- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.481
kıyamam ya ateşi yok dimi. off çok ağır geliyor aşılar. üç dört tane de üstüste...Emmek de istemiyor canım susuyor birkaç dk sonra yine ağlıyor
Yok canım 36.6 36.9 arası hep, zaten vurulurken mahvoldu yavrum ağlamaktan sesi kısıldı, şimdi emdi şükür uyudukıyamam ya ateşi yok dimi. off çok ağır geliyor aşılar. üç dört tane de üstüste...
Kuzummmm napayım yeğeninle uğraşıyorum@jindam nerelerdesin. Etiketleyemedim adı da çıkmadı bi sorun yoktur inş.çınar adam nasıl.
@Daisymom seni de göremedim sanki.nerlerdesin
Tabi bide nöbet arkadaşım yok bugünLittlestar napyn kız. Oğluş nasıl. Bi gelsin Teyzesinin elini.öpsün özledim kız.sen de gel dedikodu yapalım.benim kv de yanıma geliyo kıza bakmaya.okula gitcm ya bebek orta da yorulmasın die o bizde kalck bu sene. Fena dedikodu yaparız senle
Yok cnm bende olmadı ama olan arkadaşım da var biraz da sanırım kişinin vücudunun kaldırıp kaldırmamasıyla ilgili bende biç bi sorun olmadı adetim de hep düzenliydi sadece ilk bahar ve son baharda bi kaç gün değişirdi o kadarCanım bana doktor kanaman artar tek olumsuz yani bu dedi yaşadın mi öyle bisey
Valla kız. Dibine vurcz.benimki sağolsun kız ortalıklarda perişan olmasın die geliyo. Çok sevindim yani ama yinede kv işte illa karışır bilyrmKuzummmm napayım yeğeninle uğraşıyorumharçlığımızı hazırla gelicez bayramda teyzesi Oooooy sende kv li oluyon yani heee bol dedikodu malzemeli bir sene olacak desene kızz
canım sen 4 no bez kullanıyordun dimi oğlunun boyu kilosu ne kaç günlük?
Cnm burnuyla üst dudağı arasına azıcık vicks sürebilirsin rahatlatırGünydın kızlar...
Ben grip oldum ve ne yazık ki kızıma geçti burnu akıyor zor nefes alıyor eşimin doktor arkadaşı serum fizyolojikle temizleyin demiş sadece onu yapıyorum başka öneriniz var mı? Şimdi doktora gitsem hemen soğuk algınlığı ilacını verip yollıcak gibi hissediyorum ama gitsem mi?
Ben de yaptırmadım daha ama senin gibi çok tırsıyorum özellikle canı yanıp da ağlicak diye.bildiğim kadarıyla ateş çıkıyo cnm yine de dikkat etmek lazım başka bi sorun olursa hemen dr götürmeli diye düşünüyorum bizimki de 22 eylülde bakalım2 ay asimizi yapmaya gidiyoruz yalnızım çok tırsıyorum yaa diğerlerinde esim yanımdaydı ben girmiyordum odaya simdi duycam ağlama sesiniinşallah yan etkileri de olmaz ateş mi sadece kızlar yan etkisi
Canim bizimde bugün 2 aylık asimiz vardı aynen cok ağladı beslenmedi bugün doğru düzgün yeni uyuduKızlar oğlum çok ağlıyor aşıdan dolayı mi kolu mu ağrıyor acaba
Calpolu verdim şükür sustu nefesi gidecek şekilde ağlıyorduCanim bizimde bugün 2 aylık asimiz vardı aynen cok ağladı beslenmedi bugün doğru düzgün yeni uyudu
Evet canım ateşe dikkat etmek lazım ama benimki saatlerdir huzursuz aglıyorBen de yaptırmadım daha ama senin gibi çok tırsıyorum özellikle canı yanıp da ağlicak diye.bildiğim kadarıyla ateş çıkıyo cnm yine de dikkat etmek lazım başka bi sorun olursa hemen dr götürmeli diye düşünüyorum bizimki de 22 eylülde bakalım
Keşke spirali erkeklere taksalar ya her cileyi de kadınlar cekmek zorunda mi. Ne ona geliyorlar ne başka şeye cok sinir bozucu. Benim şuan cok cok yetiyor sutum ama gece cok boşa akıyor oglan iyi uyuduğu için. Geceleri sağacağım. Gündüzleri zaten yumuşak memelerim hep paso emiyor gun içinde amacimiz bol anne sutu alsınlar insallah 1.5 2 sene emerler yavrularcanım ya aynı durumdayız adet olmadım spiral yok hap kullanamam benim paşam da prezervatif kullanmaz. hamile kalırsam aldıramam da.kocamın ruhu duymaz da olan bana olur napıcam bilmiyorum. hamileliğim çok da bulantılı geçti biliyorsun canım çıktı. bir de sezeryan oldum hamile kalırsam doğum sıkıntı olcak. korkuyorum açıkçası
doruğa da maşallah hep güzel uyusun annesinin de sütü bol olsun inşallah. benim doğumdan sonra sütüm çok fazlaydı keşke o zaman sağsaymışım sonra azaldı. şimdi iki gün sağıyom anca bir poşet ediyor. ama olsun bol bol sağalım ki daha da artsın inşallah
Nicki degisti onun da neydi unuttum ama@jindam nerde gerçekten? nerdesin minnoşun annesi ??
Kız bizimki de 58 cm kilosu da 15 gün önce 5200 dü ben de 3 e geçmeyi düşünyrm şimdi daha fazladır kilosu. 6 ya yakındır.ama büyük mü olur die düşünüyodum ge çsem mi acaba.En son perşembe günü 55cm ve 6 kiloydu canim. Oglum şuan 80 günlük. Molfixin 4 nosunu kullanıyorum. Aslında üzerinde 7 kilodan itibaren yazmış ama bizim bacaklar tombul olduğu için 3 no dar gelmişti, iz yapıyordu mecbur 4 e gectik :)
Bende dun 1 paket dha bez aldim 2 no artık olmuyor 3 e gececegim bu bitince. Biz 2 gun once 5600 idik 40liydi tamKız bizimki de 58 cm kilosu da 15 gün önce 5200 dü ben de 3 e geçmeyi düşünyrm şimdi daha fazladır kilosu. 6 ya yakındır.ama büyük mü olur die düşünüyodum ge çsem mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?