- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.981
Cidden mi canim kesin mi.kızlar sanırım 3 yolda ...burdan bi arkadaş kocanıza güvenmeyin korunun demişti selam olsun
Heyt yakisikliya masallahhİyi çok şükür cnm, bizde yuvarlanıyoruz. Uyku sorunumuz yok şükür. Büyüdük valla. Bu vesileyle paylaşıyım bende bugün 2. Ayı teyzelerimiz bi maaşallah alırız bizde.
Ben de baktim bebecruza aslinda ama sifirini da o fiyata gorunce mrak ettim.hayir ibdirim degil galuba kacak filan ilabili. Taklit oldugynu nerden anlarim acabaCanim ben bebecruzdan aldim.hicbir fikrim yok canim ya.indirim altindami 200 tl ye satiyolar peki?
Ben nasil koruncam biiyom valla evlenir evlenmez hsmile kaldim zaten hic korunmadim. Spiralden korkuyorum igne hap yasak diyolar napicam ben@akans bi test yaptir icin icini yemesin.olduysa da yapacak birsey yok.rabbim yardim eder.
kizlar eger su an bebek dusunmuosaniz regl olmamis olsaniz dahi hamilelik durumu olabiliyor.dikkat edin bence
Bizimki cok sik degistirmeme ragmen cok dolduruyo bezini ve sizinyi yapiyodu ayni sorunu primada da yasiyorum. Bide bize yaramadi galiba pisigimiz gecmiyo ve lastikleri cok sikiyo bacaklari pembe pembe oldu hep pisigimize tuz biber oldu. Sen daha once denediysen b3gendiysen bi dene canim belki sen memnun kalirsin. Ben yikanabilir beze gecmeyi dusunuyorum o yuzden tekrar degistirmiyorum daha kotu olur diye en fazla 1 ay daha kullanicam bunuEvet 3 nmaranin dokusu farklı neden prima ya gectigine pişman oldun ben 3 numaranın dokusunu beğenmedim diye prima ya dönüş yapim diyorum
Ufaklik cok cabuk iyilesti. Ama buyuk oglum halen her alt degistirmede ter dokturuyor bana canim. Eli pipisinde dolasiyor aciyor diye.
Akans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm
Canim nasil oldu bebegin?Var canım ya
Gercekten mi sabah bi deneyeyim canim cok sagolteşekkürler canım :*
sağol canım.yediklerimin kızımın kakasını etlilediğini ben pek düşünmüyorum ama bir kere kırmızı lahanalı kış salatası yemiştim kızımın gazı bile lahana kokuyordı tek onda yaşadım bunu
benimki de ak kuzu teyzesi :))
teşekkürler :)
yunan kahvesini biliyorum yakın ama tercih etmem mehmet efendi varken. yok deseydin gönderirdim canım sen iste yeter ki :)
teşekkür ederiz :)
amin canım cümlemizin bebeklerini inşallah.
sağol canım. biberon için de gözün aydın acıkınca alıyorsa sıkıntı yok
canım emziğini doğru takmamışsındır benim de başıma geldi yada içinde hava vardır başlığı çıkar geri tak emziği çıkar geri tak bi dene
Ağzında pamukçuk var mı benimki ondanmış yni anladım bi bak damaklarına diline falan benim ki de memeyi almıyo biberonu alıyo
Masallah kuzucuga buyumus annesi :)İyi çok şükür cnm, bizde yuvarlanıyoruz. Uyku sorunumuz yok şükür. Büyüdük valla. Bu vesileyle paylaşıyım bende bugün 2. Ayı teyzelerimiz bi maaşallah alırız bizde.
Fitil verdim 9 da canım 38 oldu ateşi 36.8 e kadar düştü gece 4te yine çıktı 5 te yine fitil verdim düşmesini bekliyorum şuanCanim nasil oldu bebegin?
Kızlar ya afedersiniz benim oğlumun pırtı çok fena kokuyoracaba uzun süre kaka yapmadığından dolayı olabilir mi? Yaklaşık 2-3 haftadır her seferinde böyle kokuyor..
usutuyor olabilir mi acaba?corap ve pantolon giydiriomusun hep?
Şaka gibi.kızımın adını idil koydum.sat 24 EkimAyyy bende 24 ekimi 25 e bağlayan gece idi 29 ekim de benim doğum günüm
Napcaz şurup verdim düşmedi ateşi havale mi geçirsin çocuk bende verdim canımArkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah
Ayy onu bana da dediler bende çok kızım olsun istiyorumAkans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm
kuzum burada yok maalesef ac almiron. ekin kabız değil ama ben taktım kafaya çocuğun kakasını :) acaba hipp ten mi oldu diye düşünmüştüm, o yüzden bebelac denedim ama alakası yokmuş :)) hatun canı istedi mi mis gibi yapıyor valla. hatta dolup taşıyor bezi :)) hipp e devam :)
bir ara 4 günde bir yapıyordu, şimdi iki günde bir :)) sağlık olsun:) yapıyor ya içim rahatladı şimdi, düşünmüyorum artık :))
Ayy onu bana da dediler bende çok kızım olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?