- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.081
Aynı durumdayım ya mahvoldum sabaha kadar en fazla 2 saatte bir uyaniyor sabah 5 den sonra uyumuyor gündüz 10 dk uykular napcaz ya şaşırdım artiksabah 5 te kalkıyor sonra gazı çıksa bile uyumuyor. benim vücudum artık dayanmıyor bu uykusuzluğa. anason demleyip gece 3 emzirmesinde verdim dün ilk defa ama faydasını görmedim.
gündüz herkes kızın uyuyunca sen de uyu diyor ama olmuyor işte. uyutmak yarım saat sürüyor. sonra da on dakkada bir geri uyanıyor. derin uyuması 1 saati buluyor ben hemen yatsam en fazls bi saat yatmış oluyorum. bazen aç oluyorum uykuyu tercih ediyorum. şu uyumama işi beni tüketti ne sabrım ne sağlığım kaldı
Âmin canım onların yüreğine insaf ihsan eylesin yoksa da bizleri hayırla onlardan uzaklaştırsın çğnkü gerçekten bazen tek çözüm küsmeden kırmadan dökmeden uzaklaşmak oluyo çünkü insan ilişkilerinde herzaman belli bi seviye ve mesafe iyidir.yahu ben kuzumu hiiiiiç kıskanmıyorum:)))bende mi var bi anormallik bilemedim:)))annem kucağından indirmiyor her dk şapur şupur öpüyor.geçen Komşular geldi hepsi kucağına Aldı öptü sevdi,Dr a her gidişimiz de muayene ederken şapur şupur öpüyor Dr u(aryanın üzerinde benden çok emeği var yoğun bakım günleri aklına geldikçe daha çok Kanı kaynıyor sanırım:)) Arkadaşlarım kuzenlerim keza öyle.hiiiiiç kıskançlık hissetmedim.neden ki acep:)Kızlar çok yazamıyorum kızım iyice alıştı kucağa ama okuyorum. öncelikle allah kv nin kp in görümcenin eltinin yüreğine biraz insaf koysun inşallah. hepsi ayrı dert bunların. L Light Of God
kıskanma konusu olmuş ben de kıskanıyordum önceleri özellikle annem ve kv den. kv ye hala gıcık oluyorum gerçi çünkü kızımı vermiyordu bana. hele bir gün dışarı çıkarken kızım ağladı kv nin kucağında. ben de dedim ki ben gelmiyim siz gidin olur dediler. kızımı alıp eve geçicem kv sarılmış vermiyor yavrum ağlamaktan perişan oldu ver diyom iyice sıkıyo çocuğu. en sonunda biraz sesimi yükselttim verir misin dedim verdi. o günü hiç unutmuyorum tam 20 günlüktü kızım. annesine en muhtaç anında kadın vermek bilmedi o beş dakika yıl gibi geldi. o olaydan sonra kv bitti gözümde zaten.
neyse annem de kızımı kendi çocuğu gibi seviyordu annesinin kuzusu falan diyordu. bi kere ben emzirirken geldi emziresim geliyo falan dedi. höst yani. tabi ki seveceksin ama o benim çocuğum... neyse annem biraz normale döndü ben biraz alttan alıyorum öyle çözdüm annemle sıkıntıyı.
Arya kolik bi bebekti kimyon vb bi çok şey önerdiler.dr umuza sorma Gereği bile duymadım çünkü o bu tarz şeylere çok karşı.kızacağıni bildiğim için ne sordum ne verdim aryaya.sabahlara kadar uyumuyor gaz sancısından dediğimde benim kızım üç ay gaz Sancısı çekti bu Yapısal bi durum ne yaparsan yap belli bi sure devam edip kendiliğinden geçer Demişti dr.sadece biogaia gaz damlası kullanıyordum onunda pek bi faydası olduğunu söyleyemembir de dün gece kızıma anason demledim 1 çay kaşığı ona verdim çeyrek çay bardağı da ben içtim. faydasını gördüm ama zararı var mıdır? ne diyorsunuz siz veriyor musunuz
Aynı durumdayım ya mahvoldum sabaha kadar en fazla 2 saatte bir uyaniyor sabah 5 den sonra uyumuyor gündüz 10 dk uykular napcaz ya şaşırdım artik
Âmin canım onların yüreğine insaf ihsan eylesin yoksa da bizleri hayırla onlardan uzaklaştırsın çğnkü gerçekten bazen tek çözüm küsmeden kırmadan dökmeden uzaklaşmak oluyo çünkü insan ilişkilerinde herzaman belli bi seviye ve mesafe iyidir.yahu ben kuzumu hiiiiiç kıskanmıyorum:)))bende mi var bi anormallik bilemedim:)))annem kucağından indirmiyor her dk şapur şupur öpüyor.geçen Komşular geldi hepsi kucağına Aldı öptü sevdi,Dr a her gidişimiz de muayene ederken şapur şupur öpüyor Dr u(aryanın üzerinde benden çok emeği var yoğun bakım günleri aklına geldikçe daha çok Kanı kaynıyor sanırım:)) Arkadaşlarım kuzenlerim keza öyle.hiiiiiç kıskançlık hissetmedim.neden ki acep:)
Kac gunluksunuz aylik kac kilo aliyordu gazini cikarmiyor musun simdi kusmasin diye o zaman da bebegin agridan duramaz ki. Ayyyy ne cok soru sordumCanım az az kusması normalmiş mide kapağı gelişmediği için oluyormuş 8 9 ayda düzelir dedi dr bu kusmaya reflu diyorlar kilo alimi iyiyse pek müdahale etmiyorlar araştırma hastanesinde ki dr kilo takibi yapalım dedi bize az kilo alıyordu çünkü özelde bi dr. Gittim mama çok önemli AR mama kullancaz dedi kesinlikle gazini çıkartmayacaksın dedi (zaten ne zaman gaz çıkartmaya kalksak hop kusuyor çokça) kusmamasi icin baska bisi yapamıyorum zaten AR mama kullanınca azaldı kusması gaz damlasina gelince baska damlalar kullaniyorum Ben (laktazm, Maflor, zinco ) sadece nurse harveys icince kusmasi artti gibi geldi bize
Canım gerçekten annenden kıskandın mı şaşırdım :) ben çok mutlu oluyorum ailem bebeğimi sevince, canım bence alış bu durumlara çünkü bu bebek yani bebeğe zarar vermeyecek şekilde herkes sevecek sonuçta eşin de seviyordur bu kadar çok üzerine titreme canım tabiki herseyine dikkat edeceksin onlar bizim canımızdan bir parca ama sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat buyur benim de ilk bebeğim ama sunu farkettim üzerine düştüğüm an ufakta olsa illa bir zarar geliyor bebegimeKızlar çok yazamıyorum kızım iyice alıştı kucağa ama okuyorum. öncelikle allah kv nin kp in görümcenin eltinin yüreğine biraz insaf koysun inşallah. hepsi ayrı dert bunların. L Light Of God
kıskanma konusu olmuş ben de kıskanıyordum önceleri özellikle annem ve kv den. kv ye hala gıcık oluyorum gerçi çünkü kızımı vermiyordu bana. hele bir gün dışarı çıkarken kızım ağladı kv nin kucağında. ben de dedim ki ben gelmiyim siz gidin olur dediler. kızımı alıp eve geçicem kv sarılmış vermiyor yavrum ağlamaktan perişan oldu ver diyom iyice sıkıyo çocuğu. en sonunda biraz sesimi yükselttim verir misin dedim verdi. o günü hiç unutmuyorum tam 20 günlüktü kızım. annesine en muhtaç anında kadın vermek bilmedi o beş dakika yıl gibi geldi. o olaydan sonra kv bitti gözümde zaten.
neyse annem de kızımı kendi çocuğu gibi seviyordu annesinin kuzusu falan diyordu. bi kere ben emzirirken geldi emziresim geliyo falan dedi. höst yani. tabi ki seveceksin ama o benim çocuğum... neyse annem biraz normale döndü ben biraz alttan alıyorum öyle çözdüm annemle sıkıntıyı.
Aynen canım bende aynı Şeyler hissediyorum hatta öpenler olduğunda sende onu öp arya diyorum anlamış gibi öpmek ister gibi ağzını ayırıyor:)))yani öpebilse arya öptürücem de kendisini öpenleri:)))mutlu oluyorum ya ne bileyim:))Yalnız değilsin canım ben de hiç kıskanmıyorum. Hatta sevdiklerimin kucağında oğlumu görmek bana ayrı bir mutluluk veriyor :) sadece babannesi kucağına aldığında düşürüverecekmiş gibi geliyor. Kayınvalidem aşırı kilolu ve iki dizinden de ameliyatlı o yüzden bebeğimi kucağına alıp da bir yerden bir yere taşımaya kalkınca yüreğim ağzımda o anın geçmesini bekliyorum. Yanlış anlamasın diye birşey de diyemiyorum... bir tek öyle bir korkum var ama sevmesiyle ilgili hiç bir sorunum yok. Hatta başkalarının yanındayken yapılacak bir iş varsa ve oğlumun karnı toksa işi ben yapıp diğerlerini bebeğimi sevmeye gönderiyorum. Ben her zaman görüyorum biraz da siz sevin diyorum öyle iste :)
Canim benim dun misafirim vardi 4 bucuktan sonra uyumadi kizim kac kere uyutmaya calistim yok uyandi her seferinde.7 ye kadar ugrastim.sonra uyutmadim zaten aksam oldu diye.tabi korktum birazda kesin krize girecek uyumayacak aksam dedim.ama 8 bucuga dogru uyudu ve kalkmadi.sasirdim bende.sabah 7 bucuga kadar uyudu.bende dusundum aksam acaba uykuya 3 4 saat kala uyutmasam mi diye.8 bucukta uyusa onun icin cok daha iyi olur cunku sabahta 7 8 gibi kalkmis oluyo.sen napicaksin ?canım dün akşam iyi uyudu bu akşam dışarı çıkmıştık uyku saatimizi kaçırdık huysuzlandı anason verdim güzel uyudu. anasona devam mı etsem zararı kı olur bilemedim. bir de galiba ben gündüz çok uyutuyorum.doktor akşam 5ten sonra uyutma ki gece iyi uyusum dedi. sen gündüz kaç saat uyutuyorsun?
Canim benimki zaten emmiyor mama veriyorum ama gene 1.5 2 saatte uyaniyor 2 ayda 3 kere antibiyotik kullandım hasta okuyorum gece yedi uyur sit sağ derken geri kalkıyor mahvoldum,matsiyahoje
Kızlar yalnız değilsiniz. Benim de hiç gece uykum yok hemde 2.5 aydır. 3 saat falan anca uyuyorum.kızım 2 3 saate bir acıkıyor. Sütünü icir gazını çıkar uyutmaya derken zaten diğer beslenme saati geliyor. Arada 2 saat ya uyuyorum ya uyuyamıyorum. Bazı geceler süt sagiyorum çünkü kızım uyurken meme almıyor.
Benim vücudum error verdi.dudagimda ucuk cikti. Onu atlattık dedim şimdide 1 haftadir kaşınıyorum. Sağlığımız gidecek ondan korkuyorum. Biraz önce hastaneden geldim.eczaneden mama alacaktım içim elvermedi. Ama bu akşam eşime aldiracam. Tükendim artık.
Bilmiyorum canım Sezaryan olduğum için kabız olmaman lazım dedi korktum içtim 1.5 aylık kızım hala kabızım emzirme uyutma seanslarinda geldi tuvaletim ertelemek zorunda kaldım ertelemek de çok kabız yaparBağırsakları tembelleştiriyor mu acaba
Bugün 48 günlük dün gündüz gözünden uyku akıyor du ama hiç uyumsmisti canım çok uykusu vardiBebeginiz ne kadarlik 5 saat uyumus maasallah
Canım sen uyanmadan emziriyorsun dimi ben bizimki uyuyunca kaldırmaya korkuyorum zor dalıyor çünkü o yüzden kendisi mızmızlanmaya başlayınca kalkıp emziriyorumCanim benim dun misafirim vardi 4 bucuktan sonra uyumadi kizim kac kere uyutmaya calistim yok uyandi her seferinde.7 ye kadar ugrastim.sonra uyutmadim zaten aksam oldu diye.tabi korktum birazda kesin krize girecek uyumayacak aksam dedim.ama 8 bucuga dogru uyudu ve kalkmadi.sasirdim bende.sabah 7 bucuga kadar uyudu.bende dusundum aksam acaba uykuya 3 4 saat kala uyutmasam mi diye.8 bucukta uyusa onun icin cok daha iyi olur cunku sabahta 7 8 gibi kalkmis oluyo.sen napicaksin ?
canım annemden kıskandım çünkü bebeğimi torunu gibi değil de kendi çocuğu gibi seviyor öylr hitap ediyor. kızımla konuşurken sen bize mi geldin annecim falan diyor. dedim ya bi kere ben emzirirken alıp emziresim geldi dedi. ne bileyim ya sence normal mi kendi çocuğu gibi davranması? o benim kızım onun değilCanım gerçekten annenden kıskandın mı şaşırdım :) ben çok mutlu oluyorum ailem bebeğimi sevince, canım bence alış bu durumlara çünkü bu bebek yani bebeğe zarar vermeyecek şekilde herkes sevecek sonuçta eşin de seviyordur bu kadar çok üzerine titreme canım tabiki herseyine dikkat edeceksin onlar bizim canımızdan bir parca ama sen ne kadar rahat olursan bebeğinde o kadar rahat buyur benim de ilk bebeğim ama sunu farkettim üzerine düştüğüm an ufakta olsa illa bir zarar geliyor bebegime
gaz damlası verdik fayda gördük biz. sab simplexi verdik yarım saat sonra rahatladı ama rezene vermeye başladım sab simplexi kestim sonra. çünkü ilaçtansa doğal olsun dedim. doktorlar ne dese haklı ben de doktor olsam bitki vermeyin ilaç verecekseniz verin yoksa onu da vermeyin derdim ama inan dayanamıyorum acı çekmesine inlemesine. belki böyle daha çok zarar veriyorum bilmiyorumArya kolik bi bebekti kimyon vb bi çok şey önerdiler.dr umuza sorma Gereği bile duymadım çünkü o bu tarz şeylere çok karşı.kızacağıni bildiğim için ne sordum ne verdim aryaya.sabahlara kadar uyumuyor gaz sancısından dediğimde benim kızım üç ay gaz Sancısı çekti bu Yapısal bi durum ne yaparsan yap belli bi sure devam edip kendiliğinden geçer Demişti dr.sadece biogaia gaz damlası kullanıyordum onunda pek bi faydası olduğunu söyleyemem
Canım benim ya davransın bu senin kizin olduğu gerçeği değiştirmiyor ki bence aksine şükretmelisin ne güzel benimsemiş etrafında duyarsız anneanneler cok o yüzden ben annemin kendi evladı gibi sevip ilgilenmesini isterim, bilmiyorum belki de simdi daha çok küçük diye sen kıskanıyorsun zamanla alışırsın belkicanım annemden kıskandım çünkü bebeğimi torunu gibi değil de kendi çocuğu gibi seviyor öylr hitap ediyor. kızımla konuşurken sen bize mi geldin annecim falan diyor. dedim ya bi kere ben emzirirken alıp emziresim geldi dedi. ne bileyim ya sence normal mi kendi çocuğu gibi davranması? o benim kızım onun değil
58günlüğüz canın 4 kilo olduk 2750 doğmuştu ve neredeyse 1aylık olana kadar hiç kilo almadı aksine verdi gazını da popodan çıkarıcak kendisi damlalarla falan işte ama geğirtmicezKac gunluksunuz aylik kac kilo aliyordu gazini cikarmiyor musun simdi kusmasin diye o zaman da bebegin agridan duramaz ki. Ayyyy ne cok soru sordum
sabah 7de kalktı 9:30 da uyuttum hayya ilginçtir çok kolay uyudu.birazdan kalkar. sonra bir kere daha uyuturum ama üçüncüye uyutmayı düşünmüyorum. zaten akşam 7-9 arası koliği tutuyor. o bitince 21:30 gibi de gece uykusuna yatırırım. dün gece öyle çok rahat ettik. bu gece de anason verdim ıyku saatini kaçırıp krize girince ama pişman oldum vermeden düzene sokmaya çalışacağım.Canim benim dun misafirim vardi 4 bucuktan sonra uyumadi kizim kac kere uyutmaya calistim yok uyandi her seferinde.7 ye kadar ugrastim.sonra uyutmadim zaten aksam oldu diye.tabi korktum birazda kesin krize girecek uyumayacak aksam dedim.ama 8 bucuga dogru uyudu ve kalkmadi.sasirdim bende.sabah 7 bucuga kadar uyudu.bende dusundum aksam acaba uykuya 3 4 saat kala uyutmasam mi diye.8 bucukta uyusa onun icin cok daha iyi olur cunku sabahta 7 8 gibi kalkmis oluyo.sen napicaksin ?
Ben aguline veriyorum içinde anason var verilirmis eskidenbir de dün gece kızıma anason demledim 1 çay kaşığı ona verdim çeyrek çay bardağı da ben içtim. faydasını gördüm ama zararı var mıdır? ne diyorsunuz siz veriyor musunuz
ilk haftalarında daha fenaydım. hem lohusalık vardı hem evde sorunlar vardı. bir de bayram tatili diye annem hep bizdeydi çok rahatsızdım ama şimdi hem daha seyrek görüşüyoruz hem de kendimi frenliyorum o öyle seviyor alış buna kızma diyorum ama neden anneannene hoşgeldin falan demek yerine annecim hoşgeldin falan diyor. ben milletin çocuğuna kızım yavrum annem desem normal mi. ayy yok ya kıskanıyorum işte :))) herkes yerini bilecekCanım benim ya davransın bu senin kizin olduğu gerçeği değiştirmiyor ki bence aksine şükretmelisin ne güzel benimsemiş etrafında duyarsız anneanneler cok o yüzden ben annemin kendi evladı gibi sevip ilgilenmesini isterim, bilmiyorum belki de simdi daha çok küçük diye sen kıskanıyorsun zamanla alışırsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?