2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

fazla emmesinden kaynakli.benim kizimda ozellikle sabah ayni seyi yapiyor.sut zaten sabah cosmus oluo 5dk bike fazla gelio.ben kaldiriyorum cok emmeden.sen de ole yap.az geliosa da sonra tekrar emzirirsin
olabilir canım kakasında da susam tanesi gibi şeyler var o da sindirilmeyen fazla sütmüş diye okumuştum. benim kızı memeden ayırmak mümkün değil yarım saat emmeden bırakmaz boş da olsa dolu da olsa yarım saat emecek hele bide arada uyursa uyanınca tekrar ister. neyse artık bi hastalık olmasın da fazla süt göz çıkarmaz

İyiymiş canım bizim de sulu kaka yapıyo sızmalar oluyo bizede küçük mü geliyo acaba diye düşünmeye başladım suan

Yaaa işte ne süt izni var ne doğum izni. Öğrenciyim.malesef demek istemyrm çünkü çok istedim mesleğimi.ilerisi iyi olck inş

Canm kaç günlüksünuz bende mama da veriyorm ama benim oğlum zaten kabul etmiyor mememi silikon uçla emziriyorum yorumlarda baktım bir aydan sonra performans kaybediyor diyor oyle mi acaba almalımıyım

Kızım 47 günlük, Valla ben de ilk baslarda biberon almasına rağmen beni de emiyor diye mutlu oluyordum ama son bir haftadır resmen memeyi görünce kafasını çevirip ağlamaya başlamıştı. Çok şükür bugün bugün her emzirdigimde aliyor ve toplam emme suresi nerdeyse yarim saat. Tabi arada bırakıyor uyuyor tekrar emiyor falan. Ama buna da şükür.

Ben çok memnun kaldım biberondan. Silikon ucla nasıl olur bilemedim kullanmadığım için bilemiyorum. Benim de sağ gogsumu hic almıyordu, sadece solu Emziriyordum ama inat ettim uykuluyken falan emzirdim, simdi zorla da olsa onu da veriyorum. İnşallah bırakmazlar bizi emmeyi çünkü zaten süt az diye kendimi çok kotu hissediyorum bir de tamamen giderse ne yaparım bilmiyorum.

Acaba tam tersi için de işe yarar mı? Kızım ilk zamanlar göğsümü kavrayamıyordu silikon uçla emzirdim bir süre. Sonra onu istememeye başladı. Direk göğsümü alabildi. Ara sıra sağdığım sütü biberonla veriyordum. Emzirmenin güç olduğu yerlerde falan. Ama bugün ne yaptıysam biberonu almadı. Aç olduğunu biliyorum, göğsümü verince alıyor ama biberonu itiyor. İşe başladığım zaman eve süt bırakırım biberonla içer diyordum biberonu almazsa ne yapacağım?

@tommbik @denizbatiekin @Aryadeniz38 @insanbuL misam

Benimki solu tamamen bıraktı resmne ya
Aslında alışmıştı alıyodu ne güzel. Hiç süt gelmeyen göğüsten süt gelmeye başlamıştı ama yine bıraktı napsam bilemedim. Olmadığı için de iyice istemiyo. Çok üzgünüm. Zatne okula başlycm süt bırakmam gerekiyo tek göğüsle nasıl süt bırakcm şimdi ben ya

Emmeye uyandı 1buçuk saattir uyuması için uğraşıyorum loş şıkta emziriyorum uyanmasın diye ama emdikten sonra gözler hep açık çok bunalıyorum gerçekten gece olsun istemiyorum ne yapsak bilmiyorum uykusu çok hafif dalmakta da çok zorlanıyor

Kızlaaar oğlumm iki seferdir sarı köpüklü kaka yapıyor neden acaba
Benimki de oyle canım
Altını acincs ikidir kaka yapıyor bu yuzden yeni gördüm sari turuncu arasi kopuklu
Kolay gelsin bizimki de ayni canim
Zorlaniyor uyurmak icin saatlrr geciyor tam uyudu yatagina yatirayim derken hop gözler fal tasi oluyor inan
Artık sabır

Cnm bizde de 3 4 gündür biberon reddi başladı. Memeyi alıyor biberonu istemiyor.çok aç olursa keyfi isterse alıyor. Ben biberon değişikligi yaptım. Dr Brown kullanıyordum şimdi elimde lansinoh un vardı onunla içiyor.

M melda983 canim bilmiyorum inan ki. 3Gundur core satin kullaniyoruz gecmeddi daha cok yayildi. Bu gece cok sukir uyudu ama gecmemis. Insallah gecer diye umid ediyorum. Bide pamukcugumuz var emmesi cok zor oluyo muhtemelen ondan gecen gece esim geldi bosuna cennet annrlerin ayaklari altinda degilmis cennetliksiniz siz dedi :)) gercekten cok zorlaniyorum isyan etmiyorum hamdolsun insallah bu sorunlar hep geccek sabretmek lazim

Canim ben de dr browns kullaniyodum hic bi soruun yoktu. Sonra lansinoh sut sagma pompasinin biberonunu da kullandim arada. Bi kac gundur cok zorlaniyorum emzirirken kavgs hslinde. Dilindekipamukcuktan mi yoksa lansinoh daha hizli geliyo diye mi boyle oldu bilmiyorum. Biberonla verdigimde her iki biberonu da aliyo gogsumu bazen rahat sliyo bazen cok zorlaniyorum

Canim bize topalak diye bisey var iyi geliyo dedi komsular ben istemedim ama kv zoruyla gittik aktara aktar da rezene anason kimyon en iyi gaza bu iyi gelmez dedi. Neyse ben soyledim kullaniyoz rezene kimyon ama cok etki etmiyo dedim. 3Unu karistir fokur fokur kaynat 7 8 dk dedi. Bol seker at dedi bide. Bebege verdigimi soyleyince azar yedim bide bebege verilmez 1 yastan once verirsen ilerde buyuk sikintilar yasarsin dedi. Anason vermiyom dedim rezeneyle anadon kardes zaten dedi. Sen iciceksin bebege sutten gecer dedi. Bide oyle denicem bugun. Valla biktim herkes bisey diyo. Bosuna ugrasiyoruz biliyorum vakti gelince kesilcek bitcek hemen. Bizim yapabilecegimiz en iyi sey rutine oturtmek galiba.
Ben gunduz neredeyse hic uyutamiyorum gece 2de kalksa bile ertesi aksam 7den once uyumuyo. Arada 5 10 dakika daliyo ama aksama kadar huzursuzlugu suruyo

Galiba tavrini belli ediceksin bu konulsrda. Ben normlade sessiz biriyim baktim ipler elimden kayiyo biraz ses ediyorum. Bizimki de inatla cocugu kendi banyo yaptiriyo hayir aglatmasa yaptirsin inanki bisey demem torunu sonucta. Ama suyu seven cocugu o kadar cok aglatiyo ki ben banyoya girmiyorum artik esime sen yardim et ben dayanamiyom diyom. O evden cikinca filan ben yapmtiriyom hemen gik demiyo. Ne bileyim ya insan sakiniyo yavrusunu kiyamiyo. Onlarda heveslenip biseyler yapayim diyo ama bazen sinitlarini fena asiyolar sende oldugu gibi

pisik icin sudokrem zeytinyagida sur altinida arada acik birakinca rahatliyor
Canim altini her bezden sonra aciyorum aslinda sicaktan mi oldu dic3m sicaklari da atlattik

Kantaron yagini koruyucu olarak ta kullaniyo musun canim?

Kızlaaar oğlumm iki seferdir sarı köpüklü kaka yapıyor neden acaba
Biz ishal icin gityigimizd3 doktor kopuklu kaka ysparsa grl d3misti canim bi git istersen

Aynen dun iki defa uydu sanıp yatağına koydum uyandı bazen sabrım kalmıyor

Evet cnm onu bende farkettim Dr Brown da daha uzun sürüyor içmesi. Lansinoh da hemen bitiyor.genzine kaçacak diye yavaş yavaş veriyorum.
bu arada pişik için kantaron yağını dene.ama orjinal olsun.çevrende yok mu yapan.çok faydasını görursun

Yok nerden bulabilirim canim kim yapar orijinalini hangi sehir? Pamukcuk var mi sizde de acaba biberondan dolayi mi reddediyo bizi

Gectigimiz hafta 3 kez oglun sesli guldugune sahit oldum cok tatliydi ams simdi gulmuyo sizinki guluyo mu sesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…