2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Internetten mi aldin? Ben de mavi dusunuyorum onlarda %80sanirim ama nerdemm alicm bilmiyom
bizim yatak odası mor diye mor alacaktım o da %80 miş ben de siyah aldım. gittigidiyordan aldı eşim. 50 lira mı ne 1,5 metre enindeki. görsellik önemli değil yeter ki iş görsün dedim bunu aldık. yoksa çok pahalı çok kalitelileri de var ama gerek yok bizim için. istersen gelince yazayım ben sana yorumumu. istersen sen de ordan alırsın. yatakodasında kaç metre pencere var?

Ben de cok rwhatsizim bu bez konusinda biraz zahmwtli ama takinda yikanabilir bezlere gecicem. Hem dedigin gib naylonhem de petrol yan urunu.istemiyorum
yıkanabilir bez aldın mı alacak mısın? amazonda buldum ben almayı düşünüyorum biraz zahmetli ama zaten kışın evden çıkamıcam yıkar yıkar kaloriferin üstüne koyarım artık

bu şekilde vicks sürülüp vefat eden bebek haberi okumuştum kullanmadan doktora danışmak lazım. rüzgar karşıdan esse bile nefesleri kesiliyor vicks ağır gelebilir. bilgim tecrübem yok ama topiktekileri araştırmadan kullanmamaları adına uyarmak için yazıyorum.

4 aldık o da büyük geldi altı torba torba oldu canım. işin garibi bacağında yine de iz çıktı. demek ki 10 numara da olsa bacakta iz çıkacak ben de elimdeki 2 leri bitirmeye karar verdim bacaktaki iz konusunda 2-3-4 hiçbiri farklı değil çünkü. bunlar bitince zaten deniz büyümüş olur 4 e geçerim. bez bağlamayı mı beceremiyorum napıyorum anlamadım...

Normal göz muayenesine götürdük. Ama rop u yaptirmadik. Doktor gerek yok dedi.34 haftalik doğduğu için. Ama biz de hirilti var.kuvezde kalan bebeklerde oluyormuş hortumla beslendikleri için. Sizde var mı.
Özelde bulamadık çocuk kardiyoloji si. Bazıları onu da yapmiyormus ama biz götüreceğiz.

@gvn1907 canım doruğu emzirip koyuyorum uyuyor demişsin bize de anlat işin sırrını biz sallayarak uyutamıyoruz bir de sürekli uyanıyor derin dalamıyor

Kucuk gelmeye baslayan Zibinlarda bezi bir yerde topluyor. Sinir bozucu.

Kızlar sanırım bizde besin alerjisi var.
bu kadar gazlı bebek normal mi bilemedim.7 24 gazimiz var. Boğazımı tutup süt ürünlerini kesmeyide beceremiyorum. Ne olacak sonumuz bakalım.

Kızlar sanırım bizde besin alerjisi var.
bu kadar gazlı bebek normal mi bilemedim.7 24 gazimiz var. Boğazımı tutup süt ürünlerini kesmeyide beceremiyorum. Ne olacak sonumuz bakalım.
Canım inek sütü alerjisi çok zor gerçekten ama 10 gün kadar dene arkadaşımın öyle 2 kızıda ilk 6 ay sadece Ağlamış sonradan anlasilmis sen şimdi şüphe varsa alerji den dene.sende eşinde alerji varsa onda da olur

Hırıltı varda Göğüs de değil şükür.burnunda oluyo onu da serum fizyolojik ile hallediyoruz canım

Kucuk gelmeye baslayan Zibinlarda bezi bir yerde topluyor. Sinir bozucu.
Evet canım küçük gelen zıbım ayrı dert küçük gelen alt da beline oturuyor çocuğun lastiği sıkıysa boydan olsa da belden olmuyor. aslında kızımın sesi çıkmıyor bezi kıyafeti sıkınca ama ben çok rahatsız oluyorum vicdan azabı çekiyorum

Ah kuzum tek ümidim sendin:)aryanın mamasını değiştiricem yine biberonla savaşıyor zayıflayacak diyr korkuyorum hipp ya da sma Arasında kararsız kaldım.combiotice baktım Bağırsak florasını düzenliyormuş sanırım.ishal Kabızlık gaz gibi problemi olan bebeklere iyi geliyormuş.bu mama krizine bi son veremedimsen hep hipp mi kullandın memnun musun?gerçi mama olayı bebekten bebeğe değişiyor

Hırıltı varda Göğüs de değil şükür.burnunda oluyo onu da serum fizyolojik ile hallediyoruz canım
bzde göğüste hırıltı var ilk başlarda emerken vardı şimdi çok ağlarsa oluyor. doktora gittiğimizde söyledim dinledi sıkıntı yok dedi ama asıl hırıltı olduğunda bakmadı kızım normal nefes alırken baktı. burnunu da her sabah serum fizyolojik damlatıp çekiyorum

Desene ikimizde düştük kvlerin ocağına :) Allâh sonumuzu hayretsin :) inşallah derslerin çok değildir bu sene benim çok yok ama yinede stres oluyorum çünkü evde ders çalışmakta ayrı bi mesele

Kızlar uykusan bahsetmişsiniz bende yazıyım yanlışlık varmı söyleyin. Oğlum gündüz 1-2 gibi banyosunu yapar akşam 4-5 e kdr yatar. Sonra savaşımız başlıyor. 5le-7 arasındada uyuyo krsik kesik.7 den sonra gece 2 ye kadar yatırmak ölüm. Kucağımızda uyuyo bıtek bizde ellemiyoruz artık. Bu 7 saatlik zaman diliminde 2-3 saat uyursa uyuyo. Bizde uyutmaya uğraşmıyoruz artık. Gece 11,5-12 gibi yıkıyorum hafif sıvağa yakın ılık suyla emziriyorum hop piş hiş derken yine 1-1,5 oluyo saat fişi çekilmiş gibi yatıyo sonra. Mesela dün gece 1 de uyudu sabah 6 da kalktı. Hiç kaldırıp emzirmedim. 6 dan bu saate kadar ise 2 saatte bi kendi kalktı emdi uyumaya devam etti. Hergünümiz böyle. Sadece gece kalkmalarınız değişiyo. Dünde 1 de yattı 4 te kalktı emdi mesela bugün 6 da kalktı. Ben müdahalede bulunmuyorum. Sabah 6 dan sonra emip uyumaya devam ettipği için gün bize 1de başlıyo resmen. Şuan mesela ağladı emzirdim gazını çıkardım hiç gözünü açmadı. Emzik verdim uyumaya devam ediyor.Günlerimiz böyle geçiyo işte. Sabahları bende onunla uyuduğum için heryere geç kalıyoruz baya baya normal hayatıma devam ediyorum gibi bişey tabi yanlış yapmıyorsam.

Kızlar birde yeşil kaka konumuz var birkaç gündür. Sabah 7 -8 gibi uykusunda gözlerini açmadan ıkınıp ağladı. Emzirdim sonro emzikle sab simplex verdim 8 damla. Yarım saat sonra kakasını yaptı rahatladı uyudu. Rahat etti uyudu diye altını bile değişmedim. 9,5 ta kalktı emzirdim yine uyuyo tabi altını değiştirdim korkuyla açıp bı baktım süpriz!!! kaka sarı olmuş. Nasıl sevindim nasıl. Yeniden bezledim tulumunu giydirdim derken pırt pırt sesler hop bidaha kaka. Bekledim açtım yine sarı kaka :) altını temizlerken bir miktarda alt açmasına yaptı oda sarı kaka. Sarı yaptı evet ama bu seferde fazla kaka yaptı sanki. Damladan mı sarardı ve fazla yaptı sizce? Bok takip etmekten gençliğim soldu yeminle bilen bişey desin allah rızası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…