2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim ben bebecruzdan aldim.hicbir fikrim yok canim ya.indirim altindami 200 tl ye satiyolar peki?
Ben de baktim bebecruza aslinda ama sifirini da o fiyata gorunce mrak ettim.hayir ibdirim degil galuba kacak filan ilabili. Taklit oldugynu nerden anlarim acaba

@akans bi test yaptir icin icini yemesin.olduysa da yapacak birsey yok.rabbim yardim eder.

kizlar eger su an bebek dusunmuosaniz regl olmamis olsaniz dahi hamilelik durumu olabiliyor.dikkat edin bence
Ben nasil koruncam biiyom valla evlenir evlenmez hsmile kaldim zaten hic korunmadim. Spiralden korkuyorum igne hap yasak diyolar napicam ben

Akans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm

Evet 3 nmaranin dokusu farklı neden prima ya gectigine pişman oldun ben 3 numaranın dokusunu beğenmedim diye prima ya dönüş yapim diyorum
Bizimki cok sik degistirmeme ragmen cok dolduruyo bezini ve sizinyi yapiyodu ayni sorunu primada da yasiyorum. Bide bize yaramadi galiba pisigimiz gecmiyo ve lastikleri cok sikiyo bacaklari pembe pembe oldu hep pisigimize tuz biber oldu. Sen daha once denediysen b3gendiysen bi dene canim belki sen memnun kalirsin. Ben yikanabilir beze gecmeyi dusunuyorum o yuzden tekrar degistirmiyorum daha kotu olur diye en fazla 1 ay daha kullanicam bunu

Ufaklik cok cabuk iyilesti. Ama buyuk oglum halen her alt degistirmede ter dokturuyor bana canim. Eli pipisinde dolasiyor aciyor diye.

Ay canim yaa korkmus demek ki. Belki de ilgi istiyodur yani kardesine daha fazla ilgi gostermenizden korkup boyle davraniyodur ilgiyi cekmek icin

Bizde de var o mavi damar. Benim kv de diyo ki oglun bacak bacak ustune atti bak kardes istiyo diyip duruyo.

Gercekten mi sabah bi deneyeyim canim cok sagol

usutuyor olabilir mi acaba?corap ve pantolon giydiriomusun hep?

Genelde giydiriyorum çok sıcaksa bazen giydirmiyorum ama usutse 2-3 hafta sürer mi böyle? Resmen oğlum gaz yapınca odayı terk etmek zorunda kalıyoruz o kadar kötü kokuyor ben de bir hafta-on günde kaka yapıyor ya acaba o mu icerde koku yapıyor diye düşündüm. Doktora gittiğimizde sormayı unutmuşum. İnşallah önemli birsey değildir...

Napcaz şurup verdim düşmedi ateşi havale mi geçirsin çocuk bende verdim canım

Ayy onu bana da dediler bende çok kızım olsun istiyorum

Hiçbir yerde yok ne mamaymis arkadaş. Eşim sinir oldu başka alayım diyor yok diyorum.illa o.olacak.eczanede yok markette yok.e nerde satılıyor bu mama.
Acil başka tavsiyelere ihtiyacım var.3 5 saate yola çıkıyoruz yolda rezil olmayayım. Ve tabi 2 gündür çok sık uyanıyoruz. 2 de yattım bu saate kadar 2 kez süte kalktım.acıkıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…