2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

akans canım hayırlısı olsun ama sanmam ya kaçak olcak da yumurtlamaya gelcek da ohoo.

ama bugün aklıma öyle bi ihtimal geldi kendim için.hamile kalmış olsam nasıl olur acaba dedim içim kıpır kıpır oldu ya. olsa üzülmezdim ama olmaması için elimden geleni yapıcam tabi

Kızlar bebek memeyi rededip, biberonu içiyorsa nedendir? İlk defa mama vermek zorunda kaldım
Yarına randevu aldım bakalım

Kızlar ya afedersiniz benim oğlumun pırtı çok fena kokuyor acaba uzun süre kaka yapmadığından dolayı olabilir mi? Yaklaşık 2-3 haftadır her seferinde böyle kokuyor..

eastnbull maşallah tontişine. yanındaki oyuncak dikkatimi çekti ben de öyle bişey alıcam oynuyor mu bakıyor mu nasıl vakit geçiriyor onunla?

Zil sesi ve içinde poşet hışırtısı var cnm. İlk duyduğunda bakıyo sonra tabi ilgisi kesiliyo. Sağına soluna koyuyorum kendisi çarpıp sesi duysun diye. Biraz daha büyüyünce daha anlamlı olacak çünkü üzerinde rakamlar ve hayvanlar var.

Kızlar bebek memeyi rededip, biberonu içiyorsa nedendir? İlk defa mama vermek zorunda kaldım
Yarına randevu aldım bakalım
hic mi almiyor?yoksa alip birakio mu?hic almiyorsa belirli atak donemleri olurmus bebeklerin o donemde olabilirsiniz.nete meme reddi yaz istersen bir suru konular cikiyor.alip birakiyorsa sutun yogunlugu azaldiysa ondandir.biberonda bol bol geliyor o sebeple seviyorlar

Alıp bırakıyor canım, bazen emiyor bazen redediyordu. Akşam 6dan 10a kadar hiç içmedi acıktı çok ağlamaya bağırmaya başladı bende mama verdim artık, sustu

Kızlar ya ben Afedersiniz ama ilişkiden çok korkuyorum ya normal doğum yaptım..51 gün oldu.. eşimin yanında değilim şu an ama dönünce ne yapcam hazırlayamıyorum kendimi o fikre dikiş yeri de sızlıyor gibi normal midir ki

Ayyy ben de ya hala enfeksiyon akıntı var napcm bilmem adam bekliyo.ben üzgünüm

Arkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah

Gaz için herhangi birşey kullanıyor musun? Ben metsil kullanırken kakasini çok sulu çıkardı mesela. Onu kestikten sonra düzelmişti. Başka bir doktora daha gosterseniz içiniz rahat eder.
Yok canim benim kullanmiyoruz hic bisey. Süt alerjisi mi diyecegim ama iki ay sonra nükseder mi bu durum bilemiyorum.

ahahahah, benim topuz da idare ediyor beni valla :))

ah kuzum ya, allah sabır versin pipilerden yana sana :)))

inşallah hemen iyileşsin :)
Balerin topuzu mu yapiyorsun :) sıkı yaparsan 3gün gider :)) yok yeni gelin daginik topuzu dersen farkedilmez daginiklikla bes gün idare edersin caktirmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…