- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.021
Bizim de aşı randevumuz 21 inde valla calpol verip göturcem sağlık ocağına çünkü bu aşı ateş yapıo kızımda hep öyle yaptım hiç sıkıntı yasamadik aşı daBiz daha asi olmafik korkuyorum. Dikkat et butun ustunu ciikarsan usur mu
Darisi bizim başımıza inşallah damlalarda fayda etmiyorCanim boy kilo iyi ilk asi huzurwuzluk yapmiyo. Gazdandir onun huzursuzlugu. Biz 62 gunluguz gazimiz buyuk olcude azaldi. Suan damlalatri kullanmiyorum. Vicol ve biogaia damlalari bizi biraz rahatlayiyodu
Bende ondan korkuyorum komple soyuncada usutursek diye ilk asimiz iyiydi ama 3 tane agir geldi galibaBiz daha asi olmafik korkuyorum. Dikkat et butun ustunu ciikarsan usur mu
Aynen valla. Bide benim kas biyik hepbirbirinne girdi hem kendine hem cocuguna baksbilen hatunlar bunu nasil yapabiliyosunuz? Anca 3 saat gece uykum var o arada mi hallediyosunuz :))ozguleysa onların keyfine göre hareket ediyoz valla. bazen dua ediyom çok yorgunum kızım bi saat daha uyusun allahım nolur diyom :))
Canimm benim oğlumda 3 gun hem ateşlendi hem istahsizlasti kustu rotada yaptırdık biz ama cok şükür bugün daha keyifli korkma düzelirBende ondan korkuyorum komple soyuncada usutursek diye ilk asimiz iyiydi ama 3 tane agir geldi galiba
Inşallah canım zaten 37 gunluguz az kaldı ama o gaz sancisi çekerken insan kendini zaten düşünemiyor sussun yatsın bende rahat edeyim diye değil onun bu kadar acı çekerek çığlık atmasına bişey yapamıyor olmasına insan kahır oluyorCanım ben gaz damlası verdim daha kötü oldu, midesi bulandı daha çok kusmaya başladı hemen kestim. Emzik veriyorum, Ayağımda sallıyorum. Saç kurutma açınca susuyor hemen. Kucağıma alıyorum dik olacak şekilde. İnan 2.ayında nerdeyse kalmıyor denecek kadar azalıyor az daha sabret
Peki fitili bütün mu vermek gerekirdi yoksa yarim mi ben yarim verdim 9da vermiştim aksam birde gece 4te verdim çıkınca aşıda ateş düşürücü verdikten sonra ateşi düştükten sonra çıkmaz mi bir daha kendiside mi hasta oldu acaba üst üste mi geldi kiCanım 4 saat arayla dönüşümlü bir calpol bir paranox verebilirsin yani 8:00 paranox verdin duştu 12: 00 ateşi var calpol 16:00 paranox , 4 saat arayla fitil fazla zaten 4 saat arayla ateşi çıkmaz aşıda
3. Asi ates yapiyomus zaten dikkat et canim hala yuksek mi soguk mu cok evinBende ondan korkuyorum komple soyuncada usutursek diye ilk asimiz iyiydi ama 3 tane agir geldi galiba
Canim benim bildiğim yarım veriliyor çok geçmiş olsun inşallahPeki fitili bütün mu vermek gerekirdi yoksa yarim mi ben yarim verdim 9da vermiştim aksam birde gece 4te verdim çıkınca aşıda ateş düşürücü verdikten sonra ateşi düştükten sonra çıkmaz mi bir daha kendiside mi hasta oldu acaba üst üste mi geldi ki
Peki fitili bütün mu vermek gerekirdi yoksa yarim mi ben yarim verdim 9da vermiştim aksam birde gece 4te verdim çıkınca aşıda ateş düşürücü verdikten sonra ateşi düştükten sonra çıkmaz mi bir daha kendiside mi hasta oldu acaba üst üste mi geldi kiCanım 4 saat arayla dönüşümlü bir calpol bir paranox verebilirsin yani 8:00 paranox verdin duştu 12: 00 ateşi var calpol 16:00 paranox , 4 saat arayla fitil fazla zaten 4 saat arayla ateşi çıkmaz aşıda
İnşallah canım bran önce düzelirCanimm benim oğlumda 3 gun hem ateşlendi hem istahsizlasti kustu rotada yaptırdık biz ama cok şükür bugün daha keyifli korkma düzelir
Amin canim cok zorlaniyo insan bana gecicek dediklerinde inanamiyodum gercekten azaliyo. Rabbim yardimcin olsunDarisi bizim başımıza inşallah damlalarda fayda etmiyor
anaaa eviliğin de burcu mu varmış? bizimki 15 eylülAnnemmm senin ewliligin akrep burcu vayyy çok acaip
Asidan once verince mi sikinti olmadi ay ben de yapayim oyle o zamanBizim de aşı randevumuz 21 inde valla calpol verip göturcem sağlık ocağına çünkü bu aşı ateş yapıo kızımda hep öyle yaptım hiç sıkıntı yasamadik aşı da
Şuan 37.2 ateşi zaten bizim ateşimiz genel de 37 en düşük hic 36.8 falan olmuyor evde soğuk değil öyle çok 24 -25 derece3. Asi ates yapiyomus zaten dikkat et canim hala yuksek mi soguk mu cok evin
Çok tesekkur ederim canım ayy çok zormus boyle sabaha kadar elimde ateş olcerle durdum resmenCanim benim bildiğim yarım veriliyor çok geçmiş olsun inşallah
uyudu çok şükür. ama bütün gün beni zıvanadan çıkardı ne yapsam ağladı ne durdu ne uyudu.Uyuyo mu bari
Ahah Allah iyiligini versin haziriz diyosun yani :)) simdi babaannesi aldi fotograf koyamiyorum ama bizimkisi burun bitiminde yatay bi mavilik. Ben de kiz istiyom :)
Ama öyle yapınca da iyi olmuyormuş diye duydum benAsidan once verince mi sikinti olmadi ay ben de yapayim oyle o zaman
canım kuaföre kızınla gitsene? ben komple ağdamı yaptırdım daha yeni. öğlen gittim kimse yoktu kızım huysuzluk edince mola verdik emzirdim devam ettik.Aynen valla. Bide benim kas biyik hepbirbirinne girdi hem kendine hem cocuguna baksbilen hatunlar bunu nasil yapabiliyosunuz? Anca 3 saat gece uykum var o arada mi hallediyosunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?