2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Rota virüsü aşısı kızıma yaptirmamistim zira içeriğindeki yan etkilerden dolayi geçen yıllarda içeriği değiştirilmiş yeniden piyasaya sürülmüş fakat bu sürülenin yan etkisi yıllar sonra anlaşılacağı için henüz yan etkileri belli olmayan bi aşı doktorumuz a bugün sordum çok gereksiz ztn 100 çocuktan 30 unda koruyuculugu var boşuna yaptrmayin dedi. Koruyuculugu 80 90 olsa düşünün derdim ama gerek yok boşuna içeriği belli olmayan bişi yaptrmayin dedi.benim kızım rotavirysu geçirdi bu arada 2.gun sürdü 1.5 yaşındaydı sıradan bi ishal gbi atlattı korkulacak bişi deil yani artık hastne şartları ewde bakımı çok iyi herseyi okuyup kolayca bi hastalığı atlatabilioruz Rabbim kimseye yasatmasin ama benim fikrim budur ...

Ben eline sophie yi vermeyi hic denememistim :) ama kucuk cingiragimiz var onu vermeye calisiyorum surekli ama tutmuyo :) 1 ay sonra falan yavas yavas tutmaya baslarlar sanirim
Çıngırak sert olur tutarsa kafasına filan vurur diye Sophie yi denedim tutmuyor:)işin garip tarafı biberonu iki eliyle bir tutup çekip ağzından çıkarmayı biliyor sıpa:)))hatta keyfi yerindeyse biberondan tutup emmeyi de biliyor:))ama oyuncağa gelince tutmuyor

Cok kucuk bizim cingiragimiz tutsa tam ona gore :) bakma ya bu sipalar kafalarina gore takiliyolar

Sophie nasıl birsey canim yumuşakmı

biz rotayi 2.ay asisinin oldugu gun evde kendimiz yaptik.2.doz bir sonraki asida olmasi lazim.yani 4.ay asisinda.

Ya 2. Ve 4. Aylarda yapiliyor ya da 3.ve 5. Aylarda. Hemsiremiz 2.ayda zaten 3 asi yapildi diye istersen 3.ve 5.aylarda yapalum dedi

Evett bugün 51.günümüz de bitti çok şükür. Büyüdüğünü görmek, bebişe her gün daha çok bağlanmak çok güzel bir his.
Zaten "bebek, bebiş" diye seslenme yerini kızımdan ismiyle bahsetmeye bırakmaya başladı artık hızlıca. Bu benim için önemli bir geçiş..
Geçen haftadan beri yollardayız. Ankara'dan İstanbul'a gittik geldik. Birkaç gün önce de Ankara'dan Didim'e geldik. Allah izin verirse burdan da yarın Denizli'ye ve Antalya'ya gideceğiz eşimin memleketlerine bayram için. Yola revan olmak bu demek sanırım, sürekli kızıma bir şey olmasın yollarda diye dua ediyorum. Kapının önüne çıkamazken korkudan demek ki bu şekilde yenecekmişim doğumdan sonraki dışarı çıkma korkumu.

Tecrübeli anneler bebişler ellerine verilen oyuncağı ne zaman tutmaya başlar.arya Sophie diş kaşıyıcısını hala tutamıyor.onun boynu bacakları filan tam eline göre ince ama hala tutamıyor normal mi acaba

3. Ay sonu 4. Ay gibi diye okumuştum bi yerde. Ama benim doktor söylemedi öyle bişey. Sadece çıngırağı söyledi. Hergün bir kaç kez çıngırak çalıyorum. Bazen bakıyo bazen bakmıyo:) eline veriyorum hiç oralı değil. Sanırım biz boylarından büyük işler bekliyoruz:) zamanla herşey olur herşeyi yaparşar Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…