2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Agzinda pamukcuk var ama karbonatli suyla siliyom o an geciyo sonra devam ediyo
Işte o çok rahatsız ediyomuş.bi damlası varmış neyse okudum ama önce karbonatlı suyla silip sonra o damlayı damlatıyolarmış bi sor istersen eczaneye. En azından ondan mı die düşünmez sin. Bizimkinde de yeni.olmuş ben de bugün yapcm

Ay cnm ya neye takılmş.bu çocukların neyi merak edeceğini kimse kestiremiyo gerçekten. Ama çok mantıklı bi.çocuğa göre düşününce. Hayırlı sabahları bu arada

Canım bezinin markası ne acaba nen prima premium care kullanıyorum kakası bekleyince yeşile dönüyo sende altını yarım saat felan beklettiysen ondan olabilirmi çünkü sarı olan kaka yeşil renge dönüyo dene bi

Peki bu 2. Ay aşılarından sonra ne kadar süre dikkat etmek lazım kızlar 24 saat falan mı bizim aşımız bugün. Saat 11 gibi gitcz. Rota virüsü nü de yaparlarmı acaba hemen
1 Gun dikkat edeceksin canım rota 3. Ayda degilmiydi ben yanlis hatırlıyorum belki de ozel bir asi bilgin olsun 100 tl nin üzerinde fiyatı var cnm

Ah bu cocuklar :) senin nutella olayi benjm icinde sutte geçerli kalsiyumu iyi olsun diye çocuğun günde 1 lt süt icmekten midem bulandi artık içemiyorum valla bir sure yiyip icemeyiz sanırım sen nutella olayında kidem atlamistin artık cok yiyordun

Günaydınnn:)yoğurt süt Çerez yumurta bunları da benim beynim reddediyor:))

Canim bence omcesinden vermek iyi degil.belki atesi cikmayacak.ya da hafifte ciksa vucudu savasmayi bagisiklik kazanmayi ogrenecek.asidan sonra baktin ki yukseliyo o zaman verirsin.ya da atesi cikmadi ama asiri huzursuzlugu var o zamanda verirsin.rahat uyusun kuzucuk

insanbuL canim bu aylarda ishal pisik cok olur diyo hemsir esimin kardesi. Insallah bi sorun yokyur sen ixini ferah tut ve bol bol emzir suvi kaybi olmasin
Canim dün yine kan ve gaita tahlili yaptirdik.hic biseyi yok dedi dr. Belki inek sutu alerjisidir ama onda da bebek huzursuz olur dedi. Bizde de oyle bi sorun yok oglum cok neseli. Anlayamadik halen neden oldugunu.

Bebeğinin gaita sına bakıldı mı? Bakteri filan mı var acaba?
On gün once bakildi hafif kan vardi.bagirsak enfeksiyonu dedi dr. Dün tekrar hem kan hem gaita bakildi. Bu defa bisey cikmadi. Ama halen ishal. Drun da mantikli bi aciklamasi olmadi. Kan görürsen getirirsin dedi.

İyilesmediler halen canim. Cihan her bez degistirmede bar bar bagiriyor acıyacak diye. Korku olustu. Minigimin yükü yok bana o bizi idare ediyor nerdeyse :) ruhen yordu bu sünnet beni.
Ayyy Allah yardımcısı olsun cihan in yazık kuzuya ama sen güçlü ol geçmesi az kaldı cis yaparken acı varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…