- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.041
Belinayyyy deil kiVavvv hakkaten değişik ve güzelmişmatsiyahoje
Senİşte hafta sonu eşim azcıkta olsa ilgileniyor ben de o arada bişeyler yapmaya çalışıyorum canım. Dur kız hatırlatmışkwn tülü bende atayım makineye eşim asar
Kis cayi miydi acabahamilelikte bi çay vardı grip için.
ıhlamur elma bilmemne vardı içinde. hatırlayan var mı??
Firdevs gül deyip bahsi kapatalim
Aylincan ne kızAylin su aylin naz aylincan aylin saliha :)))
Benim eşimde hesap yapıyor "kaç ay olmuştu bu kadar sık perde mi yıkanır " diyePerde yikamak bizim evde olay olur esim asmayi sevmiyo bende eskisi kadar sIk yikamiyorum
AYLİN SALİHA DA KOPTUMAylin su aylin naz aylincan aylin saliha :)))
Ne ara ogrendin aman yaea napican 1mi 2mi bosver
Ya bunların modeli hep aynı demkki canım perdede bişi yok daha geçen yikadin der geçen dediği 2 ay olmuştur garantiBenim eşimde hesap yapıyor "kaç ay olmuştu bu kadar sık perde mi yıkanır " diye
Aylincan ne kız
Ona göre tahmin etcem aylin 1 se aylin e eklicem amann şimdi açıklama YAPTIrma bana aylinsu yada büşra aylinNe ara ogrendin aman yaea napican 1mi 2mi bosver
takildiniz ha saliha melahat sebahat nebahatAYLİN SALİHA DA KOPTUM
Bir isim modernse diğer isim babaanne-anneanne adıdır diye düşünüyorumSuper_anne1411
Prolaktin yapıyormuş onlarımatsiyahoje o çayı ben mi yazmışım inan hatırlamıyorum bu ara bende çok unutkanlık ve dikkatveksiklogi var ya farkettikce korkuorum bu kadarı normalmi diye
Ona göre tahmin etcem aylin 1 se aylin e eklicem amann şimdi açıklama YAPTIrma bana aylinsu yada büşra aylin
O ne bende yok oProlaktin yapıyormuş onları
Kacma gel buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?