2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bu arada ben acaba regl mi oldum? Lohusa kanamam 41 gün sürdü ama şimdi 48 gün oldu doğum yapalı ve bu sabah yine kanama geldi 7 gündür yoktu... Regl mi oldum şimdi ben ??

Canım kimsenin sözlerini kafana takma. İnan yanlız değilsin. Benim bebişimin de aynı. Ve düşün bizim gaz sorunumuz da yok bu ara çok şükür. Uykusu gelince uykuya dalamıyor gündüzleri, ve hep bir ağlak durumda, mızmız... Sallamaya karşıydım ama büyük konuşmamak lazımmış, gündüzleri susup uyusun diye sallıyorum kucağımda valla
Dün ablama gittim, inan 1 saat oturamadım. Sıcak çay içmeyi çoktan unuttum desem yeridir. Hep bi huzursuzluk, ağlama. Çook ilgi alaka istiyor uyanık olduğu vakitlerde.
İlk zaman ağlıyor diye çok strese giriyordum, hele ki evde değilsem. Şimdi bu durumla baş etmeyi ve yavas yavas takmamayı öğreniyorum. Bizler rahat oldukca bebeklerimiz de zamanla rahatlayacak inşallah.

Bende aynı dertten muzdaribim. Bizde tatil için annelere geldik 10 gündür gündüz okadar az uyudu ki. İlgi hep onun ustunde o da farkında uyumak istemiyor. Sürekli kendisiyle konuşalım istiyor küçük bey. Hava değişimi de etkiledi biraz da bebeğimi. Sen de sıkıntı yapma eve dönünce toparlanır

Canım benim yalnız değilsin merak etme :) dün başımdan geçen olayı anlatayım sana. Bayram ziyareti için 10 gün arayla doğum yaptığımız arkadaşıma gittik. Güzeller güzeli bir kızı var, bez bebek gibi çocuğu odasına koyduğu anda sızdı kaldı, annesi ne salladı ne de memesine alıp uyutmaya çalıştı. Benimki mi naptı? Açtı ağzını yumdu gözünü :) Şu bayramdan dolayı da iyice anladım ki benim oğlum evinde huzurlu.
Yani demem o ki malesef her çocuk bir değil. Ben dün bu sahneyle karşılaştığım için mutsuz muyum? Kesinlikle hayır.. Evet benim sıpam çok ilgi istiyor. Sürekli onunla konuşulsun istiyor ama bunu iyi tarafından düşünmek lazım. Çünkü algılarının daha açık olduğunu düşünüyorum. Etrafı seyretmeye bayılıyor mesela benimki.
Bir de gündüz uykusundan bahsetmişsin. Oğlumun günde bi defa derin uykusu var 2.5 saat. Onun dışında sadece yarım saat fln uyursa bazı günler iyidir diyorum. Onun dışında hep uyanık ve beraber takılıyoruz. Sen daha önceleri kaç saat uyutuyordun bilmiyorum ama günde 3 defa 1 saat uyuyorsa bence yine iyi uyuyor diye düşünüyorum.

Kızlar bu arada ben acaba regl mi oldum? Lohusa kanamam 41 gün sürdü ama şimdi 48 gün oldu doğum yapalı ve bu sabah yine kanama geldi 7 gündür yoktu... Regl mi oldum şimdi ben ??

Evet regl olmuşsun canım. Ben de tam bir hafta sonra olmuştum :)

Aynen canım ben çok korkuyorum yine aynı şeyi Yaşarım diyeRabbim kuzularımıza sağlık sıhhat versin bize de bi daha aynı şeyleri yaşatmasın

Amin inş. Rabbim hayırlı, uzun ömür versin evlatlarımıza. Tek kardeş olsun istemem ama benim durumun tekrarlama riski daha düşük olmakla birlikte var Senin preeklampsi değildi di mi?

Amin inş. Rabbim hayırlı, uzun ömür versin evlatlarımıza. Tek kardeş olsun istemem ama benim durumun tekrarlama riski daha düşük olmakla birlikte var Senin preeklampsi değildi di mi?
Benimkinin ne olduğu neden olduğu da belli değil canım.idrar da protein yoktu fakat bu preklampsi olmadığı anlamına gelmiyor dedi Dr.plasenta previa vardı bende ondan dolayı olabilir dedi Dr.

Benimkinin ne olduğu neden olduğu da belli değil canım.idrar da protein yoktu fakat bu preklampsi olmadığı anlamına gelmiyor dedi Dr.plasenta previa vardı bende ondan dolayı olabilir dedi Dr.
2.gebelikte tekrarlarmiymjs bu drum peki canım bişi dedimi

2.gebelikte tekrarlarmiymjs bu drum peki canım bişi dedimi
Evet canım olabilirmiş ama bu risk her gebelikte ki kadar dedi.bilmiyorum sebebini de.açıkcası Dr lar da bilmiyor.plasenta previadan da olabilir preklampsiden de olabilir hatta myom vardı bende ondan dolayı da olabilir dedi Dr.

Sen anlatırken ben darlandim benim kaynanam da beter ama uzakta hoş telefonla yetişmeye çalısiyor ama Ufff bende bıktım bu aileden

Maşallah size... Nasıl gidiyor tatill bebişle
Sali gunu baya huzursuzdu canim.uyumakta zorlandi.bende cok uzuldum kucucuk bebege eziyetmi ediyorum diye.ama dun ve bugun cok iyi :) guzel gezdik.boylede bi animiz kaldi :)

Eklentiler

• IMG-20160914-WA0028.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 98
Evet canım olabilirmiş ama bu risk her gebelikte ki kadar dedi.bilmiyorum sebebini de.açıkcası Dr lar da bilmiyor.plasenta previadan da olabilir preklampsiden de olabilir hatta myom vardı bende ondan dolayı da olabilir dedi Dr.
Canım inşallah kızın bi büyüsün daha detaylı konusursun doktorla tabiki bi daha olucak die bişey yok Allah tekrar aynı stres i yasatmasin aryanın da bi kardeşi olsun istediğin zaman sağlıkla inşallah

Sali gunu baya huzursuzdu canim.uyumakta zorlandi.bende cok uzuldum kucucuk bebege eziyetmi ediyorum diye.ama dun ve bugun cok iyi :) guzel gezdik.boylede bi animiz kaldi :)
Benim ki huysuz şeyler bi poz veremyrz malesef maşallah fıstığıma. Doğdu doğacak derken kocaman olmuş.kaç günlük şu an

Ben dün aldım canım bayb toys oyun halısı müzikli e bebekten 90 lira bis beğendik bebeğim de inceliyor bakıyor şaşkın şaşkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…