2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım akıl veriyomuş gibi olmuyor ama olsa da ver valla çok perişanım. kararrmalı perde yi eşim gittigidiyordan sipariş etti yeni. papatyayı ben de deniyim bakalım. anason verdim dün akşam. kızım uyudu bu sefer ben uyuyamadım ya zararı varsa diye.
emziği deneyeyim canım iyi fikir. benim kız emziği ancak kırk yılda bir canı uyumak istediği zaman tutar tutunca da uyur hemen

Rflu teşhisi kilo alimi az yada hiç almiosa konuluo

Alışma dönemi canım kesinlikle yardım alsan psikologdan daha kolay atlatirsiniz

canım dün akşam iyi uyudu bu akşam dışarı çıkmıştık uyku saatimizi kaçırdık huysuzlandı anason verdim güzel uyudu. anasona devam mı etsem zararı kı olur bilemedim. bir de galiba ben gündüz çok uyutuyorum.doktor akşam 5ten sonra uyutma ki gece iyi uyusum dedi. sen gündüz kaç saat uyutuyorsun?

canımmm bir süredir yoktun nasıl gidiyor hayat? ben biriyle başedemiyorum sen iki minnoşla ne yapıyorsun?

Canım süte geçer diye içmemiştim, hoşaf falan içtim ama rutine bağladı durumum hoşaf yemezsem kabızım yersem midem sancılı
canım bu ilacı gerekirse bebeklere bile veriyolar sen internetten prospektüsüne bi bak emzirirken kullanmak serbestse al.şiddetle tavsiye ederim çevremde birçok kişi bir kutu kullandı sonra tuvaleti düzene girdi bir daha kullanma ihtiyacı duymadı.çok geçmiş olsun

gunaydinnnn guzel annisler

bizde gece uykusuna 12de gectik.sabah 5te kalkti.zorla uyudu 7 de tekrar uyandi.simdi yine uyuyor.sabahlari beni parmaginda oynatiyor boyle:)

Kızlar çok yazamıyorum kızım iyice alıştı kucağa ama okuyorum. öncelikle allah kv nin kp in görümcenin eltinin yüreğine biraz insaf koysun inşallah. hepsi ayrı dert bunların. @Aryadeniz38
kıskanma konusu olmuş ben de kıskanıyordum önceleri özellikle annem ve kv den. kv ye hala gıcık oluyorum gerçi çünkü kızımı vermiyordu bana. hele bir gün dışarı çıkarken kızım ağladı kv nin kucağında. ben de dedim ki ben gelmiyim siz gidin olur dediler. kızımı alıp eve geçicem kv sarılmış vermiyor yavrum ağlamaktan perişan oldu ver diyom iyice sıkıyo çocuğu. en sonunda biraz sesimi yükselttim verir misin dedim verdi. o günü hiç unutmuyorum tam 20 günlüktü kızım. annesine en muhtaç anında kadın vermek bilmedi o beş dakika yıl gibi geldi. o olaydan sonra kv bitti gözümde zaten.
neyse annem de kızımı kendi çocuğu gibi seviyordu annesinin kuzusu falan diyordu. bi kere ben emzirirken geldi emziresim geliyo falan dedi. höst yani. tabi ki seveceksin ama o benim çocuğum... neyse annem biraz normale döndü ben biraz alttan alıyorum öyle çözdüm annemle sıkıntıyı.

bir de dün gece kızıma anason demledim 1 çay kaşığı ona verdim çeyrek çay bardağı da ben içtim. faydasını gördüm ama zararı var mıdır? ne diyorsunuz siz veriyor musunuz

Ben de başvurdum ikizlerim için ama ne gelen var me giden. Aile bakanlığı il müdürlüğüne mi başvurulacak?
Başvuruyu esim yapmıştı ama galiba dediginiz yere yapılıyor 1 1,5 ayda yatıyormuş galiba pttden 1,5 ay sonra gittim sordum yatmıştı bizimkisi aldık ben eşime sorayim geldiğin de nereye başvurmuş bakalım canim

Canimm benim bebegimin de reflusu var kusmayi artiriyo mu o surup bizde kullaniyoruz
Bize pek yaramadı canım biz onu verdiğimizde daha çok kustu dr.da vermeyin o zaman dedi kullanmadık bir daha bi gözlemle canım kusmasini artırıp artırdığına gore kullanırsin

İlacın adı canım ??

Canım az az kusması normalmiş mide kapağı gelişmediği için oluyormuş 8 9 ayda düzelir dedi dr bu kusmaya reflu diyorlar kilo alimi iyiyse pek müdahale etmiyorlar araştırma hastanesinde ki dr kilo takibi yapalım dedi bize az kilo alıyordu çünkü özelde bi dr. Gittim mama çok önemli AR mama kullancaz dedi kesinlikle gazini çıkartmayacaksın dedi (zaten ne zaman gaz çıkartmaya kalksak hop kusuyor çokça) kusmamasi icin baska bisi yapamıyorum zaten AR mama kullanınca azaldı kusması gaz damlasina gelince baska damlalar kullaniyorum Ben (laktazm, Maflor, zinco ) sadece nurse harveys icince kusmasi artti gibi geldi bize

Doğumdan sonraki ilk günler bende fena durumdaydim lavoboya çıkamadım kax gün dr magnesie calcinee diye bi ilac verdi toz halinde o xok iyi geldi rahatça çıkabildim bi dene istersen ins geçer çok zor bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…