- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.301
Canım benim 40 günden sonra 2 hafta kadar surdu leke seklinde sonra arkasına adet oldum adetim bitti arkasına lekeler devam etti bugün yıkandım daha buarada biz de ilişki falan da olmadı bence hemen hamilelige bağlamayın kızlar durun :)canım kaka işini bilmiyorum ama kahverengi akıntı benden de geldi birkaç gün. hamile kalmış olmayız dimiyerleşme kanaması falan değildir inşallah.
69 günlük benim kız da
Ben hiç riske girmedim saçımı kendim kestim evdeBir daha kizim buyuyene kadar kuafore gidemicem sanirim. Bi biyigimi aldirdim o kisacik surede bile agladi durmadi emzirdim tek kasimi aldirdim yine cildirdi mememden ayrilmadi diger kasimi aldiramadan eve gidecektim az daha bir daha kuafor mu tovbeee
Yok ya avmler soğuk oluyor tek kat bile olsa uzun giydirmek iyi benceKızlar dün Avmye gittik ben uzunlari giydirmistim bebeğim dışında kaç bebek gorduysem askılı giyditmisler ayakta çorap bacaklar açık ben mi yanlış yapıyorum bilemedim ya
Kahverengi çamur gibi akıntı kürtajdan sonra gelmişti bende bir de yerleşme kanamasında. Belki adet olmaya başlıyorsundur.Kızlar benimde canım sıkkın ya geçen gece oğlum baya koyu yeşil sümüklü kala yapmıştı ama devamı olmadı diye doktorumuz önemsemedi. Alerjik olmuştur dedi. Bugün 2 kez kaka yaptı oğlum ikiside yeşil ve sümük gibi. 3 saat arayla Peşpeşe böyle yapınca çok cnm sıkıldı inşallah önemli bişey değildir. Bide yetmezmiş gibi bendende dünden beri kahrevengi çamur gibi akıntı geliyor bu nedir bilen var mı? Bugün 60 günlüğüz.
M melda983 canim bilmiyorum inan ki. 3Gundur core satin kullaniyoruz gecmeddi daha cok yayildi. Bu gece cok sukir uyudu ama gecmemis. Insallah gecer diye umid ediyorum. Bide pamukcugumuz var emmesi cok zor oluyo muhtemelen ondangecen gece esim geldi bosuna cennet annrlerin ayaklari altinda degilmis cennetliksiniz siz dedi :)) gercekten cok zorlaniyorum isyan etmiyorum hamdolsun insallah bu sorunlar hep geccek sabretmek lazim
M melda983 canım biz bu nedenden dolayı geçen Dr a gittik.biberonu almıyodu.dr çok fazla zorlamışssın inatlaşmış biraz acıkmasına izin ver dedi.rana bebiş de memeyle doyuyor olabilir o Yüzden reddedebilir biberonu.acıktığında emiyorsa bence bi sorun yoktur.çok acıktığında memeyle değilde biberonla vermeyi dene emeceğini düşünüyorum öyle.arya biberonla savaşıyor ne yapsam emmiyor çok acıkmadığında.işe başlamana daha çok var sıkıntı yapma geçicidir inşallah
canım senden başkası versin biberonu alacak mı bir dene bakalım? ben sağdığım sütü bile kızıma biberonla içiremiyorum beni emmek istediği için kokumu aldığı için benim elimden biberonu almıyor ama babası verince cuk cuk emiyor. yanında biri var mı o versin bakalım alacak mı. yaz bana
canım anladığım kadarı ile sürekli bir durum değil, keyfi de olabilir mesela bizimki bazen 4 saat birşey yememesine rağmen biberonla mama veriyorum diliyle oynayıp dışarı ittiriyor içmiyor, zorlamıyorum. Bir ara memeyi çok güzel tutuyordu şimdi silikon uçsuz ağzına bile almıyor. Bence panikleme arada yine ver biberonla ama sen verme başkası versin eşin annen vs çünkü sende meme olduğunu biliyor :) bir de süt kokusunu da alıyordur :) ondan reddedebilir başkası verirse daha kolay alabilir biberonu
Adet gordunuz mu ki?
Bir şey yoktur telaslanma. Doğum yaptık ya kolay mı. Her şey olur bu yorgunluk stres le.
Aa öyle mi valla bilmiyordum.bu çıtçıtlı paradoksunu kendi içimde çözememiştim:)))uzun kollu zıbınlar hep çıtçıtlı e atletleri de çıtçıtlı:))üst üste giydirmiyordum artık giyindirebilirim tşkler canım:)Yok kuzum olmaz. Bende zaman zaman yarım kollunun üzerine uzun kollu giydiriyordum bizimkilere :)) kalça çıkığına iyi bile gelir :)) denize biz çift bez takıyorduk çok küçük doğduğu için. Dr önermişti.Bacaklarının ayrı durması iyi birşey :)))
Aa Şahane:))gözün aydınn Canımm çooook güzel bi duygu:)Bugün kızım sabah ilk kez net şekilde hatta iki kere üst üste ag-guuu dedi bana ve babasına
Doğdu doğmadı derken bu günleri de gördük çok şükür, bin şükür..
Hem de nasıl güzel bir duyguymuş canım ya, sabah beri kulağımda o minnoş sesiyle agulamasıAa Şahane:))gözün aydınn Canımm çooook güzel bi duygu:)
canım rezene anason kimyon demleyip vermek neyse de şeker verme çocuğa sakın.
evet her kafadan bir ses çıkıyor valla. eskiler verirmiş rezene anason kimyon vs. ben de veriyorum bir çay kaşığı günde üç kere. ben de içiyorum. hem de sütü artırıyor.
uyku konusunda da şunu farkettim. sabah 7 de uyanıyor kızım. 8:30 da uyutmaya başlıyorum 9-9:30 dan önce uyumuyor çok yıpranıyorum. şimdi artık 9 da uyutmaya başlıyorum hemen uyuyor. biraz suyuna gitmek lazımmış. bir şekilde uyutman lazım uyumazsa huysuzlanır hiç uyuyamaz. uyuduğu zaman başında bekleyerek uyanır gibi olunca sallayıp hemen geri uyutmayı deneyebilirsin.ilk başta derin uykuya dalması bir saati buluyor ama sonra sonra daha hızlı dalmaya başlıyor.
banyo konusunda da bence sen de banyoya git bebeğinin başında ol. neyi yanlış yapıorsa düzelt canım. çünkü bu gidişle çocuk banyodan soğur. yanında dur bakalım sıcak mı banyo yaptırıyor yanlış mı tutuyor ne yapıyor. foşş diye döküyorsa çocuk korkar mesela..
Tek başıma bakmıyorum ama bu halde bile zor, bazı günler çıldıracak gibi oluyorum:))Allah kolaylık versin canım, çevrende yardım eden yokmu?
Hep söylerim ikiz bakmak tek başına yapılacak bir iş değil, çok zor
Ah ya, yardımcı olabilecek biri var mı sana? İkiz başka birşey, Allah kolaylik versin.
Maddi durumunu bilemiyorum ancak yarım gün bile olsa birisi gelse sana yardıma??
Gerçi tüm gün yardımcın olsa bile çok yorucu ikizler. Kuzenimden biliyorum, kız nefes alamıyorum diyordu.
Cok kotu olmus canim gercekten.haksizda olsa buyuk kucugunun ayagina gelmis.esin ayip etmis.sen hic ustune gidip tartisma ama.birde onun stresini cekmeKizlar cok moralsizim. Annemle esim tartismisti ve konusmuyordu. Bgn babam buyukluk yapmk icin kalkti geldi annem ablamla birlikte. Ve esim odadan cikmadi!!!! Babam hicbisi demeden 1 aaat otuesu kalktilar az once.. Cok utandim esimse dioki tek felseydi cikardim odadan annen varken cikmam. Hic sesimi cikarmadim aldim kizimi emziriom ama icim icimi yiyor cook mutsuzum
Tamam canim bu bana kotu bi ders oldu dedigin gibi yapicmKuzum her bezden sonra bepanthene krem ya da erdem sür, inan pişik olma riski çok azalıyor,Bir zararı yok. Hafif kızardımı da zeytinyağı ya da pişik kremi sürersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?