2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar ya oglum bugun cok agladi boyle ses telleri kopcak gibi seai kisiliyodu aglamaktan. Bi kac gundur gaz damlasini kestim gazi rahat ama kusmasi asiri derecede artti kilo kaybi yapti. Simdi de uykusunda agladi inliyo surekli aglar gibi napicam bilmiyorum o agliyo ben artik aglamasina alistim nerdeyse o kadar kotu bi duygu ki bazen o agladken ben hicbisey yapmiyorum elimden hocbisey gelmiyo sadece mama verince susuyo emziremiyorum da reddediyo memeyi tutamiyo sanki geri atiyo kendini ben de sagiyorum mecburen

canım geçmiş olsun doktorlar çok abartıyor benim kızımı alacaklardı karnımdan düşün yani. allah yardımcınız olsun kan almaları da çok kötü insanın canından can gidiyor ne olurmuş onlar yüksekse ve nerden anlaşıldı?

dediklerini az çok yapıyorum. zaten kucağımda uyutmuyorum yerinde sallıyorum ama şuan dünyaya adapte olmaya çalışıyor bir de gaz derdimiz var. gazdan kıvranırken kucağıma alıyorum destek oluyorum. uyuyunca yerine koyuyorum. şu gaz derdi bitene kadar disipline etmeyi düşünmüyorum çocuğun canı acıyor zaten e benim de ilk bebeğim ne badireler atlattık benim de heveaim va kucaklamaya sevmeye :)
biraz büyüsün sonrasında da ağlatmadan orta yol buluruz inşallah.

Bir yeri ağrıyordur belki. Kulağına filan dokun bak susuyor mu? Olmadı doktora gidin bence

deniz yandan etrafa bakıyor sonra da yorulup uyuyor. gayet rahat kanguruda.benim kızım da 71 günlük. biraz daha büyüsün daha rahat kullanırız bence. koltukaltı yanlara değiyor baakı yapıyor şimdi mesela

Topuk kanı sonucu için tekrar arıyorlar gelin tekrar alacağız diye. Değer normalse hiç aramıyorlar zaten

benim kız gece en fazla 4 saat uyuyor napmam lazım acaba

Çok sızlanırsa bende kıyamıyorum alıp sarılıp uyutuyorum. Öğlenleri de bir saat filan uzanıp göğsüme yatıyorum yüzüstü öyle uyuyor saati gelince onun için ağlıyor alıştı bile

Amiiiin inşallah kuzum:)senin yazdığın şeylere çok Önem veriyorum yani bana iyi geliyor Sözlerin dolayısıyla ağlama Duvarı gibi seni gördüğümde dökülüveriyor duygularım:)

dökül tabi yaa, iyiki tanımışım sizleri valla :) hayatıma bir sürü fikir alabildiğim ve yardımcı olabileceğim insan girdi. ne mutlu bana :)))

Iyi olur canım faydalanırız.peki tükürüğünün Boğazı'na kaçıp ökürmesi neyi gösteriyormuş ya arya da çok oluyo

Gelişim göstergesiymiş cnm. Herhalde yavaş yavaş vücutlarını kontrol etmeyi öğreniyorlar. Benim oğlumun dudaklarının arasında tükürükte birikiyo baya komik oluyo :) tam olarak neden yaptığını sormadım.

Cnm oğlum yoğun bakımda kaldı. Topuk kanı filan orda alınmıştı taburcu olduğumuzda bir tek sarılığı biraz yüksekti. 2-3 gün sonra oda düştü. Sonra bu darbeden filan doğum yaptığım hastane kapandı. Elimizde doğum belgesinden başka hiç bir belge yok. Yani ilk topuk kanı sonuçları tabi 1. Ay kontrolü için seçtiğmiz çocuk doktoru bazı testleri yeniden istedi. Bizde doktorumuzun olduğu hastanede değilde başka hastanede yaptırdık istediklerini. O sonuçlara göre serbest t4 ve tsh yüksek gelmiş. Doktorumuz laboratuar önemli iyi bi yerde testi tekrarlatın dedi. Bize bir yer önerdi. 2 hafta önce gitti ama iki elindende kan alamadılar
Bende bugün aşı yaptırırken sağlık ocağında söylemiş bulundum bu durumu. Söylemez olaydım zeka geriliği yapıyo çok önemli nasıl gitmezsin falan diye hafif azarlamayla apar topar yolladılar bizi o laboratuarın farklı bir şubesine gittik verdik kanı. Yarın öğleden sonra mail atacaklar. Nefesim kesiliyo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…