Gayet iyi almışsın canım, 10lu takımlar 30 ila 200 tl arası değişiyor. Benim aldığımda da 60 lira etiket vardı ama biz bi sürü şey aldık üstünden toplu bi indirim daha yaptılar. Biraz kendimi toparliim hepsini koyucam buraya da.Kızlarr en son ben alırım dedim ama dayanamadım dun bebişimin ilk cicilerini aldık10 lu hastane çıkışı aldık minniksden %100 pamuk 60 tl. Fiyatı nasıl sizce... Sağolsun eşim koyu taraftar olarakdan FB aldı herşeyi
iyi de kaç memeye değmiştir şimdi oKızlar göğüs pompası için yeni doğum yapan bi arkadaşım hastane tipi kirala dedi, hem daha hızlı hem de memişlerdeki son damlaya kadar çektiği için süt yapımını hızlandırıo dedi. Medela lactina select modelini kiralamış çok memnun. Ben de öyle yapıcam muhtemelen.
benim cildim de oglumun cildi de asiri hassas ve tirmik atilsa iz kaliyor. bu krem iz kalmasini onluyor. aklinizda olsun okulda duser, biri tirnak atar - hayvan tirmalar, civi cizer vs o tip durumlar icin...semurcan herhangi bir darbe sonucu iz kalmamasi icin krem bebek için mi bizim için mi? niye iz kalıyo? ilk defa duydum böyle bişeyi dikkat etmek mi lazım buna?
anladım canım benim cildim de hassastır bi bastırınca 2 saat kızarır zonklar :) aklımda olsun bakalım.benim cildim de oglumun cildi de asiri hassas ve tirmik atilsa iz kaliyor. bu krem iz kalmasini onluyor. aklinizda olsun okulda duser, biri tirnak atar - hayvan tirmalar, civi cizer vs o tip durumlar icin...
canım sağlıklımı o ya bana pek mantıklı gelmedi o işKızlar göğüs pompası için yeni doğum yapan bi arkadaşım hastane tipi kirala dedi, hem daha hızlı hem de memişlerdeki son damlaya kadar çektiği için süt yapımını hızlandırıo dedi. Medela lactina select modelini kiralamış çok memnun. Ben de öyle yapıcam muhtemelen.
tamam canım teşekkür ederimmamakta bi mağazaydı prenses bebe olması lazım onun gibi bişeydi cadde üstü kocaman bi mağazaydı.
ama oraları pek bilmediğim için ne adını ne yerini hatırlamıyorum canım.
Makinenin kendisini kiralıyorsun aradaki hijyenik aparatları da satın alıyorsun canım. O nedenle sağlıksız bi yanı yok.canım sağlıklımı o ya bana pek mantıklı gelmedi o iş
Bide çok da tatlılar, bi gorsen. İnsallah bnde foto atcam ilerde. Hepimiz aldiklarimizdan koyalım ki bilgileniriz bariGayet iyi almışsın canım, 10lu takımlar 30 ila 200 tl arası değişiyor. Benim aldığımda da 60 lira etiket vardı ama biz bi sürü şey aldık üstünden toplu bi indirim daha yaptılar. Biraz kendimi toparliim hepsini koyucam buraya da.
Böyle bişi, kocam ilk gördüğünde sütaşa götüriim seni orda sağsınlar bu ne demişti
Eki Görüntüle 1743527
Amazon'dan emzik siparişi vermiştik bugün geldi, tr de satılmıyor bu çeşit. İnşallah sorun çıkarmadan alır bizim minnak. Şeffaf olduğu için emerken damakları görünüyor çok sevimli. Avent in soothie modeliEki Görüntüle 1739194 Eki Görüntüle 1739196
Almadım canım, doğuma yakın kiralıcaz medikalciden. Fiyat öğrenince yazarım.hahaaaa hakikaten doğru demiş. Kaça aldin canm
Aa kiralanabilio mu.. Fiyat öğrenince yazasin merak ettim...Almadım canım, doğuma yakın kiralıcaz medikalciden. Fiyat öğrenince yazarım.
3 haftada geldi canım, emzik dediğin gibi ucuza geliyor. Biberonları aynı anda alsak güzel olurdu da o an düşünmedik, tekrar kargo parası verene kadar da burdan alıcaz onları.Canım kaç günde geldi, ben tüm avent ürünleri amazondan almayı düşünüyorum çok ucuz gerçekten; kaç günde geldi? Bir de birçok blogda gördüm anne memesine en yakın yapıdaymış sanırım....
Canm profilindeki USG fotosu kaçıncı hafta3 haftada geldi canım, emzik dediğin gibi ucuza geliyor. Biberonları aynı anda alsak güzel olurdu da o an düşünmedik, tekrar kargo parası verene kadar da burdan alıcaz onları.
Evet canım hastane tipi olduğu için o koca makineyi kiralıosun diğer hijyenik aparatlarını da satın alıyorsun. Valla ofiste emzirme odası bizim odanın yanında olunca insanlardan değişik değişik şeyler öğreniyoruzAa kiralanabilio mu.. Fiyat öğrenince yazasin merak ettim...
11 falandı sanırım ya, oldu baya.Canm profilindeki USG fotosu kaçıncı hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?