2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben uyuduktan sonra 1 kez kalkiyo o da 3 civari.birden ben uyumadan once emziriyorum.gece 12 gibi.uyumadan emzirdigimden onu 1.den saymiyorum :)
Benimki de geceleri çok uyumaya başladı ben uyandirmaya çalışyrm sanki aç ama uyanmıyo gibi hissediyrm. Normal mi çok uyuması 2 saatte bir mutlaka kalkarken şimdi nie böyle anlamadım.tmm daha rahatım uyurm ama içim rahat değil seninki ne zaman uzun uyumaya başladı

Bol bol emiosa karnı toktur csnim aç olsa uyanir mutlaka bizim ilk uyanma 4 saatte sonra 2 saate dusuo gece çok emmio uyku hâliyle sanırım ama dedigim gbi aç olsa uyanir

Canim artik buyuduler.2 saatte bir emmesine gerek yok gece.3 saatte emebilir.buyuyordur o yuzden uykuya ihtiyac duyuyo.uykuda beslenme kadar onemli :) benim en fazla 4 saatte bir emiyo.gece uykusuna ilk yattiginda 6 saat kadar yatar kixim.o yuzden uyumadan once emziriyorum icin rahat etmiyo diger turlu.sonra 3 civari daha sonra 7 ye dogru emiyo.su 2 gundur 7 bucukta kalkiyo 2.sefer emmek icin

Artik bıraktığimiz gibi kalkmıyorlar kaydırıyor benim ki de kendini emekleme cabalari var 1.5 aylik

Inşallah canım benim, kuzucuğun çok daha iyi olacak. Sen içini ferah tut :))

boy kaç? bizim boy 58 kilo 5300 2de sıktı 3de sıktı napıcam ben
idilduam @insanbuL denizbatiekin bi el atın tecrübeli anneler

Canımcım molfix in bedenleri daha geniş. Ben bir süredir primanın 3 numarasını kullanıyorum ekine. Benim kız biraz çişli de :))

Molfix deneyebilirsin ya da al 4 numara.
Dün dikkatimi çekti, burada primanın 3+ sı var. Belki vardır orada da, bir kontrol edin.

Ama bizimkilerdn hatırladığım çoook uzun süre 4 ve 4+ kullanmıştım ben. Demekki 3-4 aydan itibaren 4 e geçmişim.

Bana da şimdi 3 numara kullanmak bir garip geldi, sanırım bezleri küçülttüler.

Bence molfix i bir dene :))

2 gün once molfix aldim primadan ufak valla. B3nde hangi akla mantiga hizmet 2 aldiysam cocugun etine iz yapmış devam etmeyecegim artık bende bgun 3 alayim diyorum o olur inşallah sabah alttan ustten kaka cis hepsi cikmisti

denizbatiekin canım sen hipp mama kullanıyodun sanırım.iki çeşidi var hipp organik ve hipp combiotik aralarında ki fark ney acaba?sen hangisini kullanıyosun

Ya vallahi bilmiyorum :)))

Benim kuzenim ikizlerine hipp combiotik veriyordu, bende görünce ondan aldım :)))

Ne zamandır aklımda, bakamadım bir türlü. Unuttum her seferinde :))

Bilen var ise bana da yazsın sevabına :))))

2 gün once molfix aldim primadan ufak valla. B3nde hangi akla mantiga hizmet 2 aldiysam cocugun etine iz yapmış devam etmeyecegim artık bende bgun 3 alayim diyorum o olur inşallah sabah alttan ustten kaka cis hepsi cikmisti

Aaa valla molfix büyüktü ya ben batıya kullanırken. Hatta içinde daha çok bez var diye 5 yerine 4+ alıyordum :))))

Bacım dünya çok değişmiş ben bebelerin peşinde koşarken :))) kaçırmışım :))))

4 büyük geldiyse 3+ i dene canım uzun sure gitti o bizde. Ya hakikaten çişini kalasını söylediği günler gelecek mi :)
tamam canım 3+ deniyim bi de. ev bez mezarlığı oldu elimdekileri bitircem önce mecburen.
çişini kakasını söyleyeceği günler gelecek inşallah canım topikçek başlarız tuvalet eğitimine. hele bi 2 yaşını görsünler hayırlısıyla

nasıl alıştı emziğe? ne yaptın ben veriyorum diliyle itiyo ısrar edince öğürüyo. emzikten mi desem canı istedi mi cuk cuk emiyor aynı emziği ama canı kırk yılda bir istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…