- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.041
canım kuaföre kızınla gitsene? ben komple ağdamı yaptırdım daha yeni. öğlen gittim kimse yoktu kızım huysuzluk edince mola verdik emzirdim devam ettik.
bi de eve gelenler var tanıdık varsa evine gelsin. ben kıllı duramam çok rahatsız oluyorum.
inşallah lazer yaptırcam kışın ona da 2500 dedi hayvanlarnasıl yapcam bilmiyorum
uyku konusuna da alıştım. sabah çok fena oluyorum ama gün içinde uykum açılıyor. kendime ben bile şaşırıyorum bu konuda
anladım canım rahatsız ediyorsa kaş bıyığı cımbızla idareten al bari. senin adına ben rahatsız oldum ben gelip alayım :)) sen nerdesin?Ben kv evindeyim. Burda kimseyi tanimiyorum ki kendim hallediyodum aslinda evde surekli erkek olunca kaldi oyle. Benimki oglan canim kiza benzetiyolar ama :))
2500 cok faZlaymis nerde oturuyosun buyuk sehirlerde uygun fiyati.
Benim de gunduz uykum aciliyo gece ilk kalktigimda zorlaniyorum cok. Allah sabrini veriyo gercekten
anaaa eviliğin de burcu mu varmış? bizimki 15 eylül
Aşıya götürmeden vercem öyle yapıodum öncede ateş ağrı olmuo çocukta sıkıntıya girmioAsidan once verince mi sikinti olmadi ay ben de yapayim oyle o zaman
canım kuaföre kızınla gitsene? ben komple ağdamı yaptırdım daha yeni. öğlen gittim kimse yoktu kızım huysuzluk edince mola verdik emzirdim devam ettik.
bi de eve gelenler var tanıdık varsa evine gelsin. ben kıllı duramam çok rahatsız oluyorum.
inşallah lazer yaptırcam kışın ona da 2500 dedi hayvanlarnasıl yapcam bilmiyorum
uyku konusuna da alıştım. sabah çok fena oluyorum ama gün içinde uykum açılıyor. kendime ben bile şaşırıyorum bu konuda
Ztn ateş çıkınca ilaç verince de aynı şey oluo vücut direnç gostercekken ilaç veriosun 2 saat önce vermekle 2 saat önce vermek arasında bi fark yok bana öneren de doktor ztn en azından çoxuk acı cekmio ağrı sizi olmuoAma öyle yapınca da iyi olmuyormuş diye duydum ben
Cnm bu lazerin cocuga falan zarari yok mu? Hamileyken laser yaptırılmıyor ya ben kararsiz kaldim simdi emzirirken yaptirabilir miyimozguleysa kızlar ben ev tipi lazer aldım. Kırkım çıktığından beri kullanıyorum. Şimdiden %70-80 azalma oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bebek uyurken beşer onar dakika kendi kendime uyguluyorum, inanın çok büyük rahatlık. Fiyat olarak da 100 küsür tl taksitle 9 ayda almış olacağız. Kuaföre döktüğün paraya ve harcadığın zamana değmez. Ayrıca işin sonunda tertemiz olmak var :)
Cnm bu lazerin cocuga falan zarari yok mu? Hamileyken laser yaptırılmıyor ya ben kararsiz kaldim simdi emzirirken yaptirabilir miyim
Canım lazerin ışınları deri altına işlemediği için zararlı olacağını düşünmüyorum.
Kullanma talimatlarında da hamilelik veya emzirme döneminde kullanılması ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmamıştır etkisi bilinmemektedir yazıyor. Ben ihtiyaten göğüs bölgesine uygulamıyorum.
Canim markası modelini neozguleysa kızlar ben ev tipi lazer aldım. Kırkım çıktığından beri kullanıyorum. Şimdiden %70-80 azalma oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bebek uyurken beşer onar dakika kendi kendime uyguluyorum, inanın çok büyük rahatlık. Fiyat olarak da 100 küsür tl taksitle 9 ayda almış olacağız. Kuaföre döktüğün paraya ve harcadığın zamana değmez. Ayrıca işin sonunda tertemiz olmak var :)
A cok ilginc ama bak ise yaradi biz 2 memeden sut getirmeye calisiyoruz senin 3 taneden çıkıyor :) bir sikinti yok ama degil mi doktora danıştın miKizlar sol gogsumun altinda memeye benzer et ben var. Ben kcukken anneme gosterip 2 tane memem var diyodum. Ordan sut geliyo gercekten 2 taneysmis
Markasi ne philips mi ben de bakmistim bi ara ama kendin yaparsan acisina dayanamazsin demislerde oyle mi sence?ozguleysa kızlar ben ev tipi lazer aldım. Kırkım çıktığından beri kullanıyorum. Şimdiden %70-80 azalma oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bebek uyurken beşer onar dakika kendi kendime uyguluyorum, inanın çok büyük rahatlık. Fiyat olarak da 100 küsür tl taksitle 9 ayda almış olacağız. Kuaföre döktüğün paraya ve harcadığın zamana değmez. Ayrıca işin sonunda tertemiz olmak var :)
Kvnin hayal dünyası. Bebek nereden hatirlayacakta travma yaşayacak. Öyle bir travma durumu olsaydı büyük oğlum yaşardı. Bebekken ateş için fitil uygulamıştım onaArkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah
adet olmadım henüz...eşim söyledi hamile kalabilirsin diyeHayirlisi canim.adet olmusmuydun dogumdan sonra.gecikme mi oldu yoksa belirtin mi var
nasıl korunacağızki ilaç yok iğne yok çok korkutucuakans bi test yaptir icin icini yemesin.olduysa da yapacak birsey yok.rabbim yardim eder.
kizlar eger su an bebek dusunmuosaniz regl olmamis olsaniz dahi hamilelik durumu olabiliyor.dikkat edin bence
Benim ilk oğlumun burnunun üzerinde de mavi damar vardı herkes arkası erkek bunun derdi doğru çıktı:)) ikincide erkek oldu. Küçüğün burnunda hiç çizgi yok şimdide devamı kız diyorlar ama ben noktayı koydum artık:))Akans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm
bişiy yapamıyoruz emzirdiğim için yoktur dimi sencedeakans canım hayırlısı olsun ama sanmam ya kaçak olcak da yumurtlamaya gelcek da ohoo.
ama bugün aklıma öyle bi ihtimal geldi kendim için.hamile kalmış olsam nasıl olur acaba dedim içim kıpır kıpır oldu ya. olsa üzülmezdim ama olmaması için elimden geleni yapıcam tabi
yok yok şüphe sadeceCidden mi canim kesin mi.
Canım benim kızım da çok inliyor ağlar gibi iç çekiyor hepKızlar yavrum uyuyamıyor dalamıyor sonradan uyanıyor uyku arası ağlıyor gibi inliyor anlamadım
Normalde gazı varken karnını içine çekiyor ama şimdi derdi ne anlamıyorum
Altı temiz karnı tok emdi
Allah ım yardım et inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?