- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.121
Yazilanlara yetisemiyorum arkadaslar cocuklar tepemde :)Seninki turune pek rastlanmayanlardan galiba
Kızı iyice aşiliyoruz " Bugünden sonra divanda, dergâhta ve bargâhta, mecliste ve meydanda bana Aslı denecek" diyormuşBence deil se aslı ismini koymaidogi için annesine Sitem edicek@Aylnalpr
Bende grup çok kız lise, üniv, eski komşular, aile ooooooo onları sizle aldatıyorum çaktırmaBaşka gruplarla bizi aldatiyorsun demek
Koy kız Seher koyKızlar fotomu koyuyorum çabuk bakın :)) geri şey yapcam kaldircam
Oldu muu :))Koy kız Seher koy
Ooo sosyal ZehraBende grup çok kız lise, üniv, eski komşular, aile ooooooo onları sizle aldatıyorum çaktırma
Fotoyu görsem ilk seher derdim kız maşallah seher tipin var hanim hanımcik olur seherlerKızlar fotomu koyuyorum çabuk bakın :)) geri şey yapcam kaldircam
Oldu hatta baya güzel olduOldu muu :))
Oldu maşallah kız sanaOldu muu :))
Zehra deil onun adıOoo sosyal Zehra
Neydi yaaaaZehra deil onun adı
Ya ama zehra deyiverin diye anlaştık sanıyordum. Ben adımı mı değiştirsem ne yapsam acaba?Zehra deil onun adı
Yazilanlara yetisemiyorum arkadaslar cocuklar tepemde :)
Ama senin yorumuna cok guldum
Ben saniyordum ki benim türüm bozuk
Alemsin vallaYazilanlara yetisemiyorum arkadaslar cocuklar tepemde :)
Ama senin yorumuna cok guldum
Ben saniyordum ki benim türüm bozuk
SöylememNeydi yaaaa
Seheer hanım hanımcık olur da Nurlar nasıl olur? Tahmine gelFotoyu görsem ilk seher derdim kız maşallah seher tipin var hanim hanımcik olur seherler
Güzel mi güzel olurSeheer hanım hanımcık olur da Nurlar nasıl olur? Tahmine gel
Söylemem
Şimdi buna sarcaklar yaSeheer hanım hanımcık olur da Nurlar nasıl olur? Tahmine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?