2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Gayet iyi almışsın canım, 10lu takımlar 30 ila 200 tl arası değişiyor. Benim aldığımda da 60 lira etiket vardı ama biz bi sürü şey aldık üstünden toplu bi indirim daha yaptılar. Biraz kendimi toparliim hepsini koyucam buraya da.

Kızlar göğüs pompası için yeni doğum yapan bi arkadaşım hastane tipi kirala dedi, hem daha hızlı hem de memişlerdeki son damlaya kadar çektiği için süt yapımını hızlandırıo dedi. Medela lactina select modelini kiralamış çok memnun. Ben de öyle yapıcam muhtemelen.

semurcan herhangi bir darbe sonucu iz kalmamasi icin krem bebek için mi bizim için mi? niye iz kalıyo? ilk defa duydum böyle bişeyi dikkat etmek mi lazım buna?

iyi de kaç memeye değmiştir şimdi o

semurcan herhangi bir darbe sonucu iz kalmamasi icin krem bebek için mi bizim için mi? niye iz kalıyo? ilk defa duydum böyle bişeyi dikkat etmek mi lazım buna?
benim cildim de oglumun cildi de asiri hassas ve tirmik atilsa iz kaliyor. bu krem iz kalmasini onluyor. aklinizda olsun okulda duser, biri tirnak atar - hayvan tirmalar, civi cizer vs o tip durumlar icin...

benim cildim de oglumun cildi de asiri hassas ve tirmik atilsa iz kaliyor. bu krem iz kalmasini onluyor. aklinizda olsun okulda duser, biri tirnak atar - hayvan tirmalar, civi cizer vs o tip durumlar icin...
anladım canım benim cildim de hassastır bi bastırınca 2 saat kızarır zonklar :) aklımda olsun bakalım.

ayyy bu sayfa süper olmuş bende cinsieti öğreneyim hemen başlamak istiyorummm:)

canım sağlıklımı o ya bana pek mantıklı gelmedi o iş

Bide çok da tatlılar, bi gorsen. İnsallah bnde foto atcam ilerde. Hepimiz aldiklarimizdan koyalım ki bilgileniriz bari

Canım kaç günde geldi, ben tüm avent ürünleri amazondan almayı düşünüyorum çok ucuz gerçekten; kaç günde geldi? Bir de birçok blogda gördüm anne memesine en yakın yapıdaymış sanırım....

3 haftada geldi canım, emzik dediğin gibi ucuza geliyor. Biberonları aynı anda alsak güzel olurdu da o an düşünmedik, tekrar kargo parası verene kadar da burdan alıcaz onları.

Aa kiralanabilio mu.. Fiyat öğrenince yazasin merak ettim...
Evet canım hastane tipi olduğu için o koca makineyi kiralıosun diğer hijyenik aparatlarını da satın alıyorsun. Valla ofiste emzirme odası bizim odanın yanında olunca insanlardan değişik değişik şeyler öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…