2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Biz daha asi olmafik korkuyorum. Dikkat et butun ustunu ciikarsan usur mu
Bizim de aşı randevumuz 21 inde valla calpol verip göturcem sağlık ocağına çünkü bu aşı ateş yapıo kızımda hep öyle yaptım hiç sıkıntı yasamadik aşı da

Canim boy kilo iyi ilk asi huzurwuzluk yapmiyo. Gazdandir onun huzursuzlugu. Biz 62 gunluguz gazimiz buyuk olcude azaldi. Suan damlalatri kullanmiyorum. Vicol ve biogaia damlalari bizi biraz rahatlayiyodu
Darisi bizim başımıza inşallah damlalarda fayda etmiyor

ozguleysa onların keyfine göre hareket ediyoz valla. bazen dua ediyom çok yorgunum kızım bi saat daha uyusun allahım nolur diyom :))
Aynen valla. Bide benim kas biyik hepbirbirinne girdi hem kendine hem cocuguna baksbilen hatunlar bunu nasil yapabiliyosunuz? Anca 3 saat gece uykum var o arada mi hallediyosunuz :))

Inşallah canım zaten 37 gunluguz az kaldı ama o gaz sancisi çekerken insan kendini zaten düşünemiyor sussun yatsın bende rahat edeyim diye değil onun bu kadar acı çekerek çığlık atmasına bişey yapamıyor olmasına insan kahır oluyor

Canım 4 saat arayla dönüşümlü bir calpol bir paranox verebilirsin yani 8:00 paranox verdin duştu 12: 00 ateşi var calpol 16:00 paranox , 4 saat arayla fitil fazla zaten 4 saat arayla ateşi çıkmaz aşıda
Peki fitili bütün mu vermek gerekirdi yoksa yarim mi ben yarim verdim 9da vermiştim aksam birde gece 4te verdim çıkınca aşıda ateş düşürücü verdikten sonra ateşi düştükten sonra çıkmaz mi bir daha kendiside mi hasta oldu acaba üst üste mi geldi ki

Canim benim bildiğim yarım veriliyor çok geçmiş olsun inşallah

Canım 4 saat arayla dönüşümlü bir calpol bir paranox verebilirsin yani 8:00 paranox verdin duştu 12: 00 ateşi var calpol 16:00 paranox , 4 saat arayla fitil fazla zaten 4 saat arayla ateşi çıkmaz aşıda
Peki fitili bütün mu vermek gerekirdi yoksa yarim mi ben yarim verdim 9da vermiştim aksam birde gece 4te verdim çıkınca aşıda ateş düşürücü verdikten sonra ateşi düştükten sonra çıkmaz mi bir daha kendiside mi hasta oldu acaba üst üste mi geldi ki

Uyuyo mu bari

Ahah Allah iyiligini versin haziriz diyosun yani :)) simdi babaannesi aldi fotograf koyamiyorum ama bizimkisi burun bitiminde yatay bi mavilik. Ben de kiz istiyom :)
uyudu çok şükür. ama bütün gün beni zıvanadan çıkardı ne yapsam ağladı ne durdu ne uyudu.
ayy nolur kız sana zahmet o maviliğin fotoyu istitorum acaba denizde var mı :)
belirgin bişeyse yok

Bende asidan önce ağrı kesici vermenin aşının etkinliğini azalttığını söylemişti asidan bi gün önce surup almak için gittigim eczacı sakin asidan önce verme dedi şükür bizde ateş olmadan atlattik

Aynen valla. Bide benim kas biyik hepbirbirinne girdi hem kendine hem cocuguna baksbilen hatunlar bunu nasil yapabiliyosunuz? Anca 3 saat gece uykum var o arada mi hallediyosunuz :))
canım kuaföre kızınla gitsene? ben komple ağdamı yaptırdım daha yeni. öğlen gittim kimse yoktu kızım huysuzluk edince mola verdik emzirdim devam ettik.
bi de eve gelenler var tanıdık varsa evine gelsin. ben kıllı duramam çok rahatsız oluyorum.
inşallah lazer yaptırcam kışın ona da 2500 dedi hayvanlar nasıl yapcam bilmiyorum
uyku konusuna da alıştım. sabah çok fena oluyorum ama gün içinde uykum açılıyor. kendime ben bile şaşırıyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…