- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.061
Bende tehdit ediyorum çıkarım ben merdivene asarım diye (Yükseklik korkum var o merdivende bile başım dönüyor.) hemen tamam diyor.Ya bunların modeli hep aynı demkki canım perdede bişi yok daha geçen yikadin der geçen dediği 2 ay olmuştur garanti
Aynen valla hepsi ayniBenim eşimde hesap yapıyor "kaç ay olmuştu bu kadar sık perde mi yıkanır " diye
Söyleme
Sen ne iciyorsun aksamlari bana da soyleFirdevsgulun suçu ne
Senin tipini görmeden tahmin yapamam ifaden hangi ismi cagristirio görmek lazim
Vay hayın vay
Kiz bizde pek fenayiz bende diyom ben cikarim ama duserim diye korkuyorum o da sen dur duser biyerini kirarsin diyo mecbuuur asiyoBende tehdit ediyorum çıkarım ben merdivene asarım diye (Yükseklik korkum var o merdivende bile başım dönüyor.) hemen tamam diyor.
2 aksamdir palamut yiorum o dokunuo bana. sanirim .hakkaten dokunuo galiba denk gelio belkideSen ne iciyorsun aksamlari bana da soyle
Selam firdevscigimKacma gel burayaediz sana sesleniyorum az musade et annene yahu :)
:) tombigin adini ben bildim demi. Yoksa bana da itiraz ederdin etmedin. Aha buldum demek kiBelinayyyy deil ki
Vay hayın vayo degilde kv deme ulasacaklar diye korkuyorum
FatmagulHayır degil. :) burda soylemem adimi
Kiz bizde pek fenayiz bende diyom ben cikarim ama duserim diye korkuyorum o da sen dur duser biyerini kirarsin diyo mecbuuur asiyo
Ya buranin gizli takipcisiyse dimiVay hayın vayo degilde kv deme ulasacaklar diye korkuyorum
Bütün isimleri ifşa et anlasalimSenin tipini görmeden tahmin yapamam ifaden hangi ismi cagristirio görmek lazim
Benim esimde hesap yapar iki ay oldu perdeler yilanmadi bi yika derBenim eşimde hesap yapıyor "kaç ay olmuştu bu kadar sık perde mi yıkanır " diye
Yani sen de bir foto koy bakalım. Öyle tahmin edelim. Zeynep yok mu topikte?Bütün isimleri ifşa et anlasalim
Benim esimde hesap yapar iki ay oldu perdeler yilanmadi bi yika derbutun pisligimi ortaya dökuyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?