- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.281
Bakalım sorucam Dr gıdınce acaba emme şeklindenmiki çünkü ben sureklı emzırıyorum oyle 2 saat falan Gecmıyor ondanmıkı ogrenınce yazayım canımBenim bebegim de 2 aylık sadece anne sütü alıyo en fazla 3 kere yapıyo canım fazla yapması sorun mu ki
Bana Dr 1 aylıkken gunde 6 7 yapması ıyı demıstı amanbılemedım acaba normalmi sorucam Dr bakalım nedıcekBizde aynı böyleyizcnm. Minumum 4, maksimum 7 kere yapıo valla. Bide Bizim 1 haftadır hem sarı hem yeşil oluyo.içinde sümüksü parçalar var. Dr önemsemedi.4. Aya kdr düşecekmiş sayısı öyle dedi. Sende sor bakım nedicek.
İyi bayramlar canım öptüm minik deniz kuzumuMerhaba tatlı bebişlerin güzel anneleri ♥ ankaraya gidiyoruz varmak üzereyiz. bayramda pek yazamıcam bizi merak etmeyin. şimdiden iyi bayramlar. deniz kuzumun selamı ve bol tükürüklü öpücükleri var sizeeee
Çok tatlı maşallahBu gülüş tüm annişlere :))))
Benim bebisim her bezi kaka li canjm cis doldu doye degismioZ 12 13 kere yapıo doktor doyuo demekki dediBana Dr 1 aylıkken gunde 6 7 yapması ıyı demıstı amanbılemedım acaba normalmi sorucam Dr bakalım nedıcek
Bende denicem refluden dolayı bizimde burnumuz tikaniyo çünkü çok rahatsız oluyo yavrumUykusu bolunuo ztn tıkanıklıkta canım uyuyamio bebis mutlaka dene eskiler hep böyle yapiomus
Her emzirmedede sürülümüyo ki gece gece zaten zor kalkyrm en iyisi damlayı almakBizimkine 1. Ay asisina gittigimizdekarbintli su sur demisti hemsire. Her emzirmede surmedim ben 1 ay oldu gecmedi. Mikostatin dmlanin adi sen ya her emzirmede sur karbonatli suyu ya da damla al
Benimki günde 1 bazen yapmadığı da oluyor zorlanıyor keşke yapsa bu arada bizde sadece anne sütü ile besleniuoruzKızlar bebegım 2 aylık gunde 6 7 defa kakasını yapıyor ve altın sarısı rengi içinde top top parçalarda var bazense cok cıvık sadece anne şutu alıyor bellı bır emme saatı yok emmek ıstedıkce emzırıyorum sızın bebekler gunde kaç dega kaka yapıyor kızlar merak edıyorum Dr goturecem 22 de randevumuz
Canm senin ilk senn mi ilk senesi olanlarda boyle sorunlar oluyo genelde. Oncesini bilemem ama simdi sen 6 saat degil 3 saat gidicen gunde 3 ssaat erken cikican kesin bi dille soyle bence idareyeCnm bir de bizim dersler 16.00da başlıyor brans ogretmenleri ve ogrenciler 16.00 da geliyor sadece ben 14.30da gidiyorum rehberlik servisiyle ilgileniyorum. rehberlikci yok diye mi yoksa 30 saat uzerinden ek ders aliyorum diye mi erken gidiyorum anlamadim. Ek ders istemiyorum ben de 4te gideyim zaten ogrenci de yok
Her emzirmede yap dedi bana yapmadim bide acitiyo diye agliyodu. Damla cok kolay gunde 3 kez ve cok iyi geldi al bence deHer emzirmedede sürülümüyo ki gece gece zaten zor kalkyrm en iyisi damlayı almak
Ben zaten ücretsiz izne ayrıldım canım da Dediğin gibi iyce araştırmak laxım
Canim bizim de iki gündür kakamjz yeşil ishal köpüklü acaba neden ya
Bakalım sorucam Dr gıdınce acaba emme şeklindenmiki çünkü ben sureklı emzırıyorum oyle 2 saat falan Gecmıyor ondanmıkı ogrenınce yazayım canım
Canım istediği zaman meme verdiğinde cok emdiği için kusuyo mu ben istediği zaman vermek istiyorum ama cok kusuyo doktor da 1 bucuk saat en az verme dediBende gündüz sürekli memede ne zaman istese veriyorum. Gece uzun aralar oluyo bitek.
ayni canim.benim kizimda ayni oyle.hatta bugun 3 kere butum kiyafetleri batirdik.cok kaka yapmasinin bir sorun teskil ettigini sanmiyorumKızlar bebegım 2 aylık gunde 6 7 defa kakasını yapıyor ve altın sarısı rengi içinde top top parçalarda var bazense cok cıvık sadece anne şutu alıyor bellı bır emme saatı yok emmek ıstedıkce emzırıyorum sızın bebekler gunde kaç dega kaka yapıyor kızlar merak edıyorum Dr goturecem 22 de randevumuz
Canım istediği zaman meme verdiğinde cok emdiği için kusuyo mu ben istediği zaman vermek istiyorum ama cok kusuyo doktor da 1 bucuk saat en az verme dedi
Ben istedigi zamn veriyorum dik tutmadigim zaman hemen hepsini kusuyo kustugunu zor temizliyorum hemen emmk istiyo tekrar. Ama yarim saat dik tutunca kusmasi daha azCanım istediği zaman meme verdiğinde cok emdiği için kusuyo mu ben istediği zaman vermek istiyorum ama cok kusuyo doktor da 1 bucuk saat en az verme dedi
yaa cok özendim simdi size benim bebegim de emmek istiyo ama veremiyorum kusmuk uykusundan uyandırıyo o derece cok kusuyo hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo bir an önce bitsin istiyorum Yok cnm doğduğundan beri toplasan 10 kez kusmustur oda biz çok sıkıp çalkalayıp darladığımızdan :) kusma olmadığı için her istediğinde veriyorm çoğu zMan oynamak için istiyo :)
Ben de dik tutuyorum gezdiriyoruö uyuyo mesela sonra yatırdığım da yarım saat sonra peynir seklinde kusuyo agzından burnundan cogu zaman da gazını cıkarırken kusuyo sürekli kusuyo hep kusuyo sasırdım caresi yok muBen istedigi zamn veriyorum dik tutmadigim zaman hemen hepsini kusuyo kustugunu zor temizliyorum hemen emmk istiyo tekrar. Ama yarim saat dik tutunca kusmasi daha az
Meslekte 11.yil bitti ama bilim sanati gecen sene kazandim. Sut izni ile ilgili görüş alınmış meb.den orda diyorki sinif ogr ikili ogretim ise isterse sabahci isterse ogleci olabilir. Normal ogretimde ise derslsri aksatmayacak sekilde verilir yani brans ogretmeni derse girince demek istiyoCanm senin ilk senn mi ilk senesi olanlarda boyle sorunlar oluyo genelde. Oncesini bilemem ama simdi sen 6 saat degil 3 saat gidicen gunde 3 ssaat erken cikican kesin bi dille soyle bence idareye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?