2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cnm ben aşı öncesi değilde ateş öncesi verdim. Akşam eve geldik aşıdan sonra öok ağladı muhtemelen ağrısı oldu. Verdim hemen sakinleşti uyudu. Ama gece 2 de ateşi çıkmıştı. 1 saat oyaladım soydum soğuk bezle sildim şimdi yeniden bir kaşık verdim. Yinede 37,4 filan. Nöbetçiyiz bu gece

F ferda88 cnm nasılsın? Nasıl oldun? Mastit olmuştun en son galiba merak ettim. Bebiş nasıl zorluyormu hala?
Sağol canım çok şükür iyiyim antibiyotik geçirdi sen nasiksin takip ediyorum seni . Bebis zorluyor canım ya gece gündüz uykususuz uyumuyor insalah düzene girecek . Maşallah seninki de buyudu

Ben canbebe huggies sonra da prima kullandim. Primayi 2. Paketten sonra pisok oldu hala pisik cok fena oldu. Bwzle mi ilgili bilmiyorum cunku cok sik alt degostiriyorum bekletmiyorum
Bu bez olayı bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Ben de doğduğundan beri prima kullanıyorum (şuanda 3 numarasını kullanıyorum) hiç pişik olmadı. Acaba ıslak mendil kullanıyorsanız o pişik yapmış olabilir mi? Ben ne zaman ıslak mendil kullanmak zorunda kalsam poposu o zaman pişik oluyor.

Aynen cnm topuk kanlrı temizdi. Sonradan çıktı bu olay.
Bende dün bahsettiğim arkadaşla görüştüm 9 a çıkmış değeri emziriyorsanız tuza filan dikkat etmeniz gerekiyormuş. Hatta hazır paketli gıdalar filan tüketmemeye çalışın. Sizde bir sorun bakalım ne yemeniz gerek ya da yememeniz

Pişikten de olabilr. Bebekler herşeyi hissediyorlar gerçekten gerginlikten de olabilir. Çok pişiyorsa belki alerjisi olan bişey vardır kaşınıyordur filan anlayamayız ki minncıklar. Bez durumu da her bebekte değişiyor gerçekten ben sleepy ile molfix kullandım ikisi de pişik yapmadı hiç.

Şu iki aylık aşıdan korkuyorum gerçekten stres oldum şimdiden

Ben canbebe huggies sonra da prima kullandim. Primayi 2. Paketten sonra pisok oldu hala pisik cok fena oldu. Bwzle mi ilgili bilmiyorum cunku cok sik alt degostiriyorum bekletmiyorum
Şimdi ne kullanıyorsunuz peki ben huggies 3 numara dayım bitince prima ya dönüş yapim mı diyorum

Maşallah canım benim kaç kilo peki 3 değil de 2 mi alsam kızım 5.5 kilo

Canım senin kız daha ufak o yüzdendir Telaş yapma.arya normal zamanında da doğsa senin kızdan büyük olacaktı zaten düzeltilmiş yaşı da büyük yani.arya deniz kadarken 4 saat bile uyumuyordu
Sağol canım haklısın. şöyle 6 saat uyusa ben de dinlenirim daha iyi bakarım kızıma. inşallah o günler de gelecek.

canım anlattıklarına göre sizin iş baya karışıkmış sonucun yanlış olma ihtimali çok yüksek.sen içini feraj tut sonuç gelince yaz olur mu

Peki bu 2. Ay aşılarından sonra ne kadar süre dikkat etmek lazım kızlar 24 saat falan mı bizim aşımız bugün. Saat 11 gibi gitcz. Rota virüsü nü de yaparlarmı acaba hemen

Günaydııııın,

Bezi değiştirmenin bir sıkıntısı yok, deneyerek en rahatını bulacağız :))

3 4 gundur kendisi inanilmaz gegiriyodu arka arkaya gazini cikariyodu ama vu gece itibariyle gazli gunlere donduk :)

Günaydııııın herkese,

Haftanın son gününden merhabalar, pek keyifle uyandım bugün hayır olsun :))

Kendi kendime güldüm biraz önce, deniz 3,5 4 yaşındayken bana; anne, sen bazen güzel birşey söylüyorsun ama hayır diyorsun, ben anlamıyorum demişti.
Yavrucum nasıl anlatayım ben sana hayırlısı olsun demenin 'hayır ' anlamına gelmediğini :)))

İyi olacaksa olsun, yok sa olmasın demek istiyorum demiştim ama uzun süre anlam veremedi çocuğum neden hayır dediğime :)))

Bir de dün Nutella indirime girmiş markette ama görünce midem bulandı yemin ederim :)))) doğumdan beri hiç yemedim kızlar hatta çocukların ekmeğine sürerken midem bulanıyor

Sanırım 6 ay ağzıma süremeyeceğim, hamileyken o kadar çok yedim ki psikolojik olarak reddediyor beynim Nutella yı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…