- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #14.161
Haklısın gerçekten kulağa isim bile okudukKizlar topiği bozdunuz resmen :)
Baş harften de kolay bulunmuyor bari onu diyeydin iyiydiÇok kolay isim ama böyle eğlenceli oluyorsöylerim birazdan
Seher mı kız adınBaş harfi s son harfi r
:))
Kız baş harfle uğraşma boşuna kızçenle adaşızBaş harften de kolay bulunmuyor bari onu diyeydin iyiydiYeşim olsun senin adin
Sağol canım . Mastit meme iltihabi demek sakın sıcak koyma daha fena olurCan'ım bugün geçti gitti
Ama tedbir amaçlı gideceğim inşaallah düiünüyorım
Sana da geçmiş olsun
Mastit ne demek
Fatımanur mu adın anammmm :)Kız baş harfle uğraşma boşuna kızçenle adaşız
Ben nursuzumSağol canım . Mastit meme iltihabi demek sakın sıcak koyma daha fena olur
Annemin adı o zaman oBen nursuzumdüz Fatma
Nihayet bizm topigin erkek bebislerinin saçlarına rakip bir kız bebe. MasallahhBuda benim fıstığım :)) herkes koyarda ben koymam mi
Kıza da Nur koyduk yaa :/@Nurmuratkf canım nur isimli insanlar içine kapanık oluo birazda dışa pek yanistmio sıkıntılarını
Kız sen annenle senin adını birleştirip kızına mı koydun 3 kuşak yapmışsınız 3. De toplaşmışsınızAnnemin adı o zaman o
Vala kuzum bizim memlekette herkes balkonda yapar mangalı. Not: Adana:))Kızlar ya saçma gelebilir ama bişey danışacağım size nasıl bir medeniyette yaşıyorsak bizim sitede millet mangalını balkonda yapıyor. Sabahtan beri canım çıktı evi miss gibi yaptım tam bitti artık dedim oturdum bir baktım duman kokusu alt komşu balkonda mangal yapıyorşimdi ben polise şikayet etsem mi? Kimseyle de yüzgöz olmak istemiyorum. Acaba hiç kimsenin mangal yapmadığı bir anda mı arasam polisi gelip site yönetimini uyarsalar. Halılarım filan bembeyaz hep is oluyor
Burası da Antep ama çok ilginç ya. Sitelerde izin vermezler normalde böyle şeylereVala kuzum bizim memlekette herkes balkonda yapar mangalı. Not: Adana:))
ama onun Fatima da var canım Fatima lar iyi ahlaklı neşeli güler yüzlü olurKıza da Nur koyduk yaa :/
Antepdemisin sen imam çağdaş ta benim yerime baklava yeBurası da Antep ama çok ilginç ya. Sitelerde izin vermezler normalde böyle şeylere
Yanlış alıntıBen nursuzumdüz Fatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?