- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.781
Ben de öncesinde vermek iyi oluyomuş die okudum ama burda deneyen var mı die merak ettim. Bi de kızımın gözü enfeksiyon kaptı bugün gün boyunca çok huysuzdu yarın ki aşılardan sonra nolck bilmem Artık. Bi atlatsaydık
Bu bez olayı bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Ben de doğduğundan beri prima kullanıyorum (şuanda 3 numarasını kullanıyorum) hiç pişik olmadı. Acaba ıslak mendil kullanıyorsanız o pişik yapmış olabilir mi? Ben ne zaman ıslak mendil kullanmak zorunda kalsam poposu o zaman pişik oluyor.Ben canbebe huggies sonra da prima kullandim. Primayi 2. Paketten sonra pisok oldu hala pisik cok fena oldu. Bwzle mi ilgili bilmiyorum cunku cok sik alt degostiriyorum bekletmiyorum
Bende dün bahsettiğim arkadaşla görüştüm 9 a çıkmış değeri emziriyorsanız tuza filan dikkat etmeniz gerekiyormuş. Hatta hazır paketli gıdalar filan tüketmemeye çalışın. Sizde bir sorun bakalım ne yemeniz gerek ya da yememenizAynen cnm topuk kanlrı temizdi. Sonradan çıktı bu olay.
Pişikten de olabilr. Bebekler herşeyi hissediyorlar gerçekten gerginlikten de olabilir. Çok pişiyorsa belki alerjisi olan bişey vardır kaşınıyordur filan anlayamayız ki minncıklar. Bez durumu da her bebekte değişiyor gerçekten ben sleepy ile molfix kullandım ikisi de pişik yapmadı hiç.Bisey degismiyo2 aylk bebek isyedigini yaptrmk icn aglamayi kullanmayi ogrenmis midir? Agladikca aglayasi geliyo sanki bi anda herkesi ayaga kaldiriyo. Icim daraliyo nefes alamiyorum bide wvdekiler Allah Allah niye agliyo diye basimda dolniuo her seferinde . bi sakinlik yok evde acaba huzursuzluga mi alisti.
Şu iki aylık aşıdan korkuyorum gerçekten stres oldum şimdidenCnm ben aşı öncesi değilde ateş öncesi verdim. Akşam eve geldik aşıdan sonra öok ağladı muhtemelen ağrısı oldu. Verdim hemen sakinleşti uyudu. Ama gece 2 de ateşi çıkmıştı. 1 saat oyaladım soydum soğuk bezle sildim şimdi yeniden bir kaşık verdim. Yinede 37,4 filan. Nöbetçiyiz bu gece
Şimdi ne kullanıyorsunuz peki ben huggies 3 numara dayım bitince prima ya dönüş yapim mı diyorumBen canbebe huggies sonra da prima kullandim. Primayi 2. Paketten sonra pisok oldu hala pisik cok fena oldu. Bwzle mi ilgili bilmiyorum cunku cok sik alt degostiriyorum bekletmiyorum
Ben de çok korkuyorumŞu iki aylık aşıdan korkuyorum gerçekten stres oldum şimdiden
Maşallah canım benim kaç kilo peki 3 değil de 2 mi alsam kızım 5.5 kiloRica ederim cnm çekiyor ya sıkıntı yaşamadım. Ben biraz erken 3 numaraya geçtiğim için büyük geldiğinden biraz kakası çişle dolunca kenarlardan hafif çıkma durumu oluyo ara sıra. Ama bnm oğlum inanılmaz hareketli. Aşıda 4-5 kişi tuttuk düşünün. Sürekli elleri kolları ayakları hareket halinde.
Sağol canım haklısın. şöyle 6 saat uyusa ben de dinlenirim daha iyi bakarım kızıma. inşallah o günler de gelecek.Canım senin kız daha ufak o yüzdendir Telaş yapma.arya normal zamanında da doğsa senin kızdan büyük olacaktı zaten düzeltilmiş yaşı da büyük yani.arya deniz kadarken 4 saat bile uyumuyordu
canım anlattıklarına göre sizin iş baya karışıkmış sonucun yanlış olma ihtimali çok yüksek.sen içini feraj tut sonuç gelince yaz olur muCnm oğlum yoğun bakımda kaldı. Topuk kanı filan orda alınmıştı taburcu olduğumuzda bir tek sarılığı biraz yüksekti. 2-3 gün sonra oda düştü. Sonra bu darbeden filan doğum yaptığım hastane kapandı. Elimizde doğum belgesinden başka hiç bir belge yok. Yani ilk topuk kanı sonuçlarıtabi 1. Ay kontrolü için seçtiğmiz çocuk doktoru bazı testleri yeniden istedi. Bizde doktorumuzun olduğu hastanede değilde başka hastanede yaptırdık istediklerini. O sonuçlara göre serbest t4 ve tsh yüksek gelmiş. Doktorumuz laboratuar önemli iyi bi yerde testi tekrarlatın dedi. Bize bir yer önerdi. 2 hafta önce gitti ama iki elindende kan alamadılar
Bende bugün aşı yaptırırken sağlık ocağında söylemiş bulundum bu durumu. Söylemez olaydım zeka geriliği yapıyo çok önemli nasıl gitmezsin falan diye hafif azarlamayla apar topar yolladılar bizi o laboratuarın farklı bir şubesine gittik verdik kanı. Yarın öğleden sonra mail atacaklar. Nefesim kesiliyo valla.
Bez değiştirince Pişik yapar diyolar ama sonuçta biz bu bezleri nerdeyse iki yaşına kadar kullancz.erken daha ben olsam memnunn değilsem değiştirirdim.Şimdi ne kullanıyorsunuz peki ben huggies 3 numara dayım bitince prima ya dönüş yapim mı diyorum
Teşekkür ederim canım kakasini çekiyor mu huggiesin 3 numarasını diğer numaralara oranla beğenmedim çok ona canım sıkıldı içinin dokusunu begeniyor musun sen peki canım bu prima care 3 numara değil mi canım huggies 3 numara bitmek üzere prima ya tekrar geçim diyorum bez degistirmek iyi değil diyen de var çok tedirginim ya
Agzinda pamukcuk var ama karbonatli suyla siliyom o an geciyo sonra devam ediyoAğzına baktın mı pamukçuk falan olmasın benimki de emerken falan çok ağlıydu bugün farkettim ağzı baya pamukçuk olmuş.bi yerinde Pişik falan var mı ona bak.
3 4 gundur kendisi inanilmaz gegiriyodu arka arkaya gazini cikariyodu ama vu gece itibariyle gazli gunlere donduk :)Valla mide gazı bağırsak gazından daha çok rahatsız ediyo bence.memeyi emmek istemiyo mide gazı olunca.omzuna al belimden omuzumda hizasına doğru yavaş yavaş vurarak çık.hemen geğirir zaten. Rahatlıyo.karnı yanlara doğru geçişse kesin gaz sorunu var onun.
Canım bez değiştirince oluyor, ben prima care den primaya geçince bile oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?