2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba herkese :) arkadaşlar evinizde termometre kullanan var mı? Ve kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz? Ona göre almayı planlıyorum.
Ben nem makinesi kullanmaya baslicam ekim de artk onda yazio derece nem düzeyi kışın iyi oluo nem makinesi burnu tikanmio fln kalorifer li ise evin öyle al derim

Ben nem makinesi kullanmaya baslicam ekim de artk onda yazio derece nem düzeyi kışın iyi oluo nem makinesi burnu tikanmio fln kalorifer li ise evin öyle al derim
Peki onun için önereceğin bir marka var mı? Aslında evet kışın nem makinesi daha mantıklı geldi bana da. Bir arkadaşım da tavsiye etmişti, şimdi hatırladım.

Gerçekten imrendim size bende gitmek istiyorum mersine ama cekiniyorum hava değişimi olur diye artik çok bunaldim ama eşimide ikna edebilsem bi gidecez ama bakalim

Kızlar bebegım 2 aylık gunde 6 7 defa kakasını yapıyor ve altın sarısı rengi içinde top top parçalarda var bazense cok cıvık sadece anne şutu alıyor bellı bır emme saatı yok emmek ıstedıkce emzırıyorum sızın bebekler gunde kaç dega kaka yapıyor kızlar merak edıyorum Dr goturecem 22 de randevumuz

Benim bebegim de 2 aylık sadece anne sütü alıyo en fazla 3 kere yapıyo canım fazla yapması sorun mu ki

Bizde aynı böyleyizcnm. Minumum 4, maksimum 7 kere yapıo valla. Bide Bizim 1 haftadır hem sarı hem yeşil oluyo.içinde sümüksü parçalar var. Dr önemsemedi.4. Aya kdr düşecekmiş sayısı öyle dedi. Sende sor bakım nedicek.

Canim bizim de iki gündür kakamjz yeşil ishal köpüklü acaba neden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…