- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.821
Ay cok tatli akilli bidik yaaa :) ben hala yiyorum valla :))Günaydııııın herkese,
Haftanın son gününden merhabalar, pek keyifle uyandım bugün hayır olsun :))
Kendi kendime güldüm biraz önce, deniz 3,5 4 yaşındayken bana; anne, sen bazen güzel birşey söylüyorsun ama hayır diyorsun, ben anlamıyorum demişti.
Yavrucum nasıl anlatayım ben sana hayırlısı olsun demenin 'hayır ' anlamına gelmediğini :)))
İyi olacaksa olsun, yok sa olmasın demek istiyorum demiştim ama uzun süre anlam veremedi çocuğum neden hayır dediğime :)))
Bir de dün Nutella indirime girmiş markette ama görünce midem bulandı yemin ederim :)))) doğumdan beri hiç yemedim kızlar hatta çocukların ekmeğine sürerken midem bulanıyor
Sanırım 6 ay ağzıma süremeyeceğim, hamileyken o kadar çok yedim ki psikolojik olarak reddediyor beynim Nutella yı :)))))
Gece kullaniyorum islak mendil gunduz yikiyorum olabilir canim ama biz hepkullaniyoduk geceleri pisik olmamaistik. Dedigin gibi degisiyo sanirimBu bez olayı bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Ben de doğduğundan beri prima kullanıyorum (şuanda 3 numarasını kullanıyorum) hiç pişik olmadı. Acaba ıslak mendil kullanıyorsanız o pişik yapmış olabilir mi? Ben ne zaman ıslak mendil kullanmak zorunda kalsam poposu o zaman pişik oluyor.
Tşkler tatlım büyüyor şükür minnakım:))Oyyy geçen gün dicektim aryayi merak ediorum diye maşallah koca kız olmuş minnos ya
Gunduz yaparken aciyor diyor.elini oynarken bile orda tutuyor. Ama gece bezini cisle dolduruyor hic huysuzluk yok. Naz mi yapiyor acaba anlayamiyorum :)Ayyy Allah yardımcısı olsun cihan in yazık kuzuya ama sen güçlü ol geçmesi az kaldı cis yaparken acı varmi
Tşkler canım benim:)o benim kara kuzum:))babası hergün bugün arya biraz beyazlaşmış sanki diyor:)))ama nafile kendisine çekmiş kara minnak:))))Annesi sen bu bal petegine niye kara diyon yav masallah Arya ya cok tatlı.
benim kız da 5.5 kilo.prima premium care 2 küçük geliyor canım 3 al benceMaşallah canım benim kaç kilo peki 3 değil de 2 mi alsam kızım 5.5 kilo
HAYIRlı sabahlarGünaydııııın herkese,
Haftanın son gününden merhabalar, pek keyifle uyandım bugün hayır olsun :))
Kendi kendime güldüm biraz önce, deniz 3,5 4 yaşındayken bana; anne, sen bazen güzel birşey söylüyorsun ama hayır diyorsun, ben anlamıyorum demişti.
Yavrucum nasıl anlatayım ben sana hayırlısı olsun demenin 'hayır ' anlamına gelmediğini :)))
İyi olacaksa olsun, yok sa olmasın demek istiyorum demiştim ama uzun süre anlam veremedi çocuğum neden hayır dediğime :)))
Bir de dün Nutella indirime girmiş markette ama görünce midem bulandı yemin ederim :)))) doğumdan beri hiç yemedim kızlar hatta çocukların ekmeğine sürerken midem bulanıyor
Sanırım 6 ay ağzıma süremeyeceğim, hamileyken o kadar çok yedim ki psikolojik olarak reddediyor beynim Nutella yı :)))))
saçının teline kurban olduğum yaa nasıl da neşeli maşallah :)Günaydınlar kara kuzum öpüyor sizleri:))
Sağolasınnn teyzoşu çoook tşk ederiz:)saçının teline kurban olduğum yaa nasıl da neşeli maşallah :)
Canım ben tlfdan giriyorum öyle anlatayım.profil fotonun ğzerine tıkla sonra gelen sayfadan bi kere daha profil fotonun ğzerine tıkla yeni Avatar yükle var orda. Dosya seçi tıklayıp yükleyebilirsinkızlar profil foto nasıl değişiyordu ben de tospiğimin fotosunu koyucam görsün teyzeleri ♥
sağol canım oldu mu? olmamış resim büyük diyor bilgisayar dan yapıcam artıkCanım ben tlfdan giriyorum öyle anlatayım.profil fotonun ğzerine tıkla sonra gelen sayfadan bi kere daha profil fotonun ğzerine tıkla yeni Avatar yükle var orda. Dosya seçi tıklayıp yükleyebilirsin
Ben de öyle düşünüyor canım kakasini çekmiyor ilk iki numarası çok iyiydi göstergeli falan 3de yok primada var diye biliyorumBez değiştirince Pişik yapar diyolar ama sonuçta biz bu bezleri nerdeyse iki yaşına kadar kullancz.erken daha ben olsam memnunn değilsem değiştirirdim.
Günaydın canım çok teşekkür ederim 3 numara prima ya dönim diyorum siz ne kullanıyorsunuzGünaydııııın,
Bezi değiştirmenin bir sıkıntısı yok, deneyerek en rahatını bulacağız :))
Devam ediyorsa götür tahlil yaptır mutlaka canımKızlaar bebeğim ishal oldu kakası çok sıvı bugün iki kere yaptı ama ikincisi çok sıvıydı hemen doktora goturmelimiyim ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?