- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.961
Maşallah canım Allah'ım analı babalı büyütsün İnşallah
Valla ya hatta eşim yoktu yaparken eşime diyo ki kızı. Öldürüyoduk az daha tabi o da öyle olsun istemedi ama en azından beni de bi dinleseydi
Canım yaaa hadi hayırlısı ne diyelim, bizi haberdar etkızlar sanırım 3 yolda ...burdan bi arkadaş kocanıza güvenmeyin korunun demişti selam olsun
eastnbull maşallah tontişine. yanındaki oyuncak dikkatimi çekti ben de öyle bişey alıcam oynuyor mu bakıyor mu nasıl vakit geçiriyor onunla?
usutuyor olabilir mi acaba?corap ve pantolon giydiriomusun hep?Kızlar ya afedersiniz benim oğlumun pırtı çok fena kokuyoracaba uzun süre kaka yapmadığından dolayı olabilir mi? Yaklaşık 2-3 haftadır her seferinde böyle kokuyor..
hic mi almiyor?yoksa alip birakio mu?hic almiyorsa belirli atak donemleri olurmus bebeklerin o donemde olabilirsiniz.nete meme reddi yaz istersen bir suru konular cikiyor.alip birakiyorsa sutun yogunlugu azaldiysa ondandir.biberonda bol bol geliyor o sebeple seviyorlarKızlar bebek memeyi rededip, biberonu içiyorsa nedendir? İlk defa mama vermek zorunda kaldım
Yarına randevu aldım bakalım
Alıp bırakıyor canım, bazen emiyor bazen redediyordu. Akşam 6dan 10a kadar hiç içmedi acıktı çok ağlamaya bağırmaya başladı bende mama verdim artık, sustuhic mi almiyor?yoksa alip birakio mu?hic almiyorsa belirli atak donemleri olurmus bebeklerin o donemde olabilirsiniz.nete meme reddi yaz istersen bir suru konular cikiyor.alip birakiyorsa sutun yogunlugu azaldiysa ondandir.biberonda bol bol geliyor o sebeple seviyorlar
Ağzında pamukçuk var mı benimki ondanmış yni anladım bi bak damaklarına diline falan benim ki de memeyi almıyo biberonu alıyoKızlar bebek memeyi rededip, biberonu içiyorsa nedendir? İlk defa mama vermek zorunda kaldım
Yarına randevu aldım bakalım
Ayyy ben de ya hala enfeksiyon akıntı var napcm bilmem adam bekliyo.ben üzgünümKızlar ya ben Afedersiniz ama ilişkiden çok korkuyorum ya normal doğum yaptım..51 gün oldu.. eşimin yanında değilim şu an ama dönünce ne yapcamhazırlayamıyorum kendimi o fikre dikiş yeri de sızlıyor gibi normal midir ki
Masallah canim iyiymis uykusugece 4 ila 6 saat arasinda kesintisiz uyuyor.bazen 10da bazen 12 de basliyor gece uykumuz.o beslenmeden sonra genelde uykuya devam ediyor 2 saat kadar daha.
Yok canim benim kullanmiyoruz hic bisey. Süt alerjisi mi diyecegim ama iki ay sonra nükseder mi bu durum bilemiyorum.Gaz için herhangi birşey kullanıyor musun? Ben metsil kullanırken kakasini çok sulu çıkardı mesela. Onu kestikten sonra düzelmişti. Başka bir doktora daha gosterseniz içiniz rahat eder.
Deniz kuzuyu gorme şerefine nail olamadık mi yaniprofile koycam canım birazdan internete foto koymaktan hoşlanmıyorum pek o yüzden mesaja koymuyorum
Ufaklik cok cabuk iyilesti. Ama buyuk oglum halen her alt degistirmede ter dokturuyor bana canim. Eli pipisinde dolasiyor aciyor diye.Insallah biseyi yoktur gecicidir canim bu arada minnoslar nasil sunnetten sonra
Balerin topuzu mu yapiyorsun :) sıkı yaparsan 3gün gider :)) yok yeni gelin daginik topuzu dersen farkedilmez daginiklikla bes gün idare edersin caktirmadanahahahah, benim topuz da idare ediyor beni valla :))
ah kuzum ya, allah sabır versin pipilerden yana sana :)))
inşallah hemen iyileşsin :)
25 ekim benim dogum gunum. 29 ekim evlilik yıldönümümüz :) özel günleri birbirine dolaşan topik oldukAyyy bende 24 ekimi 25 e bağlayan gece idi 29 ekim de benim doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?