- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.061
canım akıl veriyomuş gibi olmuyor ama olsa da ver valla çok perişanım. kararrmalı perde yi eşim gittigidiyordan sipariş etti yeni. papatyayı ben de deniyim bakalım. anason verdim dün akşam. kızım uyudu bu sefer ben uyuyamadım ya zararı varsa diye.Canim cok zor biliyorum Allah tum annelere sabir versin. Benimki de 2 ya da 4te uyaniyodu ve uyutamiyodum bazen ertesi aksama kadar uyumuyodu. Gazini daha rahat cikariyo arrik eskisine gore o yuxden uykusu da duzene girmeye basliyo. Insallah bozulmaz. Insallah seninki de gececek. Canim bide boyle surekli akil veriyo gibi oluyom ama denediklerim bwlki isine yayar. Ben gec3 mizildaninca emzigi veriyom hemen pis pis diyom o sekilde de uyku suresi uzuyo
Canim ben de karartmali perde dusunuyorum nerden alacaksin
Valla belli bi olcum yok goz karari koyuyom ben bi cay kadigi rexene bi cay kasigi da papatyayi bidu bardagina yap 20 30 cc arasi binerona koyuyorum ben ictigi kadarini iciyo. ben de iciyorum sabah akdam yapiyorym
inşallahBenim perdelerim karartmalı bizde cok ise yaramıyor :)) 1 yıl sonra bugünleri gülümseyerek hatırlatırız insallah
Rflu teşhisi kilo alimi az yada hiç almiosa konuluoBenim oglum da kolik her emzirdigimde gazini cikarmama ragmen cok fazla kusuyo.bazen gazini cikariyorum uyuyo uyaniyo 2 saat sonra yine kusuyo anlamadim bu işi. Bebeginde reflu teshii nasil konuldu.ben dr soyledim cok kusuyo diye kilo alimi varsa sorun degil dedi kusmamasi icin ne yapiyosun.bir de sab simplex damla veriyorum gaz damlalarinin kusmayi artirdigini mi düşünüyosun
Alışma dönemi canım kesinlikle yardım alsan psikologdan daha kolay atlatirsinizKızım 5 yaşına girecek ve yeni doğan kardeşini kendi istemesine rağmen şimdi kıskanmaya başladı. Her geçen gün daha çok huysuz, inatçı olmaya başladı. Sürekli benimle ilgilenmiyorsun, beni sevmiyorsun diyor. Bende hem 2 çocuk hem gelen giden hemde evde idare ettiğim mesleğimle (muhasebe) zorlanıyorum artık tahammülüm kalmadı agresifleşmeye başladım, annemde 2 gün kaldı özler sandık, dahada kötüleşiyor durum. Psikologamı gitmeliyiz acaba?
canım dün akşam iyi uyudu bu akşam dışarı çıkmıştık uyku saatimizi kaçırdık huysuzlandı anason verdim güzel uyudu. anasona devam mı etsem zararı kı olur bilemedim. bir de galiba ben gündüz çok uyutuyorum.doktor akşam 5ten sonra uyutma ki gece iyi uyusum dedi. sen gündüz kaç saat uyutuyorsun?matsiyahoje canim nasil oldunuz?
canımmm bir süredir yoktun nasıl gidiyor hayat? ben biriyle başedemiyorum sen iki minnoşla ne yapıyorsun?Bebekler rutini sever diye duydum her gün belli bir rutine oturtabilirseniz belki mümkün olur. Belli saatte banyo yaptırıp ( akşama doğru) sonrasında hafif bir masaj, her gün yaptığınızda uyku vakti geldiğini anlayacaktır.
gündüz uykusunu azaltıp gece de anason verdim 1 çay kaşığı. bu gece iyi uyudu. deniyorum bakalım bi çare bulucaz böyle gitmezSeni o kadar iyi anlıyorumki canım uyumuyor zorla uykuya dalıyor millet gece uyanmıyor sabah 9 da uyanıyor dedikçe şnanasıö gelmiyor
canım bu ilacı gerekirse bebeklere bile veriyolar sen internetten prospektüsüne bi bak emzirirken kullanmak serbestse al.şiddetle tavsiye ederim çevremde birçok kişi bir kutu kullandı sonra tuvaleti düzene girdi bir daha kullanma ihtiyacı duymadı.çok geçmiş olsunCanım süte geçer diye içmemiştim, hoşaf falan içtim ama rutine bağladı durumum hoşaf yemezsem kabızım yersem midem sancılı
Başvuruyu esim yapmıştı ama galiba dediginiz yere yapılıyor 1 1,5 ayda yatıyormuş galiba pttden 1,5 ay sonra gittim sordum yatmıştı bizimkisi aldık ben eşime sorayim geldiğin de nereye başvurmuş bakalım canimBen de başvurdum ikizlerim için ama ne gelen var me giden. Aile bakanlığı il müdürlüğüne mi başvurulacak?
Bize pek yaramadı canım biz onu verdiğimizde daha çok kustu dr.da vermeyin o zaman dedi kullanmadık bir daha bi gözlemle canım kusmasini artırıp artırdığına gore kullanırsinCanimm benim bebegimin de reflusu var kusmayi artiriyo mu o surup bizde kullaniyoruz
Sabah aksam 5ml vermiştik biz ihtiyaca gore günlük 30ml ye kadar verilebilir diyodu üzerinde yani toplamda sabah 5ml aksam 5 ml vermiştim ben baya etkili olmuştu birde kakasini da yapmasını kolaylastirmisti canimGünde kaç defa veriyorsunuz
Canım süte geçer diye içmemiştim, hoşaf falan içtim ama rutine bağladı durumum hoşaf yemezsem kabızım yersem midem sancılı
Canım süte geçer diye içmemiştim, hoşaf falan içtim ama rutine bağladı durumum hoşaf yemezsem kabızım yersem midem sancılı
İlacın adı canım ??canım bu ilacı gerekirse bebeklere bile veriyolar sen internetten prospektüsüne bi bak emzirirken kullanmak serbestse al.şiddetle tavsiye ederim çevremde birçok kişi bir kutu kullandı sonra tuvaleti düzene girdi bir daha kullanma ihtiyacı duymadı.çok geçmiş olsun
Canım az az kusması normalmiş mide kapağı gelişmediği için oluyormuş 8 9 ayda düzelir dedi dr bu kusmaya reflu diyorlar kilo alimi iyiyse pek müdahale etmiyorlar araştırma hastanesinde ki dr kilo takibi yapalım dedi bize az kilo alıyordu çünkü özelde bi dr. Gittim mama çok önemli AR mama kullancaz dedi kesinlikle gazini çıkartmayacaksın dedi (zaten ne zaman gaz çıkartmaya kalksak hop kusuyor çokça) kusmamasi icin baska bisi yapamıyorum zaten AR mama kullanınca azaldı kusması gaz damlasina gelince baska damlalar kullaniyorum Ben (laktazm, Maflor, zinco ) sadece nurse harveys icince kusmasi artti gibi geldi bizeBenim oglum da kolik her emzirdigimde gazini cikarmama ragmen cok fazla kusuyo.bazen gazini cikariyorum uyuyo uyaniyo 2 saat sonra yine kusuyo anlamadim bu işi. Bebeginde reflu teshii nasil konuldu.ben dr soyledim cok kusuyo diye kilo alimi varsa sorun degil dedi kusmamasi icin ne yapiyosun.bir de sab simplex damla veriyorum gaz damlalarinin kusmayi artirdigini mi düşünüyosun
Daha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?