi istemesine rağmen şimdi kıskanmaya başladı. Her geçen gün daha çok huysuz, inatçı olmaya başladı. Sürekli benimle ilgilenmiyorsun, beni sevmiyorsun diyor. Bende hem 2 çocuk hem gelen giden hemde evde idare ettiğim mesleğimle (muhasebe) zorlanıyorum artık tahammülüm kalmadı agresifleşmeye başladım, annemde 2 gün kaldı özler sandık, dahada kötüleşiyor durum. Psikologamı gitmeliyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…