2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Masallah cnm çok güzelsiniz.
Bu saç bantlarindan nereden alabilirim.

Cnm mamanin adı nedir

Benim kızım da yapmamaya başladı. Hergün yapan çocuk 3 gün geçti yapmadı. Zeytinyağı içirdim gene yok en son fitil yaptım artık.
Sen beslenmene dikkat et lifli gıdalar ye incir ye sutunden etkilio onu canim

ne güzel demişsin bayıldım bu söze annelik yürek sızısı gerçekten. bebekler iyi olsun da gerisi umrumda değil.

canım ya aynı durumdayız adet olmadım spiral yok hap kullanamam benim paşam da prezervatif kullanmaz. hamile kalırsam aldıramam da.kocamın ruhu duymaz da olan bana olur napıcam bilmiyorum. hamileliğim çok da bulantılı geçti biliyorsun canım çıktı. bir de sezeryan oldum hamile kalırsam doğum sıkıntı olcak. korkuyorum açıkçası
doruğa da maşallah hep güzel uyusun annesinin de sütü bol olsun inşallah. benim doğumdan sonra sütüm çok fazlaydı keşke o zaman sağsaymışım sonra azaldı. şimdi iki gün sağıyom anca bir poşet ediyor. ama olsun bol bol sağalım ki daha da artsın inşallah

maşallah diyim kızın usluymuş senin. benim kızım sürekli ilgi istiyor oyun oynıcan konuşcan şarkı söylicen... ben hiç başlayamadım işe. bi de unutmuşum ilk evrağı hazırlarken baya zorlanıyorum daha bititemedim. halbuki bayrama kadar beş tane iş vermişlerdi yetişmedi dicem. neyse ki acil bişey değil. ben iş de yapamıyorum kızımla ilgileniyorum evişi de yapamıyorum kadın geliyor. sadece yemeğimi düzenli yiyorum. maşallah ya beceriklisin sen. ne iş yapıyorsun merak ettim

Helali hoş olsun, yine söylüyorum, senin yaşadığın herkesin başına gelebilecek birşey değil ve hiç kolay değil.

Allah razı olsun hepsinden o ekibin.

Daha önce de söylemiştim sana, ben o durumda bu kadar kuvvetli, metanetli ve pozitif olqmayqbilirdim. Sen çok çok iyi sabrettin, azmettin ve başardın.

Allah bir daha yaşatmasın, hep sağlıkla görelim kuzularımızı yanımızda.

Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın, sağlıkla, mutlulukla ve huzurla büyüyelim hep beraber :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…