- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.201
Evett bugün 51.günümüz de bitti çok şükür. Büyüdüğünü görmek, bebişe her gün daha çok bağlanmak çok güzel bir his.
Zaten "bebek, bebiş" diye seslenme yerini kızımdan ismiyle bahsetmeye bırakmaya başladı artık hızlıca. Bu benim için önemli bir geçiş..
Geçen haftadan beri yollardayız. Ankara'dan İstanbul'a gittik geldik. Birkaç gün önce de Ankara'dan Didim'e geldik. Allah izin verirse burdan da yarın Denizli'ye ve Antalya'ya gideceğiz eşimin memleketlerine bayram için. Yola revan olmak bu demek sanırım, sürekli kızıma bir şey olmasın yollarda diye dua ediyorum. Kapının önüne çıkamazken korkudan demek ki bu şekilde yenecekmişim doğumdan sonraki dışarı çıkma korkumu.
Insallah olur canim. Biberon hala akiyo sanirim cokca kaynattigim icin. Ben 1 senedir duzcedeyim. Istanbulda o kadar pahali olmasina sasirdim dogrusu. Operim tabianladım canım rahatsız ediyorsa kaş bıyığı cımbızla idareten al bari. senin adına ben rahatsız oldum ben gelip alayım :)) sen nerdesin?
ben istanbulda oturuyorum canım etrafta pek kuaför yok diye mi bilmem ama baya pahalı dediler bi de peşin dediler görüşçem bakalım iş ciddiye binince. her ay 100 lira veriyorum zaten. her ay 200 verim 2000 e anlaşalım dicem inşallah olur
bir de çok uykum varsa kızımı kucağımda uyutuyom biraz daha uyuyom o kucağımdayken.
bi de biberon işi ne oldu akıtıyo mu hala
oğlunu öp benim yerime :*
matsiyahoje canim fotograf yukleyemiyorum boyutunu kabul etmiyo napmm lazim
Benimkinden sut akiuo sinir bozucu bisey bantlasam mi acaba :))Yok canım süt gelmio benimde yanda üstte kalio aksesuar baya işlev gormuo
Canim pc yok. Ekran goruntusunu de kabul etmiyoCanım pc den girdiysen paintle açıp yeniden boyutlandır diyebilirsin. Telefonla girdiysen çektiğin resmin ekran görüntüsünü al (screenshot) onu yükle.
Çıngırak sesine irkiliyo bakmaya çalışıyo ama takip etmiyo.daha çok görüntü takip ediyo.elime bakıyo mesela elimle başının etrafında daire çiziyrm o da gözüyle çizyo tam takip ediyo ama hala ses takibi yapamıyo.bugün 63 günlük olduk.bi An önce oyuncaktan anlasaydılar ya.3. Ay sonu 4. Ay gibi diye okumuştum bi yerde. Ama benim doktor söylemedi öyle bişey. Sadece çıngırağı söyledi. Hergün bir kaç kez çıngırak çalıyorum. Bazen bakıyo bazen bakmıyo:) eline veriyorum hiç oralı değil. Sanırım biz boylarından büyük işler bekliyoruz:) zamanla herşey olur herşeyi yaparşar Allahın izniyle.
Canim pamukcuk ixin damla aldin mi kiz bizimki emiyo simdi ise yaradiPeki bu sophie nie bu kad ar pahalı ki bi özelliğimi var ki.siz yazınca baktım da netten 80 lira falan yazıyo yine bir cahil sorusu oldu belki ama
Çıngırak sesine irkiliyo bakmaya çalışıyo ama takip etmiyo.daha çok görüntü takip ediyo.elime bakıyo mesela elimle başının etrafında daire çiziyrm o da gözüyle çizyo tam takip ediyo ama hala ses takibi yapamıyo.bugün 63 günlük olduk.bi An önce oyuncaktan anlasaydılar ya.
eastnbull canım sizin gününüz nasıl geçti çıkmadı dimi bir daha ateşiniz sukur bizim çıkmadı artik .
Estağfirullah canım ithal ve doğal bi ürün sanırım o Yüzden Pahalı.gereksiz pahalı bencedePeki bu sophie nie bu kad ar pahalı ki bi özelliğimi var ki.siz yazınca baktım da netten 80 lira falan yazıyo yine bir cahil sorusu oldu belki ama
aynen henüz erken:)hemen herşeyi yapıversinler istiyoruz biz:)3. Ay sonu 4. Ay gibi diye okumuştum bi yerde. Ama benim doktor söylemedi öyle bişey. Sadece çıngırağı söyledi. Hergün bir kaç kez çıngırak çalıyorum. Bazen bakıyo bazen bakmıyo:) eline veriyorum hiç oralı değil. Sanırım biz boylarından büyük işler bekliyoruz:) zamanla herşey olur herşeyi yaparşar Allahın izniyle.
Cok mantikli gercekten ya.Bebegim beni emdikten sonra biberonlari sonsuza dek atmistimEnjektör ile çekip damla damla verebilirsin. Ya da biberon emziğini emerken içine sık :))
Ben ilaç, vitamin vs. Hep öyle verebiliyorum :))
Ekran goruntusunu aldiktan sonra kenarlardan kirp canim.o zaman kabul ederCanim pc yok. Ekran goruntusunu de kabul etmiyo
Çok sanslisinBenimkinden sut akiuo sinir bozucu bisey bantlasam mi acaba :))
Bizde iyiyiz canım bizimde çıkmadı ateşimiz şükür aksama doğru iyice düştüŞükür cnm bidaha çıkmadı. aşının ertesi gün akşamına dışarı çıkardım zaten hafif serin hava iyi geldi, siz nasılsınız? Çıkmadı dimi?
Yasasiin olduu :) cok tesekkr edrm cnmEkran goruntusunu aldiktan sonra kenarlardan kirp canim.o zaman kabul eder
Ne sans ama :))) olabilir evetÇok sanslisingöğüs pedi koysanda olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?