2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay cok tatli akilli bidik yaaa :) ben hala yiyorum valla :))

Gece kullaniyorum islak mendil gunduz yikiyorum olabilir canim ama biz hepkullaniyoduk geceleri pisik olmamaistik. Dedigin gibi degisiyo sanirim

Ayyy Allah yardımcısı olsun cihan in yazık kuzuya ama sen güçlü ol geçmesi az kaldı cis yaparken acı varmi
Gunduz yaparken aciyor diyor.elini oynarken bile orda tutuyor. Ama gece bezini cisle dolduruyor hic huysuzluk yok. Naz mi yapiyor acaba anlayamiyorum :)

HAYIRlı sabahlar ay çok güldüm çok tatlı bu çocuklar :)
ben de hanilelikte tiksindiğim türk kahvesine geri kavuştum çok da lezzetliymiş :)
hamilelikte yemeğe başladığım etten de geri soğudum. çok da hoşuma gitmişti ama yiyemiyorum. eski vejeteryanımsı günlerime geri döndüm
türk kahvesi dedim ama inşallah canın çekmez bekki orda bulamıyorsundur

Gazlı bebek anneleri dikkat! iki gündür rahat ettik biz. anlatayım.
her sabah 7de verdiğim rezeneyi biraz daha geçe çektim 7:30-8 gibi veriyorum.
her akşam da 7:30 -8 gibi anason veriyorum
mutlaka patikli alt giydiriyorum.
dışarı çıkarken patikli altın üstüne çorap giydiriyorum.
gece de yatarken kısa kollu üst bez çorap ve uyku tulumu giydiriyorum. gece üstünü açıyordu tulym kurtarıcı oldu. çok sıcaksa alttaki fermuarı yarım kapatıyorum
iki gündür maşallah zart zurt pırt sesleri çınlıyor evde

bu yaptıklarımı sırayla yaptım faydasını gördüm diğerine geçtim derken bunları yapıyorum artık. maşallah çok şükür akşam 7de başlayan kolik ağlamaları da yok iki gündür

kızlar profil foto nasıl değişiyordu ben de tospiğimin fotosunu koyucam görsün teyzeleri ♥
Canım ben tlfdan giriyorum öyle anlatayım.profil fotonun ğzerine tıkla sonra gelen sayfadan bi kere daha profil fotonun ğzerine tıkla yeni Avatar yükle var orda. Dosya seçi tıklayıp yükleyebilirsin

Kızlar ya 2. Ay aşısından sonra bebeğinde iştahsızlık olan oldumu 2 gündür oglum beslenmiyor istemiyor agliyor kusuyor ateşi yok ishalde değil şaştım kaldım ya

Canım ben tlfdan giriyorum öyle anlatayım.profil fotonun ğzerine tıkla sonra gelen sayfadan bi kere daha profil fotonun ğzerine tıkla yeni Avatar yükle var orda. Dosya seçi tıklayıp yükleyebilirsin
sağol canım oldu mu? olmamış resim büyük diyor bilgisayar dan yapıcam artık

Son düzenleme:
Bez değiştirince Pişik yapar diyolar ama sonuçta biz bu bezleri nerdeyse iki yaşına kadar kullancz.erken daha ben olsam memnunn değilsem değiştirirdim.
Ben de öyle düşünüyor canım kakasini çekmiyor ilk iki numarası çok iyiydi göstergeli falan 3de yok primada var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…