- 31 Ağustos 2009
- 1.008
- 1.422
- 333
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.741
Tamam canim sen gelince yazarsin ben de dha once alirsam foto atarimcanım sen beni bekleme ben birkaç güne alıcam ama kargonun gelmesi en az 15 gün olacak. beklersen gelince yorum yapar foto atarım
arama yastık koyuyorum . ama herzaman yapmıyorum bunu bazen gazı cıkmıyorsa yada uykusu kacacaksa.
Iyi olur canım faydalanırız.peki tükürüğünün Boğazı'na kaçıp ökürmesi neyi gösteriyormuş ya arya da çok oluyoHer gittiğimde yazarım cnm bikaç bişey daha vardı unuttum keşke ilk gün yazsaydım
kraft domino canım kullanıyorum çok memnunum ama bel desteği olsa iyi olurdu sırta yük biniyo ağrı yapıyorHangi marka aldin canim kanguruyi kullanmaya basladin mi
canım geçmiş olsun doktorlar çok abartıyor benim kızımı alacaklardı karnımdan düşün yani. allah yardımcınız olsun kan almaları da çok kötü insanın canından can gidiyorKızlar Moralim çok bozuk.Oğlumun tsh serbest t3-t4 yüksek çıkmış. Sağlık ocağında inanılmaz korkuttular ya yüksek çıkn varmıydı. Şimdi daha iyi bi labrtvarda kan vermeye geldik. Aşıda olduk bugün yavrum ağla ağla gözündeki yaş kurumadı daha başka yere geldik ya. Offff
çok şükür ya rüya gibi :)Ayneeen ne güzeldi yaa herkeste bi heycan :) benim minikte daha yoktu ortalarda :) güzel heycanlardı :) şimdi kakası ne renk kıvamı normal mi gazı çıktı mıı :) dönemi başladı :)
Hee yok canim ben onunla uyumuyorum.esimle tv keyfi yapiyoruz birazcik :)Ben 8de uyuyom ya 12dekini de sayiyorum:))
dediklerini az çok yapıyorum. zaten kucağımda uyutmuyorum yerinde sallıyorum ama şuan dünyaya adapte olmaya çalışıyor bir de gaz derdimiz var. gazdan kıvranırken kucağıma alıyorum destek oluyorum. uyuyunca yerine koyuyorum. şu gaz derdi bitene kadar disipline etmeyi düşünmüyorum çocuğun canı acıyor zatencanım benim de annem bakarken hep kucağında uyutuyordu ama şuan öyle bir imkanım yok :) aynen bebekler herşeye çok çabuk alışıyor; hemen uyutma biraz uykusu gelsin yanına uzan öyle uyut senin varlığını hissetsin ilk etapta sonra yerine koyarsın, uyanırsa alma kucağına hemen biraz salla dalmaya çalışsın çünkü kucağa alınca hemen uykusu dağılıyor bırak uyuduğu yerde iyice mayalansın uykusu.... Bizimki gündüz tam dalamıyor ayağımda sallıyorum bir süre sonra uyuyor , sallamaya alıştırmak ne derece doğru bilmiyorum ama şuan zaten ilk bebeğim ve elimden geldiğinde ilgilenmeye çalışıyorum huzrlu olsun önemli olan o benim için zaten çalıştığım için vicdan azabı duyuyorum yeterince ilgilenemiyormuşum gibi geliyor. O kadar küçük ki ağlatarak disipline etmek istemiyorum daha dünyaya geleli 60-70 gün olmuş kıyamıyorum :)
Bir yeri ağrıyordur belki. Kulağına filan dokun bak susuyor mu? Olmadı doktora gidin benceKizlar ya oglum bugun cok agladi boyle ses telleri kopcak gibi seai kisiliyodu aglamaktan. Bi kac gundur gaz damlasini kestim gazi rahat ama kusmasi asiri derecede artti kilo kaybi yapti. Simdi de uykusunda agladi inliyo surekli aglar gibi napicam bilmiyorum o agliyo ben artik aglamasina alistim nerdeyse o kadar kotu bi duygu ki bazen o agladken ben hicbisey yapmiyorum elimden hocbisey gelmiyo sadece mama verince susuyo emziremiyorum da reddediyo memeyi tutamiyo sanki geri atiyo kendini ben de sagiyorum mecburen
deniz yandan etrafa bakıyor sonra da yorulup uyuyor. gayet rahat kanguruda.benim kızım da 71 günlük. biraz daha büyüsün daha rahat kullanırız bence. koltukaltı yanlara değiyor baakı yapıyor şimdi meselabenimde kraft domino canım. bebeğim 66 günlük. koyuyorum sanki rahatsız oluyor gibi. o yüzden kötü mü acaba dedim. ama birde benim kız yüzü bana dönük olarak durmayıda sevmiyor. acaba ondan mı oluyor. en özendiğim şeydi valla
Topuk kanı sonucu için tekrar arıyorlar gelin tekrar alacağız diye. Değer normalse hiç aramıyorlar zatencanım geçmiş olsun doktorlar çok abartıyor benim kızımı alacaklardı karnımdan düşün yani. allah yardımcınız olsun kan almaları da çok kötü insanın canından can gidiyorne olurmuş onlar yüksekse ve nerden anlaşıldı?
benim kız gece en fazla 4 saat uyuyorAy canım benim iyi ki yazmışsın drunuzun sorduklarını çok faydalı oldu.tükürüğünü boğazına kaçırıp öksürüyor ve gece 6 saatten fazla uyuyor diye canım sıkılıyordu demek ki gelişim aşamalarındanmış mutlu oldum valla:))
Çok sızlanırsa bende kıyamıyorum alıp sarılıp uyutuyorum. Öğlenleri de bir saat filan uzanıp göğsüme yatıyorum yüzüstü öyle uyuyor saati gelince onun için ağlıyor alıştı biledediklerini az çok yapıyorum. zaten kucağımda uyutmuyorum yerinde sallıyorum ama şuan dünyaya adapte olmaya çalışıyor bir de gaz derdimiz var. gazdan kıvranırken kucağıma alıyorum destek oluyorum. uyuyunca yerine koyuyorum. şu gaz derdi bitene kadar disipline etmeyi düşünmüyorum çocuğun canı acıyor zatene benim de ilk bebeğim ne badireler atlattık benim de heveaim va kucaklamaya sevmeye :)
biraz büyüsün sonrasında da ağlatmadan orta yol buluruz inşallah.
Canım senin kız daha ufak o yüzdendir Telaş yapma.arya normal zamanında da doğsa senin kızdan büyük olacaktı zaten düzeltilmiş yaşı da büyük yani.arya deniz kadarken 4 saat bile uyumuyordubenim kız gece en fazla 4 saat uyuyornapmam lazım acaba
Amiiiin inşallah kuzum:)senin yazdığın şeylere çok Önem veriyorum yani bana iyi geliyor Sözlerin dolayısıyla ağlama Duvarı gibi seni gördüğümde dökülüveriyor duygularım:)
Canım ben ilk önce prima care ile başladım hem çok büyük gelmişti hemde iç dokusunu çok begenmemistim haggui
Iyi olur canım faydalanırız.peki tükürüğünün Boğazı'na kaçıp ökürmesi neyi gösteriyormuş ya arya da çok oluyo
canım geçmiş olsun doktorlar çok abartıyor benim kızımı alacaklardı karnımdan düşün yani. allah yardımcınız olsun kan almaları da çok kötü insanın canından can gidiyorne olurmuş onlar yüksekse ve nerden anlaşıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?