- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.021
Canım süte geçer diye içmemiştim, hoşaf falan içtim ama rutine bağladı durumum hoşaf yemezsem kabızım yersem midem sancılıCanimm biz hastaneden cikmadan kabizlik durumu olursa diye bi surup yazmisti ise yariyo duphalac ismi
Deneyecem canım tşkr ederim2-3 tane kuru kayısıyı geceden bir bardak suya koy sabah uyanınca aç karnına hem suyunu iç hem kayısıları ye birkaç gün devam edersen faydasını görürsün
Deneyecem canım tşkr ederim
Bize de yaramıyor sanki kullanıyorum böyle kullanmazsam ne olur bilmiyorum gündüz hiç uyuyamadi şimdi de zorla uyuduBiogaia ve agulina kullandik bi ise yaramadi aci elma yagi surduk çörek otu yagi surduk ise yaramadi arabayla cikmak bazen yatiyor bazen yaramiyor tabi brbekten bebeğe fark gosterir
Ya gorumcemin cocuklari vardi.ses yaptilar haliyle.o yuzden uyuyamadi benim sipa :) valla onlarin cani ne istiyosa o oluyo :)Amin canım, benim bebeğimde her misafir geldiğinde huysuzlanır uyumaz hiç. Misafir sevmiyor bu bebişler :)
canim sute geciyo ama cok zor durumdaysan ic bence sonucta doktor dogum yaptiran doktorum cok büyük bi zarar olsa vermezdiCanım süte geçer diye içmemiştim, hoşaf falan içtim ama rutine bağladı durumum hoşaf yemezsem kabızım yersem midem sancılı
Biliyorum bunu yurtdışından getirtmiştin ben nasıl getirtecem kiDene derim hiç bir gaz ilacı yok etmez mucize bekleme ama bizimkini en aza indiren bu oldu
Günde kaç defa veriyorsunuzCanım ben nurse harveys kullanmıştım baya iyi ama bizde reflu olduğu için kusmasini artırdı gibi geldi kullanmayı bıraktık genelde kullananlar memnun gibi bi dene istersen
Bize de yaramıyor sanki kullanıyorum böyle kullanmazsam ne olur bilmiyorum gündüz hiç uyuyamadi şimdi de zorla uyudu
Cnm ben günde üç kere bi.çay kaşığına 12 damla sab simplex üzerine 2 damla Biogia dönüp veryrm bide günde üç kere 30 cc abtamil conformil 1 ver dedi dr emzirmeden önce gaz için ama mamayı vermyrm pek fazlaKızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Nasıl yani ben öğrenciyim ya süt izni yok ki. Üni okuyorum ben 19 Eylül de başlyck okulum. Inş 4 aylıkken biter ya.Simdii kac aylik?ben bebegin emmiyo azalmasin diye sag dedim canim
Canim 4ten sonra genel olarak bitiyomus bazilarininki 6da bitiyomus. Insallah biz 4te biten oluruz :)) okula ne zaman baslican iznin ne zamana kadar benim iznim 24 ekimde bitiyo sonra sut izni var o kadar gec neden cikiyosun sut iznii kullanmican mi? Bizim okul 9da basliyo 2.30da bitiyo normalde. 3 saat sut izni varbilk 6 ay. Ben 11.30da cikcam oyleyse
Canimben altini yikiyorum havluya sariyorum emziriyorum o sekilde cok sık yapiyo benimki rahatliyolar galiba
Biogaia ve vicol kullaniyorum cNim bide papatya rezene bazen de kimyon cayi
Şu An 57 günlük bebeğim 2 ay 11 günlükken başlıyo okulum. Çok küçük ama tüm gün değil en azındanNe kadarlik simdi bebeginiz
Maşallah ikinize de. Ama en çok minik kuzuya.allah nazardan saklasın.
Form çaylarından içtin mi canım?
Bir de yemeklerden 15 dk önce biraz dereotu yutmak iyi geliyormuş diye duymuştum
Maşallah ikinize de. Ama en çok minik kuzuya.allah nazardan saklasın.
Geçmiş olsun canım, bu mevsimde öğlen birkaç dakikada ayaklarından üşütmez hemen diyorum. Nedense çok şiddetli ağlamalarda aklıma gazdan başka neden gelmiyorKızlar benim bebeğimin gaz problemi vardı farklı damlalar denedim. En son nurse harveys kullanmaya başlamıştık. Son bir haftadır nerdeyse vermiyordum. Baya hafiflemişti gaz durumu. Ama bugün ne olduysa yavrum akşam bir ağlamaya başladı ben şimdiye dek böyle ağladığını görmedim. Aşı sonrası bile böyle olmadıNe yapacağımızı şaştık. Allah tan annem burdaydı acı elma yağı ve kantaron ile masaj yaptık karnına ve ayaklarına. Ama sırt üstü yatırdığım an ağlamaktan katıldı nerdeyse. Sonra paranox s fitil vardı evde ondan verelim dedi annem. Ardından yüzüstü pozisyonda kucağımda tuttum bir süre dolandırdım. Derken yaklaşık 2 saat mücadele ettik. Sonra biraz sakinleşti. Annem olmasa direk hastaneye koşardım çok kötü oldum İnş. gece rahat uyur tekrarlamaz. Normalde yediğimden farklı bişey de yemedim. Azıcık bahçeye indim öğlen, babaannesi çoraplarını çıkardı birkaç dakika. Ayaklarını sevdi falan. O arada üşüttük mü naptık
8de uyumustu canım kendiliğinden şimdi kalktı emziriyorumKac saat oldu uyuyali canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?