- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #6.461
Saçlarının hastasıyımHayırlı bayramlar :) teyzelerimizin ellerinden, bebişlerimizin yanaklarından öperizzEki Görüntüle 1884968
Maşallahhh kuzuya ya tosbikkk:)))Hayırlı bayramlar :) teyzelerimizin ellerinden, bebişlerimizin yanaklarından öperizzEki Görüntüle 1884968
bizim her resmi tatil ve hafta sonları burnumuzdan geliyo sayesinde.görev bilinciyle her hafta sonunda tatillerde gitmek zorundaymışız gibi baskı yapıyo oğluna.gitmeyi de geçtin kalmak zorundaymışız gibi davranıyo.aynı Şehirde bu yatılı kalma olayını da Aklım bir türlü almadı gittiAyyy allahim ya herkesin bayramini sevgili kv ler mahvetmis sonra da gelin şöyle böyle diyolar yüzlerine bakilacak halleri yok ama napcan ogullarini sevdik bi kere
Canim allah sabir versin ama.uzak olmak çare degil benim kv corumda oturuyor ama benim annem hayata değil başka bakacak kinsem de yok ben ise başlayınca gelip bizde kalacak ve ben 7 24 stresAmaaaaan bütün erkekler ve anaları aynı. Bende bayram günü çocuğu emziriyorum odada koşa koşa geldi sen çocuğun altınlarınımı bozdurdun diyo. Evet dedim. Ne kadar vardı ne kadarını bozdun vs vs anlattım Uzun bir hmmmmmm bende oğluşumun altınlarını keenara atar saklarsınız diye düşündüm diyo. Halbuki yalaaaannnn. Kesin isticekti altınları kesinnnnnnnnnnn.
Ben özel okulda okuyorum. Ev aldık taşındık eşyaları yenilemek zorunda kaldık borcumuz var birde okul parası eklenince bozmak zorunda kaldık ki hepsini biliyo. Onuda geçtim sanaaneeeeeeee. Sanane yani.
Deliriyorum deliriyorum ya. Kızlar ev aldım bir kuruş yardım etmediler. Taşındım dünya kadar masrafımız oldu bir kuruşları geçmedi. Annem babam bir sürü borçları olmasına rağmen 10 bin liraya yakın yardımetti. Onlar bile bana altının var paran var demezken sana noluyo yani. Saçma sapan sürekli eşya değiştirip keyfindesin düşünmüyosun sanane.
Yetmiyomuş gibi çocuğumu emzirmemi bile kıskanıyo ya. Mezarlıklara gidicez ziyarete çocuğumu almış ay meme emmese vermezdim, memem olsa vermezdim diyo. Ya ben zaten asıl onunla gidiyorum büyüklerimi ziyarete yani noluyoooo.
Elli kere Uyuyan çocuğu ağlasada ellemeyin dedim. Çocuk bazen rüyasında güldüğü gibi ağlıyomuş gibi yapıyo hepiniz biliyosunuz. Çocuğu atmış omzuna getiriyo bu ağlıyo içini çekiyo aldım uyandı diyo. Bi baktım omzunda uyuyo çocuk. Ya bi tırtıklama çocuğu rahat bırak dimi o uyanınca belli eder kendini zaten. Sürekli kendi bildiğini okuyo. Tutturuyo kaka yapınca poposunu yıkıcam diye. Diyorum ki çocuğum inanılmaz hareketli bi düşürsen nolcak ben naparım bişey olsa. Gözlerin iyi görmüyo zaten. Yok. Altını değiştirirken acele edin her tarafa işiyo diyorum açıp bekliyo. Oğluşum rahat ediyo diyo. Ya ne alakası var niye işetip pislettiriyosun çocuğu.çocuk işiyo hooop işedi ben yıkıcam.
İlk doğum yaptığım günlerde Yardım ederken sen uyu dinlen ben bakarım diyodu.Bende güvenip bırakıyodum, daha 15 günlükken yanında yatırmasınımı söyliyim, anne sütü alan çocuğa annesi evdeyken(!) mama yapıp vermesinimi, ben ne yaparsam aynısını yapmasınımı ne diyimki. Offf daha bir sürü şey ya. Tek suç benim annemde. Beni muhtaç ettiği için.
Çok dolmuşum bende.
Ay valla uzak olsak ne iyi olur ya.
2.5 aylik kizim cok sukur ayirt ediyor.hic isik acmiyorum gece kalktiginda.en gec 12 de gec uykusuna geciyor.gunduz uyku saatleriniz nasil?ben ozellikle 7den sonra uyutmamaya dikkat ediyorum.Arkadaşlar merhaba
bizde 57 gunluj olduk bugun gece gündüzü öğretbldiniz mi benim evlatcigim gece 1.30 saatte bir uyaniyo ben de Uykusuzluk tan bitiyorum
emziriyorum normalde
gece mama verip yatiyoruz uyusunda ddie ama en fazla 3 saat uyuyo benim sutum de yağlı değil galiba tutmuyo hiç çocuğumu
Canım emip uyuosa sıkıntı yok benim oglusta en fazla 4 saat uyuo sonra 2 ye dusuo emio uyuo kaka yapıo temizleyip yerine yatınca dewam uykuyaArkadaşlar merhaba
bizde 57 gunluj olduk bugun gece gündüzü öğretbldiniz mi benim evlatcigim gece 1.30 saatte bir uyaniyo ben de Uykusuzluk tan bitiyorum
emziriyorum normalde
gece mama verip yatiyoruz uyusunda ddie ama en fazla 3 saat uyuyo benim sutum de yağlı değil galiba tutmuyo hiç çocuğumu
Maşallahh:))Miyavvvvv :))))
Topik boş iken gel el at bi temizleyelimHu huu kimse yok muuu? Bayramda topik pek bi sessiz :)
2.5 aylik kizim cok sukur ayirt ediyor.hic isik acmiyorum gece kalktiginda.en gec 12 de gec uykusuna geciyor.gunduz uyku saatleriniz nasil?ben ozellikle 7den sonra uyutmamaya dikkat ediyorum.
Canım hemen prensesi etiketleme benim böyle şöyle diye, yerini yadırgamıştır hava değişikliği olmuştur vs üzme hemen kendini. Onlar büyüyorlar ve daha az uyuyup daha çok ilgi istiyorlar. Ağlamadığı sürece uyanık olmasının bir zararı yok bence. Zorlama onuda kendinide. Al kucağına öp kokla sev, rahatla öncekızlar denizi uyutamıyorum kafayı yicem kaç gündür. gezmeye geldim odaya kapandım denizle uğraşıyorum.gelmesem en azından evin içinde olcaktım küçücük odaya kapanmayacaktımgündüz 3 kere birer saat uyudu onda da sallamayı bıraktığım an uyandı tekrar uyuttum hep. memede uyudu bırakınca uyandı. neden böyle ya ne yanlış yapıyorum ben... sizin ve diğer arkadaşlarımın bebekler ne kadar uslu benimki niye böyle herkes koyunca uyuyan alınca uyanan bebekten bahsediyor ben ne yaptım da bende yok ondan
Yalnız değilsiniz yalnız değilsiniz merak etmeyiniz yalnız degilsinizzzz :)) boyle bir reklam vardı canimm :)) benim oğlumda ayni canimm ama bunu sorun etme uyumasın bırak cok yorulup sızar bir sure sonra 2 gün boyunca oglum gündüz hic uyumadi desem yeridir 10 dk 15 dk kucakta memede 1 saat hic olmadı totelde bile 1 saat olmamıştır ,bizde gezmedeydik ... bazi bebekler böyle canim kabullen algıları çok açık çok ilgi bekliyor... Ama bebeğin sağlıklı buna şükret biraz da uğraştırsın annesi:)) bunlar kucak kuşu :)kızlar denizi uyutamıyorum kafayı yicem kaç gündür. gezmeye geldim odaya kapandım denizle uğraşıyorum.gelmesem en azından evin içinde olcaktım küçücük odaya kapanmayacaktımgündüz 3 kere birer saat uyudu onda da sallamayı bıraktığım an uyandı tekrar uyuttum hep. memede uyudu bırakınca uyandı. neden böyle ya ne yanlış yapıyorum ben... sizin ve diğer arkadaşlarımın bebekler ne kadar uslu benimki niye böyle herkes koyunca uyuyan alınca uyanan bebekten bahsediyor ben ne yaptım da bende yok ondan
MErhaba güzel anneler sizlere danışmak istediğim bişey var bebeğim 2aylık ve sadece emziriyorum güzel emiyor doyuyor da ama az kilo alıyor 3600doğduk şuanda 4700 boyu 59cm boyu uzun ondan mı göstermiyor kiloyu yada az mı bilmiyorum geceleri mama mı versem kilo alsın kafamda deli sorular tavsiye istiyorum doktorum bişey demedi ama mama vermeli miyim sizce kilo aldıran mama tavsiyesi istiyorum yardımcı olun lütfen aklıma çok takıldı bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?