2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@Aryadeniz38 @denizbatıekin kızlar ağlattınız beni ya. sizin dertler geçti gitti düşünmeyin artık. inşallah bizim ekip de iyi olur. doktorumuz çok iyi çok şükür. steteskopla göğsünü dinlemeden önce kızım rahatsız olmasın diye steteskopu ısıtan bir adam. o beni çok etkiledi ruhsuz bir doktor değil. inşallah hep öyle doktorlara denk geliriz

Kuzummmm napayım yeğeninle uğraşıyorum harçlığımızı hazırla gelicez bayramda teyzesi Oooooy sende kv li oluyon yani heee bol dedikodu malzemeli bir sene olacak desene kızz

Canım bana doktor kanaman artar tek olumsuz yani bu dedi yaşadın mi öyle bisey
Yok cnm bende olmadı ama olan arkadaşım da var biraz da sanırım kişinin vücudunun kaldırıp kaldırmamasıyla ilgili bende biç bi sorun olmadı adetim de hep düzenliydi sadece ilk bahar ve son baharda bi kaç gün değişirdi o kadar

Kuzummmm napayım yeğeninle uğraşıyorum harçlığımızı hazırla gelicez bayramda teyzesi Oooooy sende kv li oluyon yani heee bol dedikodu malzemeli bir sene olacak desene kızz
Valla kız. Dibine vurcz.benimki sağolsun kız ortalıklarda perişan olmasın die geliyo. Çok sevindim yani ama yinede kv işte illa karışır bilyrm

canım sen 4 no bez kullanıyordun dimi oğlunun boyu kilosu ne kaç günlük?

En son perşembe günü 55cm ve 6 kiloydu canim. Oglum şuan 80 günlük. Molfixin 4 nosunu kullanıyorum. Aslında üzerinde 7 kilodan itibaren yazmış ama bizim bacaklar tombul olduğu için 3 no dar gelmişti, iz yapıyordu mecbur 4 e gectik :)

Cnm burnuyla üst dudağı arasına azıcık vicks sürebilirsin rahatlatır

2 ay asimizi yapmaya gidiyoruz yalnızım çok tırsıyorum yaa diğerlerinde esim yanımdaydı ben girmiyordum odaya simdi duycam ağlama sesini inşallah yan etkileri de olmaz ateş mi sadece kızlar yan etkisi
Ben de yaptırmadım daha ama senin gibi çok tırsıyorum özellikle canı yanıp da ağlicak diye.bildiğim kadarıyla ateş çıkıyo cnm yine de dikkat etmek lazım başka bi sorun olursa hemen dr götürmeli diye düşünüyorum bizimki de 22 eylülde bakalım

Evet canım ateşe dikkat etmek lazım ama benimki saatlerdir huzursuz aglıyor

Keşke spirali erkeklere taksalar ya her cileyi de kadınlar cekmek zorunda mi. Ne ona geliyorlar ne başka şeye cok sinir bozucu. Benim şuan cok cok yetiyor sutum ama gece cok boşa akıyor oglan iyi uyuduğu için. Geceleri sağacağım. Gündüzleri zaten yumuşak memelerim hep paso emiyor gun içinde amacimiz bol anne sutu alsınlar insallah 1.5 2 sene emerler yavrular

Kız bizimki de 58 cm kilosu da 15 gün önce 5200 dü ben de 3 e geçmeyi düşünyrm şimdi daha fazladır kilosu. 6 ya yakındır.ama büyük mü olur die düşünüyodum ge çsem mi acaba.

Kız bizimki de 58 cm kilosu da 15 gün önce 5200 dü ben de 3 e geçmeyi düşünyrm şimdi daha fazladır kilosu. 6 ya yakındır.ama büyük mü olur die düşünüyodum ge çsem mi acaba.
Bende dun 1 paket dha bez aldim 2 no artık olmuyor 3 e gececegim bu bitince. Biz 2 gun once 5600 idik 40liydi tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…