- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.301
Benim oglum da devamli kusuyo gece bile uyuyor uykusunda kusuyo emzirdikten 2 saat sonra bile kusuyo hem de fiskirta fiskirta. Evimizin her yeri kusmuk olduyaa cok özendim simdi size benim bebegim de emmek istiyo ama veremiyorum kusmuk uykusundan uyandırıyo o derece cok kusuyo hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo bir an önce bitsin istiyorum 
Kızlar ıslak mendil olarak johnsons baby nasıl veya sizler ne kullanıyorsunuz
Evet canım aynen o yüzden gözümün önünden ayıramıyorum korkuyorumBenim oglum da devamli kusuyo gece bile uyuyor uykusunda kusuyo emzirdikten 2 saat sonra bile kusuyo hem de fiskirta fiskirta. Evimizin her yeri kusmuk oldu
Kızlar bebeklerimiz ile ve sizlerle ilk bayramımız bebeklerimizle sağlıklı huzurlu nice uzun bayramlar geçirmemiz dileğiyle iyi bayramlar şeker ikram edeniniz bol olsun hepinizi öpüyoruz kızımla kızım ellerinizden öpüyor
oyyy bizim ablalığımız çıktı ortaya. bizim ikinci bayramımız olacak :) ben de kızını öpüyorum:*Kızlar bebeklerimiz ile ve sizlerle ilk bayramımız bebeklerimizle sağlıklı huzurlu nice uzun bayramlar geçirmemiz dileğiyle iyi bayramlar şeker ikram edeniniz bol olsun hepinizi öpüyoruz kızımla kızım ellerinizden öpüyor
Bizimde öyle canım ya bisi olcek diye çok korkuyorum sürekli kusuyor çok rahatsız oluyoryaa cok özendim simdi size benim bebegim de emmek istiyo ama veremiyorum kusmuk uykusundan uyandırıyo o derece cok kusuyo hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo bir an önce bitsin istiyorum 
Dr gösterdin mi bisi demedi mi canım bize AR (anti reflu) mama verdiler ama herkesi kabız yapan mama bizi ishal etti mecburen kestim ishal olmasa çok iyi gelmişti kusmuyordu keyfi de yerindeydiBen de dik tutuyorum gezdiriyoruö uyuyo mesela sonra yatırdığım da yarım saat sonra peynir seklinde kusuyo agzından burnundan cogu zaman da gazını cıkarırken kusuyo sürekli kusuyo hep kusuyo sasırdım caresi yok mu
Uykuda kusması çok tehlikeli ondan çok korkuyorum benBenim oglum da devamli kusuyo gece bile uyuyor uykusunda kusuyo emzirdikten 2 saat sonra bile kusuyo hem de fiskirta fiskirta. Evimizin her yeri kusmuk oldu
Ben ıslak mendil kullanmiyorum canım temizleme pamuğu ve kaynamis ılımış şu kullanıyorum doktorun yardımcısı dedi ama ondan önce unibayb yenidogan ıslak mendil almıştım bebeğim için kullanmadımKızlar ıslak mendil olarak johnsons baby nasıl veya sizler ne kullanıyorsunuz
Unibaby kullanıyordum ama çok pahalı o da o yüzden bunu deneyeyim dedim sağol canımEslemak ben kullanıyorum memnunum.kolisini 29,99 a aldım jokerden fiyatı cep yakmıyor kendisi de popo yakmıyor
Aslında senin yaptığın en iyisi ama ıslak mendil daha pratik diye kullanıyorum üşengeçlik iste :)Ben ıslak mendil kullanmiyorum canım temizleme pamuğu ve kaynamis ılımış şu kullanıyorum doktorun yardımcısı dedi ama ondan önce unibayb yenidogan ıslak mendil almıştım bebeğim için kullanmadım
Alisiyorsun zamanla canımAslında senin yaptığın en iyisi ama ıslak mendil daha pratik diye kullanıyorum üşengeçlik iste :)
Ben ilk zamanlar bunu kullanıyordum ama pahalı olduğu için başka bakayım diyorumUni baby yeni doğan ıslak pamuk kullanıyorum memnunum.
yaa cok özendim simdi size benim bebegim de emmek istiyo ama veremiyorum kusmuk uykusundan uyandırıyo o derece cok kusuyo hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo bir an önce bitsin istiyorum 
Ben uni baby kullanıyorum çok memnunum saflastirilmis su ve pamuk var içindeKızlar ıslak mendil olarak johnsons baby nasıl veya sizler ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?