2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sütun light belli ki canim. Ama kafana bu kadar takma oldugu kadar olmadığı kader demisler. Her bebek anne sutu ile 1.5 2 kg alacak diye birsey yoktu. Her annenin sutu bebeğine özeldir. B3nce kasikla mama olayını kaldir ve bebeğini alistirmaya basla. Kilo alimi az olan bebeklere doktorlar zaten mama başlatıyor. Gunde 2 veya 3 kere verebilirsin mama. Sütünle de takviye yaparsın oh miss. Birde sütünün kalitesini yedigin gıdalar ile artırabilirsin. Besleyici seyler ye sen ne yersen bebeğine sütünden gecer. Lactamil içebilirsin o da sutun kalitesini artırır. Manda yogurdu yiyebilirsin

Yeşil kaka enfeksiyon habercisi imis. 1 kerelik degil ama devamli oluyor ise onemliymis

canım kaka işini bilmiyorum ama kahverengi akıntı benden de geldi birkaç gün. hamile kalmış olmayız dimi yerleşme kanaması falan değildir inşallah.
69 günlük benim kız da

Kızlar merhaba.20 temmuz doğumlu kızım var bugüne kadar ki gelişimi normal görünüyor ama artık gülümsemeye başlaması gerekiyor sanırım. Türlü şebeklikler yapıyorum ama sadece bakıyor daha erken mi acaba acele mi ediyorum.

Aynen canım bir an kendimden şüphe ettim hangimiz dogruyuz diye abartiyormuyum diye

canım kaka işini bilmiyorum ama kahverengi akıntı benden de geldi birkaç gün. hamile kalmış olmayız dimi yerleşme kanaması falan değildir inşallah.
69 günlük benim kız da

Ay şaka gibi bişey olur öyleyse. Valla bugün çok demorilizeyim. İnşallh kötü bişey duymam yani

Sağol canım cvbin icin ben yurt dışında yaşıyorum lactamil yada manda yoğurdu bulamam. Benim sütünün Light olma sebebi dinlenmeye vakit yok yoksa bol bol herseyden yiyorum. Mamayi sevmiyor pek. Biberon alışsın istemiyorum arada kalmışım. Hemde emzirmeyi çok seviyorum. Bu benim 4 numara ama her seferinde aynı telaş farklı heyecan.

Zor bir süreç inşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…