2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Güle güle kullanin cnm toplam ne kadara nal oldu cicileri
Hastane çıkışı, 5li set ve aldığımız tüm kıyafetler 350 tuttu. Foto çekemedim daha ama 0-3,3-6, 6-9 ay için 5er 6şar tane patikli alt ve çıtçıtlı üst aldık, tulumlar aldık. Baya kıyafet var yani. Patikli altların tanesi 5tldi, çıtçıtlı badiler 6 tl tulumlar 15ti hatırladığım kadarıyla.
Uyku setini tam bilmiyorum yanında battaniyeli nevresim takımı da aldık annem verdi onları.

Uygun olmus hakketten bende parca parca almaya basladim ama simdi sen boyle soyleyince toplu daha hesapli geldi bana da

Cok guzelleer.. Gule gule kullanin..
Caramel'in kumasi cok guzeldir ayrica yaz aylari icin ideal bir kumastir.
Ben de cinsiyeti bekleyenlerdenim.
Kizim olursa ablasindan kalanlar o kadar cok kiii.. 2 yasinda kizim. Erkek olursa alisverisim daha heyecanli olacak :) Hayirlisi..

Merhaba kızlar,
Bende temmuz annesi olacagım Allahın izni ile inşallah.Bu ilk gebeligim 12.haftadayım valla sizleri görünce bende mi sorun var acaba dedim bende 5.ayımda bir şeyler almaya başlamak istiyorum.Henüz hic bir sey almadım.Eminönünde havuzluhan diye bir yer varmıs eger uygun ve kaliteli bir yer ise toplu alısveris yapmak istiyorum oradan..

Uygun olmus hakketten bende parca parca almaya basladim ama simdi sen boyle soyleyince toplu daha hesapli geldi bana da
Canım toplu olunca toplu tutardan da indirim yaptı hediye hırka falan da koydu baya uyguna geldi. Bazı parçaları saymadı falan. Parça parça daha tuzlu olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…