Hastane çıkışı, 5li set ve aldığımız tüm kıyafetler 350 tuttu. Foto çekemedim daha ama 0-3,3-6, 6-9 ay için 5er 6şar tane patikli alt ve çıtçıtlı üst aldık, tulumlar aldık. Baya kıyafet var yani. Patikli altların tanesi 5tldi, çıtçıtlı badiler 6 tl tulumlar 15ti hatırladığım kadarıyla.Güle güle kullanin cnm toplam ne kadara nal oldu cicileri
Hastane çıkışı, 5li set ve aldığımız tüm kıyafetler 350 tuttu. Foto çekemedim daha ama 0-3,3-6, 6-9 ay için 5er 6şar tane patikli alt ve çıtçıtlı üst aldık, tulumlar aldık. Baya kıyafet var yani. Patikli altların tanesi 5tldi, çıtçıtlı badiler 6 tl tulumlar 15ti hatırladığım kadarıyla.
Uyku setini tam bilmiyorum yanında battaniyeli nevresim takımı da aldık annem verdi onları.
Cok guzelleer.. Gule gule kullanin..Uyku setimiz
10lu hastane çıkışımız
5li setimiz
Şimdilik bunları paylaşıyorum daha dünyalar var ama iyileşince hepsini serip çekicem fotoları
Eki Görüntüle 1745496 Eki Görüntüle 1745497 Eki Görüntüle 1745499
Uyku setimiz
10lu hastane çıkışımız
5li setimiz
Şimdilik bunları paylaşıyorum daha dünyalar var ama iyileşince hepsini serip çekicem fotoları
Eki Görüntüle 1745496 Eki Görüntüle 1745497 Eki Görüntüle 1745499
Bursadan aldım canım bebeler sarayından. Daha iyisi sizlerin bebişlerine olsunCanım nereden almıştın sen baya uyguna gelmiş bayıldım güzel günlerde kullan inşallah.
kizlar araba bakan - alan var mi simdiden?
hayirla kullansin yavru batidenizJoie ye takıldım kaldım ben :))
Canım toplu olunca toplu tutardan da indirim yaptı hediye hırka falan da koydu baya uyguna geldi. Bazı parçaları saymadı falan. Parça parça daha tuzlu olurduUygun olmus hakketten bende parca parca almaya basladim ama simdi sen boyle soyleyince toplu daha hesapli geldi bana da
Amin inşallah :) oğlandan kalma var bir tane ama idare ederim diye düşünüyodum. Geçen hafta baktık ki avm nin içinde bile düzgün gidemiyor :))hayirla kullansin yavru batideniz
Joie ye takıldım kaldım ben :))
gule gule binip gezin anali yavrulu :))) biz bugaboo cameleon siparis ettik
ohh hayırlı olsun, güzelce uyusun içinde :))
Eki Görüntüle 1746042 kizlaaar bunlarda englsh home cicslerimiz cinsiyetimiz yarin belli olacagi halde biz simdiden heycan yaptik ve en sevdigim cizgi fil katakterini aldim bebisimeee cok heycanli bu alisverisleeer
insallah cumlesi :) sen niye yatmadin?
hayirli haberlerini bekliyoruz, iyi geceler :)semurcan gidiyorum ama yatmaya yavaş yavaş :) yarın kontrol var. güzellik uykumu alayım :)))
iyi geceleeer :)
Oyyyy cok tesekkur ederimçok güzelleer,güle güle kullanın, sağlıkla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?