- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.261
kızlar bebegim çok huzursuz ya aglıyo sürekli gündüzde gecede koliide gecti bu artık doktora götürdük bi rahatsızlıgı yok dedi ben napacam sürekli aglayan bebekle. neden bu kadar huzursuz huzurlu bi hamilelik gecirdim halbuki kayınvalıidem huzursuz hamilelik diyip duruyo halbuki gercektende iyi bi hamilelik dönemi gecirdim
Vermiyorum vereyim canim sagol :)Bebisine su veriyomusun canim. Bana hemsire arada su ver ki süt bulasigi agzinda kalmasin pamukcuk olmasin dedi ginde 1 2 cay kasigi kadar
Yok nerden bulabilirim canim kim yapar orijinalini hangi sehir? Pamukcuk var mi sizde de acaba biberondan dolayi mi reddediyo bizi
Kuzum her bezden sonra bepanthene krem ya da erdem sür, inan pişik olma riski çok azalıyor,Bir zararı yok. Hafif kızardımı da zeytinyağı ya da pişik kremi sürersin :))
Allah iyiliğini versin gecer bu gunler de canım bir bakmissin kizin da yan sandalye de saclarini yaptırıyor: )Bir daha kizim buyuyene kadar kuafore gidemicem sanirim. Bi biyigimi aldirdim o kisacik surede bile agladi durmadi emzirdim tek kasimi aldirdim yine cildirdi mememden ayrilmadi diger kasimi aldiramadan eve gidecektim az daha bir daha kuafor mu tovbeee
Ahahah koptumAklını sevdiğim akıllı telefon, erdem ne yahu :))) merhem o :)))
Aldik bizde doruk ortmuyor ustunu hic. Baktim beden yazmiyor. Bizim ki ayaksız ayakları icind3 kalıyor cuval gibi yani.Kızlar uyku tulumu alan ve ya almayı düşüneniniz var mı???
Beden ölçüsü vs Nasıl olıyor
Hele ki avm de ciplak ayak falan hic dogry değil bütün magazalar klimali. Ayaktan kulaktan göbekten soguk alir bebek. Belki buyuktur onların bebegi biraz daha.Kızlar dün Avmye gittik ben uzunlari giydirmistim bebeğim dışında kaç bebek gorduysem askılı giyditmisler ayakta çorap bacaklar açık ben mi yanlış yapıyorum bilemedim ya
Ilk sut ve son sut ayrımından oluyormuş. Sürekli yesil degilse onemsiz demis doktor. Bir arkadaşımin bebegi olmuştu o şekildeKizlar bebegimin kakasinin rengi gece yesil gunduz normal. Bunu yasatan var mi neden oluyodur ki
Yok kuzum ya bildiğin bizimkiler kadardı bebeği hıçkırık tuttu kasiyer belki usumustur dedi annesi de olabilir diyorHele ki avm de ciplak ayak falan hic dogry değil bütün magazalar klimali. Ayaktan kulaktan göbekten soguk alir bebek. Belki buyuktur onların bebegi biraz daha.
Hele ki avm de ciplak ayak falan hic dogry değil bütün magazalar klimali. Ayaktan kulaktan göbekten soguk alir bebek. Belki buyuktur onların bebegi biraz daha.
Sen aklindan sasma boşver ev sıcağında ciplak bacak giydir ama corabi olsun icinde atleti olsun ama kisa süreli olsun o bile. Ufaklar daha ufacik soğukta gazlaniyorlar. .Benim oglanin gaz problemi olmadigi halde ayaklarını azcık acsam opup sevmek için bakiyorum ih ih etmeye başlıyor o yuzden yaşlarına girene kdr dikkat etmeli. Obur yaz insallah cibildak giydiririz:)Yok kuzum ya bildiğin bizimkiler kadardı bebeği hıçkırık tuttu kasiyer belki usumustur dedi annesi de olabilir diyor
Tesekkurler teyzesi. Gece kakalari azalacak gitgide canim. Uyutmadan bol emzir kakasini yapması icin cabala o sayede gece yapmaz.1cicek3bocek maşallah küçük bey çok tatliiii. Ben bu uyku Tulumu işine ekimde geçerim diorum ama gece kaka yapıo olursa hala naparim bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?