aa gayet iyi denk gelmişsiniz. Foto atın bizde bakalımMerhaba herkese iyi akşamlar;
Ben bugün sonunda ilk alışverişimi yaptım. Trendyolda yarına kadar çocuk haftası diye her 100TL alışverişe 25 TL indirim var. Avent, sebamed vb.. olan bir kampanyadan 2 defa tekrarlayarak 100TL + 100TlL alışveriş yatım ve iki kere 25tllik indirim olmuş oldu. Fİyatları da ebebekle vb.. karşılaştırarak aldım ve sanırım baya uyguna geldi. İhtiyacı olanlar bakabilir. Fotoğrafları paylaşacağım.
eevet canım harika şeyler var ama biz biraz daha bekleyeceğiz alış veriş için ....Merhaba herkese iyi akşamlar;
Ben bugün sonunda ilk alışverişimi yaptım. Trendyolda yarına kadar çocuk haftası diye her 100TL alışverişe 25 TL indirim var. Avent, sebamed vb.. olan bir kampanyadan 2 defa tekrarlayarak 100TL + 100TlL alışveriş yatım ve iki kere 25tllik indirim olmuş oldu. Fİyatları da ebebekle vb.. karşılaştırarak aldım ve sanırım baya uyguna geldi. İhtiyacı olanlar bakabilir. Fotoğrafları paylaşacağım.
eevet canım harika şeyler var ama biz biraz daha bekleyeceğiz alış veriş için ....
Canım joie sadece e bebek de var. Türkiye ye o getiriyormuş. Bende park yatağına takıldım çok kaliteli. Ama pahalı. Bakalım hayırlısı. Takipteyim.Joie ye takıldım kaldım ben :))
Primanin gobek oyuntulusu mu cikti
Canım joie sadece e bebek de var. Türkiye ye o getiriyormuş. Bende park yatağına takıldım çok kaliteli. Ama pahalı. Bakalım hayırlısı. Takipteyim.
yenidoğan prima premium care. 1 numara halinden 3 numara oluncaya dek bu bezi kullanin muhakkak.
Tecrübeli anneler listeme bakar mısınız? Eksik/fazla olanları yazın rica ediyorum. Bir de marka model önerisi tavsiyeler vs. Şöyle tam teşekküllü bir liste yapalım.
1 prima premium care
2 ayaksiz almistik biz, masanin uzerine koyuyorduk.
3 Banyo maşrapası mothercare'den almistik, su model idi cok memnun kalmistik
4 Küvet içine sungerden uzanma aparati almistik hem her yikanmada o da yikaniyordu hem de yumusak ve rahat idi.
5 Doğal ve yumuşak banyo süngeri
6 ben yikanma havlusunun icine beyaz tulbent koyuyordum boylece tulbent suyu cekiyordu sonra sadece havlu ile uzerinden geciyorduk.
7 Tırnak makası 1 adet
8 Tırnak törpüsü 1 adet
9 Kulak çubuğu 1 kutu
10 Tek kullanımlık alt açma örtüsü
11 almadim
12 mustela yeni dogan sampuan
13 Pişik kremi desitine kesinlikle!!!
14 unibaby yenidoğan ıslak mendil
15 Ateşölçer kulaktan braun
16 Sterilizatör weewell almistik
17 Ağız mendili
18 Biberon fırçası
19 Biberon ben 0 numara doctor braun kullandim. sonrasinda numaralarini degistirdim ama hep bu markayi kullandim, kolik onluyor tavsiye ederim siddetle.
20 almadim
21 Burun aspiratörü
22 Temizleme pamuğu 1 paket makyaj pamuğu da olur
23 Fırça tarak seti
24 Emzik yenidogan ama kaucuk uc kullandim
25 Emzik kutusu 1 adet
26 Emzik zinciri almadim
27 mothercare pamuklu beyaz onluklerinden kullandim
28 kundak kullanmadim
29 Uyku tulumu mothercare kullandim
30-31-32-33 butun bodylerini mothercare yeni dogan aldim.
34-35 Pijama altı mothercare
36 Eldiven hic kullandirmadim
37 kiyafetleri yenidogan iken hep mothercare idi
40 araba koltugu - anakucagi ayni sey ilk yil icin; cybex kullandim - araba icin bugaboo kullandim; yine bu sefer ayni markalari alacagim.
42 Yan yatma yastığı mothercareden almistim.
44 Çamaşır deterjanı yeni dogan iken hacisakir toz sabun
45 Banyo sabunu kullanmadim mustela vucut sampuani ile kopurttum yikadim
46 Banyo termometresi 1 adet
47 Bebe yağı 1 adet mustela
48 almadim
49 almadim
50 Ayaklı penye tuluma gerek yok yazin dogacaklar
51 Anneye kısa kollu gecelik ozellikle sezeryan olursa pijama zor
53 Emzirme sütyeni penye tam açılabilen-doğuma yakın al
54 Terlik 1 çift
55 Sabahlık 1 adet
57 mothercare kullan at lohusa kulodu
58 Göğüs ucu kremi bella b
60 Göğüs pedi lansinoh
61 Süt sağma makinesi medela elektrikli
68 Okyanus suyu
69 Bebek için güneş koruyucu bioderma
70 Süt poşeti lansinoh
biz de huggies'e gecince alerji oldukya bana uymadı o bez, bir daha almam heralde. hep taşırdı ve heğ alerji yaptı. yenidoğan can bebe, molfix ya da huggies le rahat ettik biz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?